Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

caner en az nuri kadar is yapar o mevkide inanin bana orta uclude rahat rahat oynar

Nonda kalırsa, Ronaldinho gelse bos benim için yonetime olan guvenim sarsılır. Nonda'yı 500 bin euro için gondermemek??

Nonda yerine adam bulamadık demesinler? Kamanan, Denizlili Roberts, D.Bakırlı Tazemeta, Eski G.Birligi'li Sandro, Eski Orduspor'lu Bruno bile Nonda'dan kat kat iyidir.

Git Trabzon gibi G.Amerika'dan Paraguay, Bolivya, Peru, Ekvator gibi ulkelerin forvetlerinden birini al 2m euroya alırsın. Nonda'dan kat kat iyidir.

nuri elano ikilisini düşünsenize defanstan asist yaparlar:D

Diyarbakırspor oyuncusu Tazameta, sene sonuna kiralık için 200-300 bin dolar versek Diyarbakır'dan rahat rahat alabileceğimiz bir oyuncu. Evet yabancı, yaşını falanda tam bilmiyorum ama bizim sistemde cuk oturacak ve en azından sezon sonuna kadar yetecek, yedek kalmayıda sorun etmeyecek bir oyuncu.

ben hemen nuri kadar iyi oynar demedim zaten ileri de nurinin oynadigi mevkide onun kadar iyi oynar dedim bu benm dusuncem sacma macma benm dusuncem kardesim

Arkadaşlar Altayın Genç forveti Burak Çalık var adam oldukça yetenekliye benziyor idolu tuncay mış zaten tipide benziyor :D hızlı top surup adam eksiltebiliyor son vuruşları kötü yani 12 milyon euro luk sercan yıldırımın 650 bın euro olan hali Nonda nın gitme ihtimali oldukça yuksek yerine şuan alınabilecek iyi alternatife benziyor sanırım daha önce Camiamızdan yöneticilerimiz izlemiş ben şu transfer döneminin son demlerinde Dos Santosun geleceğini var sayarak forvet olarakta kelepirlik açısından bu adamı uygun gördüm

Beyler şuan Beşiktaş - Konya Şekerspor maçı var ve orta sahada dikkatimi çeken bir oyuncu oldu Konya Şeker de İshak Çakmak daha 1992 doğumlu hatta (20.11.1992) yani çocuk izlenmeli bence.Fiziğide gayet iyi 92 li olmasına rağmen fiziği baya baya iyi

Nuri futbolunu baya geliştirmiş.

Sene sonu kaça alınabilir ki Nuri tam orta sahaya aradığımız adam aslında.

Seney Nuri artı sağlam bir defans alsak başka transfere gerek kalmaz.

harika oynamışta böylesine piyasasını geliştirmiş birisi neden Türkiye'ye gelsin...

Geddo'nun golunun asistini Geremi yapti resmen :D onun haricinde Galatasaray'da oynayabilicek fizige sahip degil bence.

Fiziğe hiç girmeyelim kimilerine göre Santos'da öyle:)

Bence yetenekli bir adam ve daha çok adını duyarız.

Bana daha cok Kayserispor ayarinda bir takima daha uygun gibi geldi tabi bu isler bazen belli olmuyor ama bakiyorsun bir Amr Zaki adamin fizigi de cok iyi ama sorunlu iste.

hitzelberger

hamit a.

ibrahim akin

bonservisleri o euro

serdar tasci

crounch

dos santos

jo

sezon sonu duruma göre 1 yil daha kira

Geri
Üst Alt