Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Gecen senenin UEFA finalisti mi yoksa biz mi? HMMMMM.

Ayrica bir suru neden varsa saymani isterim lutfen say.:(

Galatasarayın büyüklügü

Rijkaard faktörü

Galatasarayın vizyonu

Galatasarayın kadro kalıtesi yeterli sanırım

Ayrıca geçen sene Bülent Hoca ve sakatlıklar olmasa ve Lincoln paşa sahada ruh gibi gezinmekden başka iş yapsa geçen sene Kadıköyde kupanın sevincini yaşamamız kuvvetli ihtimaldi

Galatasarayın büyüklügü

Rijkaard faktörü

Galatasarayın vizyonu

Ayrıca geçen sene Bülent Hoca ve sakatlıklar olmasa ve Lincoln paşa sahada ruh gibi gezşnmeden başka iş yapsa geçen sene Kadıköyde kupanın sevincini yaşamamız kuvvetli ihtimaldi

Gelecek adam sadece Rijkaard a bakar gerisi faso-fiso ayrıca buranın Türkiye olmasıda - bir faktör Almanyanın yanında

Hitzlsperger'in benim çooook önceden beğendiğim bir adam olduğunu mesajlarıma bakarak anlarsınız. Bedava olduğu için değil, stilinden dolayı istiyorum. Bedava olması da ayrı bir artıdır transfer için.

Hitzlsperger'in benim çooook önceden beğendiğim bir adam olduğunu mesajlarıma bakarak anlarsınız. Bedava olduğu için değil, stilinden dolayı istiyorum. Bedava olması da ayrı bir artıdır transfer için.

Olabilir tabi,niye alınıyorsun ki normal bişey.Bedavaya geldiğini oralara bakıp söylemiş olabilirsin,utanacak bişey yok :bgking1:

Galatasarayın büyüklügü

Rijkaard faktörü

Galatasarayın vizyonu

Ayrıca geçen sene Bülent Hoca ve sakatlıklar olmasa ve Lincoln paşa sahada ruh gibi gezinmekden başka iş yapsa geçen sene Kadıköyde kupanın sevincini yaşamamız kuvvetli ihtimaldi

Yok hocam sanmiyorum, ne Bremen birakir ne de Marin gelmek ister. Bir, adam zaten yeni transfer olmus iyi bir kulube. Ikincisi almak istesek sayacagimiz papelin haddi hesabi olmaz. Ayrica o saydiklarindan sadece Rijkaard faktoru etkili olur bence, ama aksine bir ton negatif faktor olur adamin aklinda TSL ve Alman Milli Takimina secilmek gibi. O yuzden unutsan yeridir.

Gelecek adam sadece Rijkaard a bakar gerisi faso-fiso ayrıca buranın Türkiye olmasıda - bir faktör Almanyanın yanında

Hocam bence diger faktörlerde önemli ;)

Mesela Keıta ve Elano sırf Rijkaard var diye mi geldi? Hiç sanmıyorum

Neyse ben sene sonu 1-2 genç yetenekle kadromuzu kuvvetlendirecegimizi düşünüyorum

Marin olur,x olur,y olur

Neyse ben sene sonu 1-2 genç yetenekle kadromuzu kuvvetlendirecegimizi düşünüyorum

Marin olur,x olur,y olur

Banko oynayabileceği takımı seçtiler biliyoruz hepimiz diğer faktörler boş kaç senedir avrupada sinek avlıyoruz rijkaard ve parayla olacak işler bunlar başka türlü zor

Bırakın Grygera'yı falan ben bir Tayfun Cora videosu yaparım apışıp kalırsınız videolar yanıltır.Man City'nin sağbeki Zabaleta'yı alalım derim.Kesinlikle Grygera'ya tercih ederim.Hem daha genç.

Video izleyerek önermedim.

Gelecek sezon Kewella sözleşme yeniliyecegimizi pek sanmıyorum

Sola Marko Marin müthiş olurdu fazla tuzlu olacagını sanmam

markomarinu21.jpg

Yok artık LJ. İyice mantık sınırını aştın.

Marin olur,x olur,y olur

Bir iki genç yetenek. Bir forvet. Bir defans. Çok şey istiyorsun be usta. Ne diyeyim.

Lille'de oynayan Eden Hazard'i alabilirsek super olur

Mustafa Pektemek(G.Birliği)

Murat Ceylan(Gaziantep)

Her ne kadar Zotomac manset yaptığı için mantık kalmasa da R.Marquez(Barcelona) manyak olur.

İyice aşayım mı?:o

Yok artık derseniz haklısınız bize geleceginide hiç sanmam ama yinede önereyim dedim

LuisFabiano__662523.jpg

Sezon sonu sözleşmesi sona eriyor

Yaptığın en mantıklı transfer önerisi bu oldu. Hakikaten tebrikler.

Eğer kontratı sona eriyorsa kaçırılmamalı.

Fabiano gelmez hayal kurmayalım.

Ben Fabianonun bu sezonun sonunda bitiyor diye biliyordum:oYoksa bonservisini karşılıyamayız

Ayrıca Marin öyle imkansız bir oyuncu degil

Geri
Üst Alt