Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

EPL' ye b.k attım diyelim? Sana ne?

Benim sözlerim beni bağlar. Kimseyide bağlamaz.

Ben Tuncay'a kötü demedim. İyi futbolcu olabilir. Volkan'dan daha iyi olamaz demek istedim.

Ben fikir değiştirdim;

Tuncay Şanlı dünyanın en iyi kanat oyuncusu.. :D :rolleyes: Yersen ... Tuncay 27 yaşında falan olması lazım..

Yine diyorum Volkan 21 falan..

Daha üstünede koyacak Volkan..Tuncayın vizyonu bitti artık! Bu kadar Tuncay!

Avrupa'nın önemli kanat oyuncusu oldumu Volkan!

Ben o zaman görecem seni..

hiç görüşemiceniz ya yanarım yanarım ona yanarım :)

Volkan şu futbolunu zerre ilerletsin ağzım açık 10 sn kalmazsam :D

ne o bikini mi giyecektim :p

Türkiyedeki oyuncuların çoğu 5 para etmez, yetiştirebiliyosan yetiştir altyapıdan, bulabiliyosun Avrupadaki Türklere yönel, hiç olmadı Mehmet Topal, Musa Çağıran gibi ucuza genç kapmaya çalış, olmayınca olmadı deriz, bişey kaybetmeyiz..

Sercanmış, Volkanmış hikaye..

Niye öyle diyosun. Tuncay Şanlı gibi bir yıldızı Türkiye yetiştirmedi mi? Sakaryaspor alt yapısından gelmedi mi?

Baksana..

Stoke gibi bir takımda ayağa kalkma mücadelesi veriyor..

lütfen. Sevgili Halil.. :)

Volkan'ı bende beğenirim,tee geçen seneden ama Tuncay'dan daha iyi futbolcu diyemem.

EPL' ye b.k attım diyelim? Sana ne?

Benim sözlerim beni bağlar. Kimseyide bağlamaz.

Ben Tuncay'a kötü demedim. İyi futbolcu olabilir. Volkan'dan daha iyi olamaz demek istedim.

Ben fikir değiştirdim;

Tuncay Şanlı dünyanın en iyi kanat oyuncusu.. :D :rolleyes: Yersen ... Tuncay 27 yaşında falan olması lazım..

Yine diyorum Volkan 21 falan..

Daha üstünede koyacak Volkan..Tuncayın vizyonu bitti artık! Bu kadar Tuncay!

Avrupa'nın önemli kanat oyuncusu oldumu Volkan!

Ben o zaman görecem seni..

Bizeneyse git aynayla konuş o zaman buraya ne yazıyorsun. Allah Allaah. :D

Tuncay dünyanın en iyisi değil ama Volkan'dan iyi. 22 yaşında ve hala Bursaspor'da. Bursaspor.. Bursaspor.. Git Avrupa'da Bursaspor de " o ne la" derler. 2 senesi var Volkan'ın. yaş 24 oldu mu ve eğer Avrupa vitrininde kendini gösteremezsen olay biter. Hamit gibi yedek olmaktansa Tuncay gibi oynasın.

Şimdi diyeceksin Tuncay oynamıyor yedek zart zurt. Ricardo Fuller İngiltere'de gözaltına alındı gece kulübünde muhtemelen kızağa çekilecek. Tuncay'da son maçında gol attı. Şimdi oynamaya başlayacak.

Volkan Avrupa'ya transfer olur ama şuan değil. Şuan Volkan ne Tuncay'dan iyi ne de Kazım'dan. Bursaspor'da oynadığı sürece vizyonunu geliştiremez.

Katılmayan varsa yazsın arkadaş. Volkan Şen Kazım'dan Tuncay'dan Uğur'dan Arda'dan iyi mi ? Farkını yazsınlar..

Nedir bu muhabbetler ya !!! Transfer zamanı bos muhabbet yaparsanız surda önemli bir atletico macı var . Ya feneri saksaklarsınız yada önemli zamanlarda gereksiz muhabbetler . Stratejik calısanlar su forumda buna inanmaya basladım . Su forumun bir temizlenmesi lazım benden söylemesi

Volkan Şen!

Türkiye'nin en iyi Türk kanat oyuncusudur!

Var mı aksini iddia eden!

sabaha kadar tartışırım !

