Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

berkay inanilmaz derecede yanliş düşünüyorsun.. Di maria yi 5.5 mio ya almak yüzyılın transferi olur..

adamlar 40 mio paha biçiyorlar.. Dolayisiyla almak imkansiz..

Balon oglu balon o adam.

Di Maria idare eder bir adam. Çok abartmamak lazım. 40 milyon €'ya satılabilir durumda olduğu doğru. Sözleşmesinde yazan miktar odur. Sözleşmesinde o kadar yazıyor diye de, kimse o kadar para vermez. Arda'dan iyi bir adam değil ayrıca.

berkay inanilmaz derecede yanliş düşünüyorsun.. Di maria yi 5.5 mio ya almak yüzyılın transferi olur..

adamlar 40 mio paha biçiyorlar.. Dolayisiyla almak imkansiz..

Benfica'ya ver bakalım o kadar parayı ne oluyor ? hem messi'de 250 milyon yazıyo ver bakalım bi 60 milyon ne oluyo ?

Stevan Jovetic

Biyografi:

Bulunamadı :D

Bilgiler:

27109_01.jpg

Doğum Tarihi : 02.11.1989

Doğum Yeri : Podgorica

Uyruğu : Karadağ (Karadağ)

Boy : 183 cm

Kilo : 79 kg

Pozisyon : Forvet

Son Kulübü : Fiorentina

Değer : 9.500.000 EUR

Berkay Bozdağ Tarafından Analiz:

Stevan Jovetic demek ovv süper bir Forvet Sol Açığa Adam İstersenizde Alternatif Bir Oyuncu.Stevan Jovetic 'in menajeri Vlado Borozan bu oyuncuyu almak isteyen 25 milyon avroyu gözden çıkartmalı demiş ama ben pek inanmadım Tahmini Bonservis Bedeli Ver Desenizde Bişey Diyemem.Geleceğin Büyük Yıldızlarından Takip Etmenizi Tavsiye Ederim.

Footbal Manager Oyunun'dan Çok Kısa Bir Analiz.

Fm'de tek kuruş etmez bu oyuncu. Forvete Koyarsan Gol Atamaz Sol Açığa Koyarsan Ne Asist Yapar Nede Gol Atar Ben Galatasaray'da Eskişehirspor'da Hatta Man City'de Oynattım En Yüksek Puanı 7.23 En Düşük 6.16.

Eren Derdiyok

Biyografi

Eren Derdiyok (d. 12 Haziran 1988, Basel - ), türk[1] kökenli İsviçre'li futbolcu. İsviçre Süper Ligi ekiplerinden FC Basel'de 3 yıl forma giydikten sonra, 2009 yılında Bayer Leverkusen takımına transfer olmuştur.

Futbol kariyeri [değiştir]

BSC Old Boys takımındaki ilk sezonunda 18 maçta 10 gol atarak, İsviçre'de ünlenen oyuncu, 18 yaşındayken FC Basel'e transfer olmuştur. Bu klüpteki ilk sezonunu takımın U21 ekibiyle geçiren oyuncu, 1 sezon sonra as takıma yükselmiş ve buradan da İsviçre Millî Futbol Takımı'na kadar yükselmiştir. İlk A Millî Maçı'na 6 Şubat 2008 tarihinde İngiltere karşısında çıkan oyuncu, bu maçta takımının tek golüne imza atmıştır.

Özel hayatı [değiştir]

Sendika başkanı olan babası Sabri Derdiyok, 1977 yılında Tunceli'den siyasi nedenlerden dolayı[kaynak belirtilmeli] İsviçre'ye göç etmiştir.

Bilgiler:

erenderdiyok.jpg

Tam adı Eren Derdiyok

Doğum tarihi 12 Haziran 1988 (1988-06-12) (21 yaşında)

Doğum yeri Basel, İsviçre

Boyu 1.90 m

Mevkii Forvet

Bulunduğu kulüp Almanya Bayer Leverkusen

Numarası 31

Berkay Bozdağ Tarafından Analiz:

Eren,Çok Yetenekli Bir Santrafordur.Daha Genç,Yabancı Kontenjanını Etki Etmeyecek,Yetenekli Bir Futbolcudur.Onun Tek Hatası,Türkiye Yerine İsviçre Milli Takımını Seçmesidir.Ama Türk Kökenli Olduğu İçin Yabancı Kontenjanına Etki Etmez.Bu Adamı Her zaman takdir Ederim.

Football Manager Oyunundan Analiz:

Eren O Oyunda Sanki Hem Defans Hem Orta Saha Hem Forvet Gibidir.Yani Hem Markaja Gider Rakip Takım Atak Yapınca Hem Bol Bol Asist Yapar Hemde Baya Gol Atar Tahmini Ortalaması 7.50'dir.2-3 Sene Oynatınca Manchester United Bana 42 Milyon Euro Vermişti Ben Satmamıştım.12-14 Milyona Alabilirsiniz Bu Oyuncuyu.

Saydigin butun adamlarin kafalarini aliriz kusura bakma da FM'de alirsin anca o adamlari.

Di maria tabii ki Arda dan iyi değil ancak; karşilaştirma yaparsak City Di Maria yi mi yoksa Arda yi mi alir diye; adamlar bizim Arda miza 15-18 arasinda bir teklif sunarlar. Ancak Di Maria işte 40 mioya rahat verilir..Ama Arda on Di maria eder ayri bir konu..

Bu arada Berkay kardeşim cidden o adamlar Fm den başka bir yerde alamayız.. Çünü piyasalari gercekten var.

Teşekkürler Abi Çok Övgülü Oldu.Fm nin hilesi yok.Mario Jardel'i nasıl aldık o kadar parayada bunumu alamicaz.

Yau :D

Eren ve Jovetic'i almamiza imkan yok ki, Jardel icin dunyanin parasini vermistik plus UEFA'yi da yeni almistik, simdi oyle degil tabi.

De Maria'yi cok izlemedim kabul ama gecen seneki Benfica - Galatasaray macinda cok cok kotuydu ayni benim gibi oynuyordu

Hayri Eren Derdiyok bize gelse yabancı statüsünde mi oynar; yoksa Türk mu??

Adi Eren :D Turk olsun bi zahmet :asd:

İyi de bu adam isvicre maçinda bize karşi oynamamişmiydi.. Nasil oluyo bu iş. Valla iki gr aklim vardi o da çufffff....

Serdar Kesimal ve Abdullah Bilmemne'yi alsak cok iyi is yapmis oluruz aghalar...

S. Serhat Türkel'i teknik danışman olarak kulübe alalım derim ama, bizim futbol cahili yöneticilerimiz görmez işte bu konuyu..

25 yasından buyuk tum turklerı yollayalım.

Şunları Alalım

1-Necip Uysal

2-Ceyhun Gülselam

3-Nuri Şahin

4-Sercan Yıldırım

5-Ömer Toprak

6-Serdar Taşcı

7-Jem Karacan

8-Volkan Şen

9-Gökhan Töre

10-Musa Çagıran

11-Aydın Karabulut

25 yasından buyuk tum turklerı yollayalım.

Şunları Alalım

1-Necip Uysal

2-Ceyhun Gülselam

3-Nuri Şahin

4-Sercan Yıldırım

5-Serdar Kesimal

6-Serdar Taşcı

7-Jem Karacan

8-Volkan Şen

9-Gökhan Töre

10-Musa Çagıran

11-Aydın Karabulut