Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Yahu bırakın artık yok Fenerbahçe'ye küçük takım Alex'e o takımın büyük topçusu deme ayaklarını. Kabak tadı verdi. Kabul edelim en büyük bizsek -ki biziz- ikincide onlar. Ve Alex'te o kulübün kaptanı.

Alex çok büyük bir futbolcu. HAGİ'den sonra Türkiye Ligi'nin gördüğü en kaliteli yabancı. -katkılarıyla sabit-

renkdaş galiba haklisin :D:D:

Galatasaray'ın bir topu oyuna sokan bir stopere bir de orta sahayı ileriye taşıyacak ( Nuri Şahin olbilir ) oyuncuya ihtiyacı var.

valla şuan bu takıma sadece sağlam bir defans oyuncusu lazım senderos süper olurdu valla

sessegnon bize kaça patlar.çok mu tuzlu olur.ki 12 13 mio ya bağlanir gibime geliyor. arti nondayı da düşünürsek belkilim alinabilir.ama renkdaşlar hemen hemen hepmiz gai assulini biliriz gelecekte messinin yerini almasi muhtemel gozuyle bakiliyor. maccabi haifada eyal golasa diye bir genc futbolcu var dikkatle izlenmeli gelecekte gai assulin gibi olacaktir kaçirilmamali... nolur ya bir iki tanesi sozde kalmasin yoneetim duy sesimizi..

Sessegnon'u ne yapacağız Allah aşkına. O görevde Arda-Elano gibi iki adamımız varken. Mantıklı dedikleriniz buysa mantıksız önerileri merak ediyorum.

Herkesin fikrine saygım var ama 12-13 milyon euro verilip bu adamı alacağımıza o paraya çok sağlam bir defans bir de ön libero alırız.

sessegnon ve mantiksizlik? hadi renkdaş oraya yazmadim belki ama ardanin seneye avrupaqnın iyi bir kulubune gitmesini düşünerek soylemiştim..gercerkten mi sessegnon mantiksiz bir oneri.. benim de senin fikirlerine saygim sonsuz ma sessegnon iyi topçu bea arda gittiği zaman bence en iyi seçenek olur bizim için.... :D:D:D

Yabancı, hızlı, akıllı bir stoper, driblingi iyi olan, bitirici bir forvet, defanstan top alıp oyun kurabilecek bir orta saha oyuncusu şart, bu dün de görüldü..

Şu Bordon da fena olmazdı.Taş gibi bi adam.

Not:Birde napolide oynayan bir adam var.Onu almak cokmu zor.Ortasaha oynuyor.Sacları dık dık.Acayip hosuma gitmisti.

murat ceylan-sercan yildirim-hamit altintop + 2 yabanci.

murat ceylan ve hamit bonservissiz

sercan ve 2 yabanciya odenecek para 20-30 milyon euro yu bulabilir.

7-8 milyon sercan olsa digerleri de stad icin dunya yildizi tabiki.

nonda yollanip 2 yabanci mutlaka alinmali.

Şu Bordon da fena olmazdı.Taş gibi bi adam.

Not:Birde napolide oynayan bir adam var.Onu almak cokmu zor.Ortasaha oynuyor.Sacları dık dık.Acayip hosuma gitmisti.

Marek Hamsik. Avrupa'nın birçok büyük kulübü onu istemesine rağmen kulübünden ayrılmayı düşünmediğini ve mutlu olduğunu söyleyen genç yıldızdan bahsediyorsun anladığım kadarıyla.

sessegnon ve mantiksizlik? hadi renkdaş oraya yazmadim belki ama ardanin seneye avrupaqnın iyi bir kulubune gitmesini düşünerek soylemiştim..gercerkten mi sessegnon mantiksiz bir oneri.. benim de senin fikirlerine saygim sonsuz ma sessegnon iyi topçu bea arda gittiği zaman bence en iyi seçenek olur bizim için.... :D:D:D

Ben kötü topçu diye bir tabir kullanmadım. Ama transferde çıta bu kadar yükselmişken Haldun'un da dediği gibi "artık daha aşağısını getiremeyiz." Bu doğrultuda oldukça mantıksız. 28 yaşındaki Elano gelen bir takıma 25 yaşındaki Sessegnon anlamsız bir transfer. Özellikle iki futbolcu arasındaki seviye farkını dikkate alırsak. Arda gitti mi Arda'dan daha iyisi gelmeli ki daha iyi bir takım olalım. Sessegnon dediğin adamın Arda'dan veya Elano'dan fazlası olduğunu düşünmüyorum.

Hızlı siyahi defans önerin !

Defansa lazım olan azman gibi bir zencidir diyorum... başka bir topikte bir arkadaştan esinlendim ve düşününce aklımda bir şimşek çaktı... Servet'in yanına hem öküz gibi hızlı hemde aslan gibi güçlü siyahi amansız futbolcu alsak defansif problemlerimizin ortadan kalkacağını düşünüyorum.. yanlız, yazacağınız adaylar, ileriye iyi top çıkarabilen, pasör isimler olsun...

başlayın. :o

Cevap: Hızlı siyahi defans önerin !

Usthad;

Christopher Samba

Titus Bramble

Anton Ferdinand

Zenci istediysen bunlardan sasma, hepsi hayvan gibi at gibi adamlar.

İleriye top çıkarabilen pasör bir zenci defans oyuncusu hiç görmedim :)

Bizim zaten bir zencimiz var : Servet.

Onun yanına bir Avrupalı lazım.

İleriye top çıkarabilen, pasör bir Avrupalı. Örn: Popescu.

Kimi olabilir dersek, kabak gibi ortada : Marquez. (Avrupalı sayılır :p)

sisko_zenci02.jpg

Usthad;

Christopher Samba

Titus Bramble

Anton Ferdinand

Zenci istediysen bunlardan sasma, hepsi hayvan gibi at gibi adamlar.

Valla bunlar zenci olmasına zenci de,özellikle Titus Bramble'ın top tekniği konusunda dehşete kapıldığım anlar oluyor.Christopher Samba zaten tam bir Servet.

Defansif anlamda cok iyi adamlar, yeterince hizlilar da. Bramble, Samba, Ferdinand diye siralarim. Bramble kendini cok gelistirdi, kaliteli bir stoper oldu. Alinsa iyi olur ama pahaliya patlar.

Valla hocam doğru söylüyorsun da,bizim böyle Marchena gibi oyuncular lazım.Çok sert savunma yapan değil ama top tekniği daha iyi olan.Marquez falan biraz zor olurda.Bence Fernando Meira bu sene olsaydı,çok daha iyi oynayabilirdi diye düşünüyorum.

Inter'deki Cordoba sanırım kadroya giremiyordu,başlıktaki tanıma en iyi uyansa o.

hehe başlığa bak güzel bi de aynısından linderthun yerine bulduk mu tamamdır

Geri
Üst Alt