Deniz Seyman
Cezalı
- 25 Mayıs 2009
- 5.677
- 0
- 1.331
Cevap: Transfer Önerileri
Avrupada oynatamiyoruz!
joo diyorum sadce tahmin
Avrupada oynatamiyoruz!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
joo diyorum sadce tahmin
forvet mi arıyorsunuz racing santander in 18 lik genç forveti Canales adam ispanyanın yeni torresi olacak ama artık nafile yıldızı parladı bütün büyük kuluplerin iştahını kabarttı liverpool real madrid barcelona nın transfer listesindeymiş oldukça hızlı çok kolay adam eksiltebiliyor gollerinin çoğunu kontra ataktan atıyor
Ben Anderlecht in genç uzun boylu geleceği çok parlak ve tam bir gol makinası olan zenci oyuncularını beğeniyorum vallah Romelu Lukaku adam süper süper süper...
GENEL BİLGİLER
Adı : Romelu Soyadı : Lukaku Doğum Tarihi : 13.05.1993 Yaşı : 16 Doğum Yeri : Brussels / Belçika Milliyeti : Belçika Pozisyonu : Forvet Boyu : 190 Kilosu : 94
İzleyin bu çocuğu bizde genç yetenek diyoruz millete
Ben Anderlecht in genç uzun boylu geleceği çok parlak ve tam bir gol makinası olan zenci oyuncularını beğeniyorum vallah Romelu Lukaku adam süper süper süper...
GENEL BİLGİLER
Adı : Romelu Soyadı : Lukaku Doğum Tarihi : 13.05.1993 Yaşı : 16 Doğum Yeri : Brussels / Belçika Milliyeti : Belçika Pozisyonu : Forvet Boyu : 190 Kilosu : 94
İzleyin bu çocuğu bizde genç yetenek diyoruz millete
Tek kelime ile önlibero mevkine transfer şart diyorum,açıklama yapmayacağım.Çünkü;futboldan anlayan adamlar ne demek istediğimi net şekilde anlayacaklardır.
Ön libero mu, orta saha mı? Bence mutlaka çift yönlü ama daha çok defansif olarak iş görebilecek bir adam lazım orta sahadaki dengeleri tutturmak için.
--------Topal--------
----Elano---XXXX----
kardeşim canales i ben 1,5 sezon önce burada yazdım ama kimse ilgilenmedi şimdi bonservisi bizim süper yeteneğimiz dediğimiz arda turan ı geçti ve hakikaten süper yetenek hiç bedava gol atmıyor bedava gollere bile hava katıyor...
Ön libero mu, orta saha mı? Bence mutlaka çift yönlü ama daha çok defansif olarak iş görebilecek bir adam lazım orta sahadaki dengeleri tutturmak için.
--------Topal--------
----Elano---XXXX----
Sporting Lisbon'dan Moutinho ve Miguel Veloso'yu herkes biliyor zaten. Miguel Veloso bu hafta Nationel'e güzel bir gol de attı. Ama bu takımdan Marat Nailevich Izmailov'un da takip edilmesi gerekir. Bu sezon yıllardır kendisinden beklenen oyunu göstermeye başladı. Orta saha için ilginç bir alternatif olabilir.
Bence o bölge için Mustafa,formda bir Ayhan ve ne kadar beğenmesene Barış yeter de artar bile.Bir transfer daha lüks olur.Ancak bu 3ünden biri gönderilirse.
Ne yetmesi, ne artması? Ayhan koşmaktan aciz bir hale gelmiş artık. Barış futbolcu değil. Mustafa Sarp idare eder. 4-3-3 oynayan takımları izliyorsan eğer ne demek istediğimi anlarsın. Bir tarafta Xavi, Raul Meireles, Makoun. Peki bizde kim var? Barış.Sence gerçekten "yeter de, artar" mı?
Bir kere Xavi'yi kasteddiğimiz çift yönlü,orta sahaya dinamizm getirecek oyuncular arasında tutmayalım.Xavi pasördür.Bizim kasteddiğimiz tipte oyuncu S.Keita'dır.İniesta ise bambaşka bir örnek.İniesta hem pasördür hem de dinamizm getirebilir.(Gerrard,Lampard,Fabregas gibi bir oyuncu yani)Ayhan'ın formsuzluğunu koşmaktan aciz diye nitelendirmek yanlış.Ayhan bu takımın en çok mücadele eden,koşan oyuncularının başında gelir.Yan ve geri pası biraz fazla yapıyor ama özellikle rakibi yarı sahasına hapsettiğimizde bu bizim için iyi bir avantajdır.Barış ise belki Ayhan ve Mustafa gibi boşa çıkma pas yapma gibi özellikleri yok ama yaşı henüz genç.Bu özellikleri geliştirebilirsek o mücadele gücü ile harika bir oyuncu elde edebiliriz.
Ayrıca Meireles,Makoun gibi sistem takımlarında oynayan oyuncularını bizim oyuncularımızla karşılaştırmayalım lütfen.Mustafa,Barış,Ayhan'dan hiçbiri tam anlamıyla takım oyunu oynayan,sistem takımlarında oynamadı.Belki Meireles'den iyi değillerdir ama onun vereceği katkıyı yapabilirler.
Beleş laflar.
Daha başka yorumlar bekliyordum açıkçası "Beleş laflar" nedir ya hu? Aynı cümleyi banada söylemiştin.![]()