Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Fethullah kardeşim;Blaise Matuidi gibi bir yeteneğe 7 milyon hatta 10 milyon çok rahat verilir.ancak bizde o kadar para yokki ben onu demek istedim.Ayrıca aklı varsa gitmez.Biz İnter Roma gibi takımlardan sıyrılırız ama eğer Matuidi İnter'e giderse İnter orta sahasından sıyrılamaz ki yoksa bize çok da rahat gelir.bana kalsa takımı Afrikalı dolduracan.Sağda Keita var Solda da Gervinho olsa misal.en önemlisi adamlardan hücuma çok iyi çıkan bek oyuncusu alacan.Sağ bekte Sabri kafi ama sol bek için aynı şeyleri diyemem.

o zaman sol beke bir boka ortayada matuidi geleni gideni ......

obasi vardı hoffenheim da o transfer oldu mu:o,baya iyi bi oyuncu

Ohooo bütün takımı değiştirdiniz.Dediğiniz oyuncuların hepsi kaliteli ama şu şartlarda çok zor transferler.Hepimiz istiyoruz koşan mücadele eden oyuncu,ısıran,rakibe boş alan bırakmayan ama bizim bu düşüncelerimiz ile teknik heyetinki çok farklı.Onlar da alan daraltan oyuncularla oynamak istiyor ama bunu çok efor harcayarak değil az efor harcayarak yapacak oyunculara ihtiyac duyarak yapmak istiyorlar.Pasa dayalı futbolda da en önemli şey zaten rakibi koşturmak,topu dolandırmak vs.Topu ne kadar çok ayağında tutarsa bi takım o kadar az efor sarfetmiş olur.Ama bizim saydığımız oyuncular ile bunları yapmak çok zordur.Matudinin çok üst düzey bir tekniği yok,total futbol oynayacaksan Hollanda'dan adam alacaksın.Adamlar 14-15 yaşlarından itibaren bu oyunu ezbere oynuyorlar.Bizim yönetim de Rijkaard ile devam diyorsa biz de ona göre transfer önerisi yapalım.

forvete cardozo,orta saha komple değişmeli sol bek bale yi çok beğeniyorum tottenham da

Ohooo bütün takımı değiştirdiniz.Dediğiniz oyuncuların hepsi kaliteli ama şu şartlarda çok zor transferler.Hepimiz istiyoruz koşan mücadele eden oyuncu,ısıran,rakibe boş alan bırakmayan ama bizim bu düşüncelerimiz ile teknik heyetinki çok farklı.Onlar da alan daraltan oyuncularla oynamak istiyor ama bunu çok efor harcayarak değil az efor harcayarak yapacak oyunculara ihtiyac duyarak yapmak istiyorlar.Pasa dayalı futbolda da en önemli şey zaten rakibi koşturmak,topu dolandırmak vs.Topu ne kadar çok ayağında tutarsa bi takım o kadar az efor sarfetmiş olur.Ama bizim saydığımız oyuncular ile bunları yapmak çok zordur.Matudinin çok üst düzey bir tekniği yok,total futbol oynayacaksan Hollanda'dan adam alacaksın.Adamlar 14-15 yaşlarından itibaren bu oyunu ezbere oynuyorlar.Bizim yönetim de Rijkaard ile devam diyorsa biz de ona göre transfer önerisi yapalım.

Hocam benim hayalim nedir biliyormusun?

Afrika olur Güney Amerika olur yeterki olsun.misal Brezilyada şu anda 15 yaşında olup da estiren birçok oyuncu var.Alsak bu oyuncuyu.Altyapıda biz eğitsek.Bakarsın 20 sine gelene kadar türk vatandaşlığını da kabul ettiririz.

Sıfır maliyetle aldığımız oyuncuyu bakarsın 10-202ye satarız.Herkes der :''Bir Porto;Ajax;Lyon olamadık.'' diye.Ben onları geçtim.Biz önce Standard Liege;CSKA moskova;Shakthar olmayı deneyelim.

parayi basip chimbonda'yi almamiz lazim mecbur bir tane sol bek sart ve bir iyi orta saha oyuncusu mesela Jarolim? hamburg formasi giyor

Chimbonda'yı 2-3 Milyon'a rahatlıkla alabilirsin.

Galatasaray'da oynayacak kalitede kesinlikle değil.

Ne para basmasından bahsediyorsun ?

