Yusufhan Tuna
Sarı Üye
- 22 Kasım 2008
- 916
- 0
- 1.286
![]()
Bu adam şimdi ne yapıyor acaba dünya gol kralı olmuştu 1-2 sene önce...!!! [Humberto Suazo]
Ama şimdi hiç bir işe yaramıyor!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Bu adam şimdi ne yapıyor acaba dünya gol kralı olmuştu 1-2 sene önce...!!! [Humberto Suazo]
![]()
Santa Cruz diyorum başka bişey demiyorum Baros'la birlikte efsane olurlar...!!!
oncelikle linderoth gonderilmeli. onun pozisyonunda bircok alternatif var.umit karan da iyice kusturldu bi cozum bulunmasi gerekir. nonda cok formsuz ama sezon sonuna kadar kalmali bence bence yeni oyuncuya gerek yok
DİKKAT: Konu Başlığı -> Mantıklı Transfer Önerileri!
bu lindreroth düşmanlığını anlamıyorum kaç kere izledinizki böyle yorumlar yapıyorsunuz
biraz seni hedef alır gibi oldu ama yanlış anlama bu söylediğim bütün linderoth düşmanları için
lıncolnede aynısını yaptınız şimdi![]()
İşte sorun orada birbuçuk sezondur izleyemedik.Bizim Linderoth u bekleme gibi bir lüxümüz olamaz.
dün gazetelerde emerton-castro gibi isimlerin peşinde olduğumuz yazıyodu nekadar doğru olduğunu bilmiyorum ama şunu gördümki ;
juninhoyu alacağımıza ona verilecek paraya türkiyeden tabata ve de nigris gibi oyuncuları kadromuza katabiliriz ikisininde galatasarayda başarılı olacağına eminim
Henry Saived (Bordeaux) (WF)
M. Sakho (PSG) (CB)
Henry Saived (Bordeaux) (WF)
M. Sakho (PSG) (CB)
Fred-25-O.Lyon
Sezon sonu sözleşmesi bitiyor.Devre arası takımından ayrılmak istiyor.Lincoln'ün çok yakın arkadaşı.Galatasaray alternatif forvet arıyor.
Saygılarımla