Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Kießling'i alabilir miyiz acaba ?

balksz1kopyar.jpg

ofansif ortasaha oyuncusu olan Sercan gerçekten çok yetenekli bir futbolcu.Bizimle oynadıkları Türkiye kupası maçında Bucaspor'un en dikkat çeken ismiydi..!

Diego örnek aldıgı futbolcuymus tipide benzio oyunuda benziomu acaba:)

renkdaş ben Bucaspor'un iç saha tüm maçlarına gidiyorum+(Samiyen'deki Galatasaray-Bucaspor kupa maçında da staddaydım) Sercan yorulmak nedir bilmez, tekniktir,usta çalımlar atar adam geçer,yaratıcıdır..Diego kadar olmasada (şimdilik) en az Ayhan,Sarp kadar ortasahadır!!!

balksz1kopyar.jpg

Öğrenim durumu da Barcelona tamamdır o zaman ;)

renkdaş ben Bucaspor'un iç saha tüm maçlarına gidiyorum+(Samiyen'deki Galatasaray-Bucaspor kupa maçında da staddaydım) Sercan yorulmak nedir bilmez, tekniktir,usta çalımlar atar adam geçer,yaratıcıdır..Diego kadar olmasada (şimdilik) en az Ayhan,Sarp kadar ortasahadır!!!

Valla böyle oyuncuların takıma maddi olarak bi götürüsü olmaz kaatindeyim 88lide böyle bulup sans vermeliyiz topal nasıl cıktı piyasaya tabi öncelik alt yapıda olmalı.

ayrıca Bursaspor hocası Ertuğrul Sağlam'da çok istiyor Sercan'ı devre arasında alma ihtimalleri var.. Buca-Adana maçında Sercan'ı izlemek için gelmişti maça.(yeniasır'da hatta Rijjkard'ın Sercanı kupa maçında çok beğendiği Galatasarayında Sercan'ı takibe aldı diye haber çıkmıştı bikaç hafta önce..:2_thumbs_up_-_anima

Böyle isimleri kaçırmamakta fayda var.

Yani bizim ne, kimi bir çok efsane oyuncumuzun hangi takımlardan buraya geldiğini söylemeye gerek yok.

İzmirspor, Karabükspor, Zeytinburnuspor, Ankaragücü, Gençlerbirliği, Konyaspor, Bursaspor...

Artem Milevsky Carlos Eduardo

Chamakh Alou Diarra

R.Fanni J.Briand

M.Sissokho Pierre Gignac

Kim Kallström Achille Emana

Eren Güngör A.Rami

Uzun bi aradan sonra girip bu adamlara dikkat edelim diyorum herkese iyi aksamlar :)

savuma'da süratli,topu oyuna sokubilicek bi adam lazım(popescu yada meira gibi) ortasaha'ya mücadeleci adam lazım ,top kapan,koşan,pas atabilen adam lazım(emre belözoğlu gibi)

Forvetteki sercanı beğendim ben yaşı kaç acaba

SERCAN KAYA

Kişisel Bilgiler

Doğum Yeri : İZMİR

Doğum Tarihi : 15 Mart 1988

Uyruk : TC

Futbolcu Temsilcisi : ONUR BEZİRAY

Lisans Bilgileri

Lisans No : 423546

Kulüp : BUCASPOR

Sözleşme Başlangıç T. : 10 Ağustos 2007

Sözleşme Bitiş T. : 31 Mayıs 2012

Buca maçında benimde dikkatimi çekmişti Sercan.

bizim istedigimiz mbokani cosmus arsenale

sinan bolat muthis refleksler yapti

2 side nokta transfer olur

Kardemir Karabükspor'dan Yasin Avcı. Oldukça golcü bir sağ kanat. 83 Doğumlu

O. Martins

Rüzgarın oğlu bu adam ve Wolfsburg da çok mutsuz.

GS de Baros ile yan yana koy defansları yırtar giderler.

12 milyon a aldılar belki Elano yu onlara versek + 3-4 de üstüne versek tadından yenmez.

O. Martins

Rüzgarın oğlu bu adam ve Wolfsburg da çok mutsuz.

GS de Baros ile yan yana koy defansları yırtar giderler.

12 milyon a aldılar belki Elano yu onlara versek + 3-4 de üstüne versek tadından yenmez.

Anlamadım?Biz Wolfsburg'a Elano'yu versek Martins+5m alırız.İnsan elindekinin değerini bilmezmiş.Gerçektende öyle.

Geri
Üst Alt