Tamer Büyük
Parçalı Üye
- 28 Nisan 2009
- 4.199
- 128
- 1.503
Cevap: Transfer Önerileri
Güzel espriydi
Aynen Tamer Pirlo Andrea Pirlo![]()
Güzel espriydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen Tamer Pirlo Andrea Pirlo![]()
Riera diyorum dinleyenim yok.Riera + 5 milyon pound= Arda Liverpool'da.
Hocam ben bile Pienaar'ı, Utaka'yı, Etuhu'yu, Yobo'yu önerirken çekine çekine öneriyorum.Hocam sen Pirlo'yu önerirken nasıl hissediyorun kendini?Sakın beni yanlış anlama.Ama Pirlo'nun buraya gelmesinin bir imkanı yok.Momo Sissoko da öyle.Ha belki Momo'yu alabiliriz ama Pirlo'nun bir ihtimali yok bence.
Hocam ben bile Pienaar'ı, Utaka'yı, Etuhu'yu, Yobo'yu önerirken çekine çekine öneriyorum.Hocam sen Pirlo'yu önerirken nasıl hissediyorun kendini?Sakın beni yanlış anlama.Ama Pirlo'nun buraya gelmesinin bir imkanı yok.Momo Sissoko da öyle.Ha belki Momo'yu alabiliriz ama Pirlo'nun bir ihtimali yok bence.
Kaliteli yerlilerin fiyatı çok yüksek.Kasımpaşadan ''Şahin Aygüneş'' hakkında birşeyler karalayabilecek bir arkadaş var mı??İstatistiklerine göre bu sezon 5 golü var.Attığı gollerin hepsini izledim.Her bir vuruşu tam plase atışıyla atiyor.Kale direğinin yanına arkadaş gönderiyor adeta.Sercan için 7 milyon,Pktmk için 3milyon yerine bu oyuncu rotasyon için 1 milyona kapatılabilir belki.Birde İskender Alın'ı merak ediyorum.Oda etkili olabilecek birisi..
Kişisel bilgileri
Tam adı : Ali Güzeldal
Doğum tarihi : 10 Nisan 1986 (23 yaşında)
Doğum yeri : Samsun, Türkiye
Boyu : 175 cm
Mevkii : Orta Saha - Forvet
Bir forvet oyuncusuna göre oldukça teknik bir oyuncu. Bileklerine çok hakim ve topu doğru şekilde kullanıyor. Dünkü maçı izleyenler farkına varmıştır kendisinin. Topu ayağına aldığı zaman kolay kolay kaybetmiyor. Hatta bir ara maçın spikeri kendisi için 'Top ayağına yapışıyor sanki' gibi bir ifade kullanmıştı. Yerli bir oyuncu olmasının yanında, yaşıda göz önüne alındığında iyi bir alternatif, hatta zamanla kadronun değişmezleri arasında olabilecek türde bir oyuncu kendisi. Umarım yükselen formunu sürdürür ve gözlerimizin pasını silmeye devam eder..
Fenerbahçe maçındaki müthiş ara pası;
YouTube - Büyüksehir Belediyespor 2-1 Fenerbahce Gol 1 HD
Gençler'e attığı şık gol;
YouTube - İstanbul BŞB 3 : 1 Gençlerbirliği (1-0 Ali Güzeldal 52') 03-05-2009