Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Nicolás Hernán Otamendi

Geburtsdatum: 12.02.1988

Größe: 1,81

Nationalität: Argentinien

Position: Abwehr

Fuß: rechts

Marktwert: 2.800.000 €

bunlar transfermarkt sitesinden alınan veriler. bu oyuncuyu bu fiyata görünce şaşırdım. bu oyuncu için real madrid devreye girmişti diye biliyorum. ama parayı veren alır. paraya kıyıp alsak süper olur. hem göbekte hem de sağ bekte oynayan bir oyuncu. hızlı ve çevik bir oyuncu. bizde çok iş yapar ve ileride satıp para kazanabiliriz.

benim bildiğim gagoyu da önce biz istemişiz 10 milyon dolara kadar düşürmüşüz ama o kadar paramız olmadığından alamamışız. ertesi sene real madrid 27 milyon verip aldı. şimdi sponsorlardan alınan bir sürü para var.

Everton oyuncuları ararken Football Manager'den de yararlanıyormuş.Haldun abide yararlansın Football Managerden :)

Nicolás Hernán Otamendi

Geburtsdatum: 12.02.1988

Größe: 1,81

Nationalität: Argentinien

Position: Abwehr

Fuß: rechts

Marktwert: 2.800.000 €

bunlar transfermarkt sitesinden alınan veriler. bu oyuncuyu bu fiyata görünce şaşırdım. bu oyuncu için real madrid devreye girmişti diye biliyorum. ama parayı veren alır. paraya kıyıp alsak süper olur. hem göbekte hem de sağ bekte oynayan bir oyuncu. hızlı ve çevik bir oyuncu. bizde çok iş yapar ve ileride satıp para kazanabiliriz.

benim bildiğim gagoyu da önce biz istemişiz 10 milyon dolara kadar düşürmüşüz ama o kadar paramız olmadığından alamamışız. ertesi sene real madrid 27 milyon verip aldı. şimdi sponsorlardan alınan bir sürü para var.

Gago'nun bonservisi için Adnan Sezgin'den otel istenmişti 8 milyon dolarlık ancak durumumuzdan dolayı alamamıştık. Otamendi harika bir transfer olur yanında bir de Eduardo Salvioyu alalım on numara olur.

Luis Suarez..

Arkadaşlar bu adamı alabilme şansımız var mı?Bana göre süper bir yetenek..

Forvette ufak çaplı bi ihyicamız olduğu kesin. Bu yüzden ufak çaplı da olsa bi sıkıntı yaşamamak adına 2. dönem bir forvet oyuncusu alabilirz. Bu oyuncu Sercan olmamalı. Sercan bence hem daha rüştünü tam ispat etmedi hem de inanılmaz komik rakamlar isteniyor. Ayrıca bence Sercan kontraatak topçusu ve bizim aradığımız tarzda bi forvet değil. Bence o bölgeye G.Birliği'nden Mustafa Pektemek gayet tabii alınabilir. Hem yaşı genç hem de fiyat olarak ucuz. Ayrıca gol saıları da 2 senedir fena değil. Yetenekli bi oyuncu. Defansımıza da Servet'in yanına Orhan Şam alınabilir. Hem hızlı hem de kazma diye tabir edemeyeceğimiz bir stoper oyuncusu. (zaman zaman sağ bek oynadı ama asıl yeri stoperdir) Forvete Hasan Kabze de düşük maliyeti ve evladımız olması sebebiyle düşünülebilecek forvet adayları arasında diye düşünüyorum. Severim kedilerinin futbolculuğunu.

Cevap: Luis Suarez..

Arkadaşlar bu adamı alabilme şansımız var mı?Bana göre süper bir yetenek..

Dostum Suarez'i almamız mümkün değil maalesef. Ajax'ın en önemli futbolcusu ve fiyatı çok uçuk.

Bu arada yukarıda bahsi geçmiş, ben de belirtmek isterim; transfermarkt.de sitesi bir futbolsever için harika bilgiler paylaşıyor. Piyasa değerleri, istatistikler vs.. bilmeyenlere öneririm.

Milan'dan Khaladze alınabilir defansın göbeğine. Bu sezon sık sık yedek bekliyor Nesta ve Thiago Silva'nın ardında. Oldukça da iyi iş yapar. Aslında düşününce transferi mümkün oldukça çok isim var.

yahu bizi şu, yetekten yoksun, sıfırın altında teknik sahibi, tek yapmayı bildigi şey faul olan, abidik gubidik saçma sapan yerlerde faul yapmaya bayılan(onun o yaptıgı saçma faulden dolayı yedik o golü belediyeden...vb )Barış Özbek`ten kurataracak bir orta saha oyuncusu yokmu.Mersinidmanyurdunun ortasaha oyuncusuna bile razıyım.yav M.Güveni bile özletti bana...:((

Silvestre(Arsenal)

Gojko Kacar(Hertha)

Senderos(Arsenal)

papa_teklif_Besiktas2.jpg

david+luiz.jpg

Naldo-Streit-und-Atouba-drohen-Sperren_8986c92334.jpg

leo-gremio.jpg

332d1208472823-ezequiel-garay-ezequiel-garay.jpg

bruno%20alves%209-7.jpg

Carlos Kameni, sezon sonu için kaleye düşünülenebilir.

152088_1_20090409210902143.jpeg

Milan Gajic

Date of birth: 17.11.1986

Height: 1,82

Nationality: Serbia

Position: Midfield

Foot: left

Club (Number): FC Zürich 20

Position details: Defensive Midfield

Contract until: 30.06.2013

Market value: 712.000 £ / 800.000 €