Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Diğer Topicde Alpay önermiş.Sissoko çok iyi olurdu gerçekten :)

Hamit gelmez. Kallstrom'u alacaksak da bir tane de Sissoko tarzi on libero almamiz gerekir fizik eksikligini kapamak icin.

Hamit gelmez. Kallstrom'u alacaksak da bir tane de Sissoko tarzi on libero almamiz gerekir fizik eksikligini kapamak icin.

Hamit niye gelmesin sözleşmesi bitiyor?Kallstrom ile 2'sini aynı anda düşünmek pek mantıklı değil çünkü Elano var.Yapılacak ortasaha transferleriyle ve takıma daha çok alışmış bir Elano olacak.Ama Sissoko müthiş olur gerçekten.

Kallstrom da gelmeyebilir evet. Lyon CL'de ilerlerse yerine daha iyi bir orta saha arayabilir o da para icin ve yedek kalmamak icin gelebilir.

Hamit niye gelmesin sözleşmesi bitiyor?Kallstrom ile 2'sini aynı anda düşünmek pek mantıklı değil çünkü Elano var.Yapılacak ortasaha transferleriyle ve takıma daha çok alışmış bir Elano olacak.Ama Sissoko müthiş olur gerçekten.

Hamit gelmez Turkiye'ye Premier Lig'e falan gider.

Hangi Sissoko bu?

Miguel Veloso diyorum başkada kimseyi önermiyorum. :)

Yau oyle bir orta saha olursa zaten altima s.carim sevincten de zor dostum zooor.

Geri
Üst Alt