Jarolim'de gelmiş 31-32 yaşına artık iş yapmaz.

eski makalele olacakti onu alcaktin :)

jarolim bence cok basit bir oyuncu, onu oldum olali sevmem, almanyadan takib ediyodum, fazla kapasite yok kanimca

Hocam benim hayalim nedir biliyormusun?

Afrika olur Güney Amerika olur yeterki olsun.misal Brezilyada şu anda 15 yaşında olup da estiren birçok oyuncu var.Alsak bu oyuncuyu.Altyapıda biz eğitsek.Bakarsın 20 sine gelene kadar türk vatandaşlığını da kabul ettiririz.

Sıfır maliyetle aldığımız oyuncuyu bakarsın 10-20'ye satarız.Herkes der :''Bir Porto;Ajax;Lyon olamadık.'' diye.Ben onları geçtim.Biz önce Standard Liege;CSKA moskova;Shakthar olmayı deneyelim.

Haklısın hocam,bizim en büyük eksikliğimiz 23 yaşına gelen adamı hala genç olarak lanse etmemiz,ya da bu yaştaki oyuncunun gelişmesini beklememiz.Lukaku Anderlecht forması ile 20 küsür gol atmış ama biz paftan gelecek 1-2 oyuncunun hevesiyle yaşıyoruz.Zaten her sene şu takıma en az 1 oyuncu mutlaka katılmalı alttan gelenlerden.O da sezon boyunca ilk 11 olmasa da kadroda mutlaka olmalı.Bunlar bizim ülkede çok büyütülüyor.Batuhan Karadeniz şehir efsanesi olarak kaldı Fulya'da.Onu alalım,bunu alalımla takım kurulup başarı yakalansaydı Real Madrid'in son 4-5 senesi çar-çur olmazdı.Lyon 2 senesini kaybetti, sattığı oyunculardan sonra ama bu sene takım yine yavaş yavaş eski kimliğine bürünmeye başladı.Porto bu sene kaybettiği 2 oyuncu ile durumu kötü olsa da 2-3 sene içinde düzelecektir.Falcao,Hulk gibi genç oyuncular çok şey katacaktır 2 sene sonra Porto'ya.Bizim ülkede zaten başarı her sene olmazsa olmaz istenen şey.İstikrarı kimse ağzından düşürmezken aynı anda başarı da bi an önce gelsin istiyorlar.Ama bunlar takım olabilmenin getirdiği şeylerdir.Sen ne kadar transfer yaparsan yap takımda birlik beraberlik olmadıktan sonra Capello-Rijkaard-Mourinho 3lüsü ile çalışmaya başla yine de başarılı olman çok zordur.

.......................Ufuk.......................

Sabri..........Neill........xxx...........Hakan

......................xxx..........................

.................xxx......Elano..................

Keita......................................Kewel(Santos) (Hangisi kalırsa)

....................Baros.........................

Neill'in yanındaki adam Neill kalitesinde bir yabancı olmalı.

Diğerleri mutlaka yerli olması gerekiyor. Hamit ya da Nuri'den biri olmalı. diğeri için bir fikrim yok.

Aykut

Ali Turan

Emre güngör

Çağlar Birinci

Mustafa Pektemek

Caner Erkin

Emre Çolak

xxx (Türk yerli ön libero)

xxx (Türk yerli orta saha)

Diğerleri mutlaka yerli olması gerekiyor. Hamit ya da Nuri'den biri olmalı. diğeri için bir fikrim yok.

Aykut

Ali Turan

Emre güngör

Çağlar Birinci

Mustafa Pektemek

Caner Erkin

Emre Çolak

Elano Dışında Hepsine Katılıyorum..

Aykut

Ali Turan

Emre güngör

Çağlar Birinci

Mustafa Pektemek

Caner Erkin

Emre Çolak

........................Ufuk............................

Sabri..........Neill........Godin...........Hakan..

......................Sissoko..........................

.................Hamit......Elano....................

Giovani......................................Kewel

........................Baros...........................

