Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

arda liverpol da oynamak istiyormuş onlarda isterler sanırım aklıma babel ve lucas geldi

takasta kullansak mı

Dün gece cine5 te tanburacı transfer konusunda karamsar konuştu maddi durum iyi değil yabancı alamayız falan dedi türkiyeden takviye yapılcakmış:( sercan zor dedi! bu durumda aklıma gelen 3 isim var ediz,murat ceylan ve mustafa pektemek! gelirlerse tabiki katkıları olur ama sorunlara tam anlamıyla çözüm olurlarmı orası tartışılır...

Marek Hamsik

Daha 22 yaşında, Yugoslav ve Napoli'de oynuyor. Tam aradığımız orta saha oyuncusu. İki yönlü oynayabiliyor oyunu ve tek kelime ile MÜKEMMEL. Gerekirse 10 milyon dolar verelim fark etmez. Bu adamı aldık aldık. Yoksa 1-2 sene sonra İnter'de falan izleriz.

Dün gece cine5 te tanburacı transfer konusunda karamsar konuştu maddi durum iyi değil yabancı alamayız falan dedi türkiyeden takviye yapılcakmış:( sercan zor dedi! bu durumda aklıma gelen 3 isim var ediz,murat ceylan ve mustafa pektemek! gelirlerse tabiki katkıları olur ama sorunlara tam anlamıyla çözüm olurlarmı orası tartışılır...

zaten osman da herşeyi biliyo. boşverin tamburacı yı sallamasyon biri :D

Ediz ve Mustafa için bişey diyemem zamana ihtiyaçları var ama Murat tek kelime ile ilaç olur ;)

Ama onların da transferi söz konusu mu oraso tartışılır..

Sercan transferi de zor falan değil isterse istediği oyuncuyu alır Galatasaray..

Ediz ve Mustafa için bişey diyemem zamana ihtiyaçları var ama Murat tek kelime ile ilaç olur ;)

Ama onların da transferi söz konusu mu oraso tartışılır..

Sercan transferi de zor falan değil isterse istediği oyuncuyu alır Galatasaray..

Evet alır tabiki özer,m.topuz,g.ünal,i.köybaşı,bilica,wederson v.b gibi!

Huddersfield Town takımını yakından takip ediyorum ve bu takımda forvet hattı için benim dikkatimi çeken iki oyuncu var.

Birincisi Theo Robinson;

1989 doğumlu 1.75 boyunda. Bugüne kadar league cup maçları dahil 21 maçta forma giymiş ve 8 maçta 11'de sahaya çıkmış. 9 golü bulunmakta. Tüm maçların özetlerini takip etmekle birlikte 3 tane maçınıda 90 dakika izledim. Gerçekten çok süratli, atlet bir oyuncu. Ayaklarınada hakim, medyamızın şişirip durduğu Coli Kazım'dan 1 gömlek üstün olduğunu düşünüyorum. Tek dejavantajı takımda Jordan Rhodes gibi bir oyuncunun varlığı, buyüzden çoğu maçta yedek kalıyor.

İkincisi ise Jordan Rhodes;

1990 doğumlu, 185 boyunda hava toplarına hakim, yırtıcı bir forvet.

Bugüne kadar 25 maçta for giymiş ve bunların 24'ü ilk 11. Bu maçlarda toplam 15 gol kaydetmiş bir oyuncu. Önümüzdeki yıllarda bu futbolcunun ismini çok sık duyacağımızı düşünüyorum. Eğer Huddersfield Town bir üst lige çıkamazsa 2010-2011 sezonunda, Huddersfield forması giyeceğini pek sanmıyorum. Hatta önümüzdeki sezon Premier Lige adım atabilir.

YouTube - Newcastle vs Huddersfield 2009 (Carling Cup)

YouTube - Huddersfield town 3-1 Stockport County

vincent kompany diyorum inşallah alınır

Pandev Lazio ile sözleşmesini fesh etmiş,büyük ihtimalle Inter'e gidecek ama niye olmasın diyelim. :)

Julio Baptista diyorum: Hem Orta Saha'da oynatiriz hem Forvette.

Tabii tam olarak son form durumunu bilmiyorum.

Pandev Lazio ile sözleşmesini fesh etmiş,büyük ihtimalle Inter'e gidecek ama niye olmasın diyelim. :)

transfermarkt sitesinde değeri 16.000.000 € böyle bir adam boşa çıkmışken elimizde ki tüm imkanları kullanıp almalıyız. Yıllık ücreti fazla olabilir ama sonra en kötü ihtimalle 10-15 m euro arası satarız. Bize kattıkları ise yanımıza kar kalır.

Goran-Pandev-2008_1764665.jpg

İtalya'da ara transferin en gözde ismi olarak gösterilen ve İnter'in transfer listesinde olduğu iddia edilen Goran Pandev, Lazio ile sözleşmesini fesh etti..

Yıldız futbolcu sezon başında kulüp yönetimi ile ters düşmüş ve süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından menajeri aracılığıyla yönetimle görüşen Pandev'in 160 bin euroluk alacağından da vazgeçtiği ve sezon sonunda sona eren sözleşmesini yenilemek istemediğini açıkça ifade ederek Lazio ile sözleşmesini fesh ettiği açıklandı..

Düşüncelerini alayım arkadaşlar hazır sözleşmesinide feshetmiş bir şansımız olabilirmi ?

Hiç kimseyi bulamazlarsa Kaladze'yi alsınlar.Adam yıllarca Milan'da oynamış bir sürü şampiyonluklar görmüş çok tecrübeli bir isim, faydalı olur gibime geliyor.

Goran Pandevi keske alabilsek

ama bize kaptirmazlar onu

gerci tam bizlik beles ne güzel :D

Geri
Üst Alt