Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Joe Ledley ulan.

Thomas Hitzlsperger(Haziran'da bedava), Kim Kallstrom(Haziran'da bedava), Hamit Altıntop(Haziran'da bedava), Ceyhun Gülselam, Martin Demichelis(Haziran'da bedava), Milan Jovanovic(Haziran'da bedava).

Bu kadar adam bize yeter. Ceyhun'a 2 milyon € vereceğiz en fazla. O kadar.

24d4y9d.jpg

Thomas Hitzlsperger(Haziran'da bedava), Kim Kallstrom(Haziran'da bedava), Hamit Altıntop(Haziran'da bedava), Ceyhun Gülselam, Martin Demichelis(Haziran'da bedava), Milan Jovanovic(Haziran'da bedava).

24d4y9d.jpg

Dediklerin olursa süper

zor transferler ama olursa guzel olur gercekten bide ceyhunu 2mılyona alamıyabılırız

Gattuso, Ocak ayında Milan'dan ayrılıyormuş. Nasıl olur :)

İTALYA LİGİNDEN İLAÇLAR

Robert Acquafresca (Atalanta - Forvet - 1987)

z5567154G.jpg

Takayuki Morimoto ( Catania - Forvet - 1988)

73476.jpg

Manuel Pasqual (Fiorentina - Bek - 1982)

1208Manuel_Pasqual.jpg

Domenico Criscito (Genoa - Bek - 1986)

59698.jpg

Sergio Floccari ( Genoa - Forvet - 1981)

7894.jpg

Aleksandar Kolarov (Lazio - Bek - 1985)

aleksandar_kolarov.jpg

Eliseu Pereira (Lazio - Kanat - 1983)

eli.jpg

Goran Pandev (Lazio - Forvet - 1983)

Goran_Pandev-2423879.jpg

Edison Cavani (Palermo - Forvet - 1989)

edison-cavani.jpg

Vitorino Antunes (Roma - Bek - 1987)

antunes.jpg

Aleksandar Lukovic (Udinese - Bek - 1982)

16394.jpg

Madem paramız yok oyuncu çok alamıyoruz. O zaman bu takımda gereksiz maaş olan oyuncular gitsin. Yerlerine alt yapıdan oyuncular çıksın.

Bıktım artık yaşlı, ahı gitmiş vahı kalmış oyuncu seyretmekten.

Maç kaybedeceksekte Emre Çolak, Serdar Eylik, Murat Akça vs ile kaybedelim. En azından bu oyuncular gelişme gösterir. Geleceğe dönük kadro kurabiliriz.

Forvet transferi yapılacaksa önerim Pavluchenko

Üzülüyorum adama çürüdü İngiltere'de

24d4y9d.jpg

Aman yarabbi takıma bak :boohoo:

What happent Elano

Schaars'a kötü diyenlerle, Barış Özbek'i övenler aynı kişiler onu farkettim.

Schaars gelirse eğer orta saha için ilaç olur. güçlü, akıllı, teknik. tam aranılan isim. bir de AZ'den Jeremain Lens'i alalım yedeğe.

Bu mesajı 25 Haziran 2009'da yazmışım. Jeremain Lens adında genç bir adamı önermişim. Forumda adını ilk söyleyen de benim bu arada yanlış olmasın. İşte bu çocuk öylesine gole yakın bir adam ki, tam bir golcü olmamasına rağmen gollerini sıralıyor şu aralar. Geçen sezon 2 maçını izlemiştim ve yeteneğini keşfetmiştim. Müthiş hızlanıyor, müthiş çevik, sağ ayak veya sol ayak farketmeden golleri diziyor.

haberleri "sezonu kapattı" olarak anlamışım. :) gerek yok o zaman sağ açığa.

ama Gervinho, Goufran gibi hem sağ açık, hem forvet oynayan adamları da düşünmeliyiz sezon sonu için.

Tarih 9 Aralık 2008, Gervinho ismi ilk kez benim mesajlarımda gözüküyor bu forumda. Gervinho şu sıralar şovunu yapıyor ve 2 sene sonra Lille'de olmayacak.

24d4y9d.jpg

Futbolun hangi adamlarla oynanacagını cok iyi biliyorsun dostum.Bu dediklerin olsa keske.Birde ben Keita'nın yerine elano'yu koyarım sag acıga

Ee Serhat yani?Seni yönetimemi alsınlar onumu istiyorsun :D

İyi diyorsunuz güzel diyorsunuzda bu adamların maaşlarını ödemekte kolay değil bu noktaları atlıyoruz ne yazık ki sonra da onu bunu neden alamıyoruz diyoruz keşke tüm olay bonserviste bitse

Serhat geçen sene Lens ile Gervinho'yu görmeyen mi vardı Allah aşkına Hollanda ve Fransa ligini Daum bile izlese o kokolu haliyle o iki hayvanı görürdü zaten.

Takıma RUH transferi gerek.

Bir de Tekvando hocası gerek. Bursa gibi maçlarından sonra ARda başta olmak sağlam tokatlaması gerek...

Geri
Üst Alt