Haklısın hocam,bizim en büyük eksikliğimiz 23 yaşına gelen adamı hala genç olarak lanse etmemiz,ya da bu yaştaki oyuncunun gelişmesini beklememiz.Lukaku Anderlecht forması ile 20 küsür gol atmış ama biz paftan gelecek 1-2 oyuncunun hevesiyle yaşıyoruz.Zaten her sene şu takıma en az 1 oyuncu mutlaka katılmalı alttan gelenlerden.O da sezon boyunca ilk 11 olmasa da kadroda mutlaka olmalı.Bunlar bizim ülkede çok büyütülüyor.Batuhan Karadeniz şehir efsanesi olarak kaldı Fulya'da.Onu alalım,bunu alalımla takım kurulup başarı yakalansaydı Real Madrid'in son 4-5 senesi çar-çur olmazdı.Lyon 2 senesini kaybetti, sattığı oyunculardan sonra ama bu sene takım yine yavaş yavaş eski kimliğine bürünmeye başladı.Porto bu sene kaybettiği 2 oyuncu ile durumu kötü olsa da 2-3 sene içinde düzelecektir.Falcao,Hulk gibi genç oyuncular çok şey katacaktır 2 sene sonra Porto'ya.Bizim ülkede zaten başarı her sene olmazsa olmaz istenen şey.İstikrarı kimse ağzından düşürmezken aynı anda başarı da bi an önce gelsin istiyorlar.Ama bunlar takım olabilmenin getirdiği şeylerdir.Sen ne kadar transfer yaparsan yap takımda birlik beraberlik olmadıktan sonra Capello-Rijkaard-Mourinho 3lüsü ile çalışmaya başla yine de başarılı olman çok zordur.

Lukaku yanılmıyorsam 16 yaşında.Ve her ne kadar kaliteli diyemesek de Jupiler Liginde 20 ye yakın gol atmış.biz ise Türkiye Kupası'nda Emre Çolak bir gol attı diye göklere çıkardık.Emre çok çok yetenekli bor oyuncu.Ancak hem TSL'de hemde şampiyonluığa oynayan bir takım mümkünatı yok 18 yaşında bir oyuncuya şans vermez.İnşaallah bu tabuları önümüzdeki senelerde yıkacaz. Demem o ki Standard Liege Fellaini yi 18 milyona sattı.Şimdi devlerin takibinde olan iki oyuncusu var Axel Witsel ve Defour.Her birisine 30'ar milyon Euro fiyat biçiyor.Anderlecht desen 16 yaşında bir oyuncu olan Lukaku'ya 20 milyon paha biçiyor.Biz ise pinekleyip duruyoruz.Birçok kişi Galatasaray'ın Carrusca'yı genç yetenek diye aldığını söyledi.Halbu ki o da bize geldiğinde yanılmıyorsam 23 yaşındaydı.Neresi genç yetenek ki bunun.Genç alacaksak maximum 19-20 yaşlarında olmalı ve bir an önce bu zihniyet takımlarımıza yerleşmeli.Başka türlü bu işin içinden çıkamayız.Gerek başarı gerekse maddi anlamda bizi tatmin edecek gelişmeler akıllı transferlerle olur.

geleceklerden önce bir kac kisiden kurtulmamiz lazim

ayhan sarp baris servet leo ....

Bizim ülkedeki futbolun f'sinden anlamayan yönetimler menajerlerin ellerinde oyuncak olmuşlar sen burada bana ne kadar dersen de şu,bu alınırsa takım coşar,ama malesef bizim ülkede durum böyle değil.Teknik direktörler,takıma faydalı, gösterişsiz oyuncu, takıma level atlatacak oyuncu olsun ister ama menajer gelir derki bu oyuncu tribüne taraftar çekmez,forma satışlarında artış sağlamaz vs bu gibi söylemlerle yöneticilerin transfer politikaları o kadar yanlış işler ki burada ne desek boş.

Hakan Balta, çoğu kişinin yaptığı listede sabit duruyor.Hakan Balta,Evra yada Cole'mu :) Bence sol bek alternatifi de olmalı, gerekirse Hakan Balta alternatif olmalı.

Doğru söze ne denir ki Fethullah.

........................Ufuk............................

Sabri..........Neill........Godin...........Hakan..

......................Sissoko..........................

.................Hamit......Elano....................

Giovani......................................Kewel

........................Baros...........................

Yahu şu Kewell'ı yazmayın kadrolara.Kalmasın gitsin istiyorum.Aksi takdirde bu sezon yaşıdır sakatlığıdır kötü performans gösterince Kewell gibi bir kişiliği yuhalamak istemiyorum.Onun haricinde kadro çok şahane.Yalnız bir sol bek daha olsa çok iyi olur.

Geri
Üst Alt