Gökan gönül Sağ açık kulanılırsa defansa yardım eder,ilerde etkisini tartışmıyorum bile...orjinalı sağ bekdir.Şuanda fenevin yarısı konumnda....Volkan şen dediğin adam sevilla karşısında ne yapar?? yada Hırvatistan,Portekiz,Almanya çok merak ediyorum....???:allaalla6vr:

Nedir bu muhabbetler ya !!! Transfer zamanı bos muhabbet yaparsanız surda önemli bir atletico macı var . Ya feneri saksaklarsınız yada önemli zamanlarda gereksiz muhabbetler . Stratejik calısanlar su forumda buna inanmaya basladım . Su forumun bir temizlenmesi lazım benden söylemesi

Tamam.

Türk bayrağını duvara astım webcamı açtım, fotoğraf çekilerek maçı bekliyorum.

Niye öyle diyosun. Tuncay Şanlı gibi bir yıldızı Türkiye yetiştirmedi mi? Sakaryaspor alt yapısından gelmedi mi?

Baksana..

Stoke gibi bir takımda ayağa kalkma mücadelesi veriyor..

lütfen. Sevgili Halil.. :)

daha dikkatli oku istersen yazımı..Tuncay örneğin beni destekliyor gibi geldi de bana..

Lütfen..

:allaalla6vr::allaalla6vr::allaalla6vr:
Gökan gönül Sağ açık kulanılırsa defansa yardım eder,ilerde etkisini tartışmıyorum bile...orjinalı sağ bekdir.Şuanda fenevin yarısı konumnda....Volkan şen dediğin adam sevilla karşısında ne yapar?? yada Hırvatistan,Portekiz,Almanya çok merak ediyorum....???:allaalla6vr:

:allaalla6vr::allaalla6vr::allaalla6vr:

Bizeneyse git aynayla konuş o zaman buraya ne yazıyorsun. Allah Allaah. :D

Tuncay dünyanın en iyisi değil ama Volkan'dan iyi. 22 yaşında ve hala Bursaspor'da. Bursaspor.. Bursaspor.. Git Avrupa'da Bursaspor de " o ne la" derler. 2 senesi var Volkan'ın. yaş 24 oldu mu ve eğer Avrupa vitrininde kendini gösteremezsen olay biter. Hamit gibi yedek olmaktansa Tuncay gibi oynasın.

Şimdi diyeceksin Tuncay oynamıyor yedek zart zurt. Ricardo Fuller İngiltere'de gözaltına alındı gece kulübünde muhtemelen kızağa çekilecek. Tuncay'da son maçında gol attı. Şimdi oynamaya başlayacak.

Volkan Avrupa'ya transfer olur ama şuan değil. Şuan Volkan ne Tuncay'dan iyi ne de Kazım'dan. Bursaspor'da oynadığı sürece vizyonunu geliştiremez.

Katılmayan varsa yazsın arkadaş. Volkan Şen Kazım'dan Tuncay'dan Uğur'dan Arda'dan iyi mi ? Farkını yazsınlar..

Arda 23 oldu yaşı. Ama hala Galatasaray'da :)

Emiley Heskey Yıldızı 24 yaşında Liverpool'da parladı.

Pablo Aimar, 23 yaşında Valencia'da yıldızı parladı.

Romaria, Brezilyalı 23 yaşında Santos'da yıldızı parladı.

Ze reberto keza öyle 23-24'de brezilya'da parladı.

Mühim değil bunlar çok. 24'e kadar yolu var.

Volkan daha gencecik çocuk. Hızlı, süratlı, tekniğine sahip.

Alman ekolüne benziyor biraz. Geldiğinde genelde tek pas yapar, basit oynar.Gerektiğinde süratıyla rakibini geçer. Bundan iyisi, şamda kayısı. Kazım yetenekli bir oyuncuydu belki. Ama futbolda her zaman yetenek yetmiyor. Bugün ManU'daki Valencia çok mu iyi? Bir sezon Wigan'da önemli işler yaptı diye fergusan takımına aldı. Tabii bu benim şahsi görüşüm. Bir tek süratı var. Adam geçmesini iyi beceremiyor, son pasları isabetli değil. Bazen akıllı olmakta gerekiyor. Arda bu kafayla ezilecek gidecek, yok olacak, umarım öyle bir şey olmaz. Toparlar kendini. Volkan Arda'dan daha hızlı. Ama Arda'dan daha yetenekli değil.. Ama sürati ve var olan tekniği Arda'dan daha iyi olması için yeterli. Ne varki Bursaspor'da oynadığı için, TV'ler her maçlarını yayınlamadıkları için, Arda gibi popüler olmadığı için Arda'dan daha iyi olamıyor.

