Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Hocam ben bile Pienaar'ı, Utaka'yı, Etuhu'yu, Yobo'yu önerirken çekine çekine öneriyorum.Hocam sen Pirlo'yu önerirken nasıl hissediyorun kendini?Sakın beni yanlış anlama.Ama Pirlo'nun buraya gelmesinin bir imkanı yok.Momo Sissoko da öyle.Ha belki Momo'yu alabiliriz ama Pirlo'nun bir ihtimali yok bence.

Riera diyorum dinleyenim yok.Riera + 5 milyon pound= Arda Liverpool'da.

Riera iyidir.En verimli olabilecek yaşta.Ben sezon sonunda geleceğini düşünüyorum.Çünkü Liverpool seneye 55 milyonluk transfer bütçesi ayarlamış.Ardayı alırlar bence.Zaten Arda da gitmek istiyor.Bence tam yeri tam zamanı.Sol kanadı komple kullanacak bir oyuncu.Sahi Sercan, sen bir ara Burak Çalık'ı öneriyordun.Ondan ses seda yok,ne oldu??

İspanyol oyuncu getirmek, Brezilyalı getirmekten daha zordur. Riera'nın gelmesi için sadece Liverpool'un rızası yetmeyebilir. Baska talipleri de cıkabilir. Bizi secer mi bu sorun olabilir. Diger taraftan yabancı kontenjanını +1 sol kanat için kullanmak ancak Gio ve Kewell'ın ikisine birden gule gule demekle mumkun. Oteki kontenjanla mc alınmalı cunku.

Hocam ben bile Pienaar'ı, Utaka'yı, Etuhu'yu, Yobo'yu önerirken çekine çekine öneriyorum.Hocam sen Pirlo'yu önerirken nasıl hissediyorun kendini?Sakın beni yanlış anlama.Ama Pirlo'nun buraya gelmesinin bir imkanı yok.Momo Sissoko da öyle.Ha belki Momo'yu alabiliriz ama Pirlo'nun bir ihtimali yok bence.

Taner Pirlo daha çok bir istek keşke gibisinden.Oynamak istediğimiz futbolu oynamamızı kolaylaştıracak oyunculardan biridir kendisi.Onun için istiyorum bende biliyorum zor olduğunu ama sadece ona yapsak yatırımı ve getirsek yinede değer.

Hocam ne diyorsun sen Ben bu forumda orta sahaya Bastian Sweinsteiger´i bile önerenleri gördüm :D

Arkadaşlar Riera Cska Moskova'yla anlaşalı 2 gün oluyor siz farkında değilsiniz sanırım?

Eğer sol kanat aranıyorsa bu takıma ilk isim sözleşmesi bitecek olan Gamst Pedersen olmalıdır.

İki forvet onerim,

İtalyadan, 1.94'luk ama guclu (Jo gibi degil yani) ve teknik, Andrea Caracciolo.

Ve 1.88'lik Rolando Bianchi.

Son olarak da cok yonlu santfor, acık, forvet arkası olan J.Elmander.

Boylarını yazdıgıma bakmayın. Sadece boyu ve fizigi olup, teknigi, klası, zekası olmayan oyunculardan degil bu oyuncular. Hos aslında bunlar tanınmış adamlar. Gelecek muhtemel ''kim bu ya...'' elestirileri için yazıyorum.

Kriterlerim;

-Yedekligi sorun etmeyecek,

-Top saklayabilecek,

-Max. 5m euro civarı bonservisi olan forvetler.

Liverpool dagılacaksa, ilk onerim avatarımın mutlaka alınması olacaktır. AB vatandaslıgı ve henuz 28 yasında olması(kaleci için genç sayılır) ileride satıp para kazanabilmemiz için buyu avantaj. Ve iddia ediyorum ki, J.Cesar ve Gomes'ten sonra en iyi Brezilyalı kaleci D.Cavalieri.

İkinci öneri aslında pek de içime sinmeyen biri. Adı var ama oyununu pek sevmem. Elano ve Jo gibi adı var içi boş gelir bana. Overvalue yani. Daha 18'indeyken bile abartılan oyuncular kategorisindendir. Ama zamanla abartıldıgı kadar iyi olmadıgı anlasıldı. Bahsettigim kişi Liverpool'lu Lucas. Zamanında, yani abartıldıgı donemde 10m euroya alınmıstı. DMC/MC ama o kadar basan bozan biri degil, ara ara Elano gibi kopuyor oyundan. 7m euro civarına biter gibi. Yani Elano'nun maliyetiyle/satısıyla aynı fiyata gelir.

