Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

micha richards iyi bir oyuncu mancde oynuyor stoper sag bek sol bek hizli oyun kurabiliyor

Simon Kjær

Danimarkalı Defans Oyuncusu

20 Yaşında 1.90 boyunda.

s_48859_458_2009_1.jpg

2007 yılında yılın genç oyuncusu seçilmiş. Bu yaşına rağmen Palermo'da banko oynuyor. Peşindeki kulüpler Liverpool, Real Madrid ve Middlesbrough.

U-20, U-21 ve A Milli takım formalarını aynı anda giyiyor. Geleceği çok parlak olan, ilerde dev kulüplerde izleyebileceğimiz bir stoper.

# Andreas Granqvist

Andreas Granqvist

İsveçli Stoper

24 yaşında ve 1.92 Boyunda

20858.jpg

Andreas Granqvist (FC Groningen) - Profil - Football - transfermarkt.co.uk

Genç sayılır. Fiziği ve boyuna göre teknik ve sert bir savunmacı. Ciddi derecede gol atma potansiyeli olan bir stoper. Üstelik defanstan çıkışları bir forvet'i andırıyor.

YouTube - Goal van de week (Andreas Granqvist)

YouTube - Andreas Granqvist FC Groningen vs Fc Utrecht 14-08-08

Groningende oynuyor. Erken yaşta Premier Lig Tecrübesi de bulunuyor. İsveç milli takımında izleyebilirz kendisini. 28 kere U-21, 8 kerede A Milli takım forması giymiş.

Cevap: # Andreas Granqvist

Servet,G.zan tipinde stoper bence gerek yok.

Simon Kjær

Danimarkalı Defans Oyuncusu

20 Yaşında 1.90 boyunda.

s_48859_458_2009_1.jpg

2007 yılında yılın genç oyuncusu seçilmiş. Bu yaşına rağmen Palermo'da banko oynuyor. Peşindeki kulüpler Liverpool, Real Madrid ve Middlesbrough.

U-20, U-21 ve A Milli takım formalarını aynı anda giyiyor. Geleceği çok parlak olan, ilerde dev kulüplerde izleyebileceğimiz bir stoper.

Fena oyuncu değil ama Türk spikerler bu adamı istemez isminden dolayı:)

Leo(Gremio) DC

R.Marquez(Barcelona) DC-DR-DMC

Giovani Dos Santos(Totenham) AMRL

Luca Modric(Totenham) MC-AMC(Luca Modric+Gio=Arda+2.500ME)

Hamit(Bonservissiz)

Marcelo(DL),BU transferleri yaparsak Cl'de bile Yarı Final oynayabiliriz.1-2 yıla.

FMania

iste bize tam boyle oyuncu lazim oyun kurabiliyo hizli genc fizikli 2nci pique

Attığı goller mükemmel. Ama asıl görmemiz gereken şey defansif özellikleri. Hiç izlemedim, o yüzden yorum yapamıyorum...

Hollanda Ligi'nde defans oyuncusu olmak kolay iş değil EPL'de Wigan'dan hatırlıyorum bu arkadaşı fena değil.

Mathieu Coutedaur... Linderoth eğer düzelmezse ciddi anlamda düşünülebilecek bir oyuncu sözleşmesi de bu yıl sona eriyor ortasahanın ortasında Xavi görevini üstlenebiliri

Yine Türklerden Deniz Naki, Mehmet Ekici ve sahalara dönüp eski formuna kavuşursa Ömer Toprak da düşünülebilir ve üçü de büyü katkı sağlarlar.

Coutadeur bu sene gitti zaten Monaco'ya. Sözleşmesi var 3-4 yıl daha.

Normalde çok yazmıyorum ama şu yazdığına bütün Madrid güler hatta çevre illerden fln. da katılırlar... :D

Adam bu sene olmazsa olmazı Real'in sürekli oynuyor Ramos yokken sağ bek oynuyor Garay yokken Ramos stoperde Lassana sağ bekte oynadı vs. vs. vs.

Benim kaderimmidir nedir ne zaman madrid macını acsam lass sonradan oyuna giriyor.

Belki de sakatlandıktan sonra kenardan oyuna girmek için izin isterken yakalıyorsundur.:)

O sonradan oyuna giren öteki Diarra. İri cüsseli olan.

# Andreas Granqvist

Granqvist çok elit bir stoper. Aslında transfer etsek çok iyi olur. Bizde parlar iyice.

Simon Kjaer'i almak imkansiza yakin, bosverin.

Ben Niklas Moisander diyorum.

Simon Kjaer'i almak imkansiza yakin, bosverin.

Ben Niklas Moisander diyorum.

Oda iyi oyuncu alınırsa çok iyi olur. Ben genelde stoperleri İskandinav ülkelerinde araştırıyorum. Gerçekten çok iyi stoperler yetiştiriyorlar.

Andreas Granqvist (Groningen, 24)

4z.jpg

Simon Kjaer (Palermo, 20)

Kjaer.jpg

Niklas Moisander (AZ Alkmaar, 24)

THUMBNAIL-Niklas%20Moisander,%20MK(3).jpg

Şu ana kadar bu 3'ünün adı geçti başlıkta stoper olarak. Bu isimleri yakından takip etmek gerekir. Hem gençler, hemde potansiyelliler. Üstelik 3'üde iskandinav ülkelerinden. Bu isimleri avrupa'lılar keşfedip kadrolarına katıyorlar. Sonrada televizyondan izliyoruz nerelerden buluyorlar diyoruz. :)

Geri
Üst Alt