Volkan çok yakın zamanda avrupanın önemli kanat oyuncularından olacak.

Arda 23 oldu yaşı. Ama hala Galatasaray'da :)

Emiley Heskey Yıldızı 24 yaşında Liverpool'da parladı.

Pablo Aimar, 23 yaşında Valencia'da yıldızı parladı.

Romaria, Brezilyalı 23 yaşında Santos'da yıldızı parladı.

Ze reberto keza öyle 23-24'de brezilya'da parladı.

Mühim değil bunlar çok. 24'e kadar yolu var.

Volkan daha gencecik çocuk. Hızlı, süratlı, tekniğine sahip.

Alman ekolüne benziyor biraz. Geldiğinde genelde tek pas yapar, basit oynar.Gerektiğinde süratıyla rakibini geçer. Bundan iyisi, şamda kayısı. Kazım yetenekli bir oyuncuydu belki. Ama futbolda her zaman yetenek yetmiyor. Bugün ManU'daki Valencia çok mu iyi? Bir sezon Wigan'da önemli işler yaptı diye fergusan takımına aldı. Tabii bu benim şahsi görüşüm. Bir tek süratı var. Adam geçmesini iyi beceremiyor, son pasları isabetli değil. Bazen akıllı olmakta gerekiyor. Arda bu kafayla ezilecek gidecek, yok olacak, umarım öyle bir şey olmaz. Toparlar kendini. Volkan Arda'dan daha hızlı. Ama Arda'dan daha yetenekli değil.. Ama sürati ve var olan tekniği Arda'dan daha iyi olması için yeterli. Ne varki Bursaspor'da oynadığı için, TV'ler her maçlarını yayınlamadıkları için, Arda gibi popüler olmadığı için Arda'dan daha iyi olamıyor.

Volkan çok yakın zamanda avrupanın önemli kanat oyuncularından olacak.

Galatasaray Avrupa'da tanınıyor ama fark bu. En azından Avrupa kulvarında. En azından Milli Takımın bankosu. Saydığın adamların hepsi büyük takımlarda parlamış , benim dediğime çıkıyor dediğin. Brezilya'yı saymıyorum orası çok farklı.

Umarım sene sonu Volkan'da , Sercan'da Galatasaray'a gelir. Dediğin gibi dünyanın en iyi kanat oyuncusu olur. Fakat bunun için büyük takım şart. Rijkaard iyi değerlendirebilir. 2 sene içinde çok şey katabilir kendine.

Ama futbolda her zaman yetenek yetmiyor. Bugün ManU'daki Valencia çok mu iyi? Bir sezon Wigan'da önemli işler yaptı diye fergusan takımına aldı. Tabii bu benim şahsi görüşüm.

Hop. Luis Antonio Valencia'nın yıldızı 2006 Dünya Kupası'nda parladı. Müthişti turnuvada. Tek sezonluk falan bir durum yok ortada.

Hop. Luis Antonio Valencia'nın yıldızı 2006 Dünya Kupası'nda parladı. Müthişti turnuvada. Tek sezonluk falan bir durum yok ortada.

:)

Bugün 2008 Euro 'da parlayanların halide ortada. Pavlecheynko, kadro dışı edildi. Belki iyi futbolcu; Ama sonuçta kadro dışı, Hırvatların genç bir çocuğu vardı Totenham'da oynuyor. İşte o.. Sadece vasatlar. Vasatı aşamıyorlar Orada parlamaları çok iyi olduklarını göstermez.

Tek sezonluk bir durum işte Valencia'nınkide.

Yapma gözunu sevıyım şimdi gökan gönulu Galatasarayda ıstemezmısın...Hacııı

Haci isteyip istemek başka ben sadece milli takım performansını söylüyorum.Soruna gelirse Sabrinin bu sezonki performansı malum onun için istemezdim ama iyi oyuncudur o başka.

Umarım sene sonu Volkan'da , Sercan'da Galatasaray'a gelir. Dediğin gibi dünyanın en iyi kanat oyuncusu olur. Fakat bunun için büyük takım şart. Rijkaard iyi değerlendirebilir. 2 sene içinde çok şey katabilir kendine.

Sercan'da hatırlarsan Ertem Şener'in yaptığı röpörtaj'da direk Avrupa klübüne gitmem mümkün değil demişti. Bunun için Galatasaray veya Fenerbahçe şart. Bize gelmesini yeğlerim. Rijkaard iyi yoğurur.

Baksana, Emre Çolak gibi bir yıldız geliyor. :)

Geri
Üst Alt