Kişisel bilgileri

Tam adı : Ali Güzeldal

Doğum tarihi : 10 Nisan 1986 (23 yaşında)

Doğum yeri : Samsun, Türkiye

Boyu : 175 cm

Mevkii : Orta Saha - Forvet

Bir forvet oyuncusuna göre oldukça teknik bir oyuncu. Bileklerine çok hakim ve topu doğru şekilde kullanıyor. Dünkü maçı izleyenler farkına varmıştır kendisinin. Topu ayağına aldığı zaman kolay kolay kaybetmiyor. Hatta bir ara maçın spikeri kendisi için 'Top ayağına yapışıyor sanki' gibi bir ifade kullanmıştı. Yerli bir oyuncu olmasının yanında, yaşıda göz önüne alındığında iyi bir alternatif, hatta zamanla kadronun değişmezleri arasında olabilecek türde bir oyuncu kendisi. Umarım yükselen formunu sürdürür ve gözlerimizin pasını silmeye devam eder..

Fenerbahçe maçındaki müthiş ara pası
;

YouTube - Büyüksehir Belediyespor 2-1 Fenerbahce Gol 1 HD

Gençler'e attığı şık gol;

YouTube - İstanbul BŞB 3 : 1 Gençlerbirliği (1-0 Ali Güzeldal 52') 03-05-2009

Kaliteli yerlilerin fiyatı çok yüksek.Kasımpaşadan ''Şahin Aygüneş'' hakkında birşeyler karalayabilecek bir arkadaş var mı??İstatistiklerine göre bu sezon 5 golü var.Attığı gollerin hepsini izledim.Her bir vuruşu tam plase atışıyla atiyor.Kale direğinin yanına arkadaş gönderiyor adeta.Sercan için 7 milyon,Pktmk için 3milyon yerine bu oyuncu rotasyon için 1 milyona kapatılabilir belki.Birde İskender Alın'ı merak ediyorum.Oda etkili olabilecek birisi..

Kaliteli yerlilerin fiyatı çok yüksek.Kasımpaşadan ''Şahin Aygüneş'' hakkında birşeyler karalayabilecek bir arkadaş var mı??İstatistiklerine göre bu sezon 5 golü var.Attığı gollerin hepsini izledim.Her bir vuruşu tam plase atışıyla atiyor.Kale direğinin yanına arkadaş gönderiyor adeta.Sercan için 7 milyon,Pktmk için 3milyon yerine bu oyuncu rotasyon için 1 milyona kapatılabilir belki.Birde İskender Alın'ı merak ediyorum.Oda etkili olabilecek birisi..

Şahin Aygüneş Almanya'dan geldi Kasımpaşa'ya gerçekten iyi bir oyuncu sürati ve bitiriciliği ile takımın banko isimlerinden biri bence iyi oyuncu.Sercan'a tercih edebilirim kendilerini.

İskender Alın ise 2 sene önce Kartal'dan geldi İBB'ye Bank Asya'da oynarken çok daha iyiydi İskender bu halinden.

Yaşı da ilerliyor bence Şahin Aygüneş gayet iyi transfer olur.

Kişisel bilgileri

Tam adı : Ali Güzeldal

Doğum tarihi : 10 Nisan 1986 (23 yaşında)

Doğum yeri : Samsun, Türkiye

Boyu : 175 cm

Mevkii : Orta Saha - Forvet

Bir forvet oyuncusuna göre oldukça teknik bir oyuncu. Bileklerine çok hakim ve topu doğru şekilde kullanıyor. Dünkü maçı izleyenler farkına varmıştır kendisinin. Topu ayağına aldığı zaman kolay kolay kaybetmiyor. Hatta bir ara maçın spikeri kendisi için 'Top ayağına yapışıyor sanki' gibi bir ifade kullanmıştı. Yerli bir oyuncu olmasının yanında, yaşıda göz önüne alındığında iyi bir alternatif, hatta zamanla kadronun değişmezleri arasında olabilecek türde bir oyuncu kendisi. Umarım yükselen formunu sürdürür ve gözlerimizin pasını silmeye devam eder..

Fenerbahçe maçındaki müthiş ara pası
;

YouTube - Büyüksehir Belediyespor 2-1 Fenerbahce Gol 1 HD

Gençler'e attığı şık gol;

YouTube - İstanbul BŞB 3 : 1 Gençlerbirliği (1-0 Ali Güzeldal 52') 03-05-2009

Dün hayran kaldım bu elemana :D

Kasımpaşa'dan Şahin gerçekten iyi transfer olur. Ayrıca Kasımpaşa'dan Barış'da alınabilir.

Bence de iyi olur.Fiyatı 250 bin Euro gibi görünüyor.biz 500 bine yada en kötü 1 milyona bağlarız.Eğer iyi bir gelişim kaydederse uzun yıllar faydalanılabilir diye düşünüyorum.

Kasımpaşa'dan Yekta süper eleman. İzmirspor'un altyapısından yetişmiş. Forvet'te ve sağ açıkta oynayabiliyor. Hızlı ve tekniğide gayet iyi.

Geri
Üst Alt