Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Elano City'de çok mu iyiydi 7 M (tam hatırlamıyorum kaç vermiştik) verdik Elanoya ?

Trabzon örneğiyle bu bir mi? Trabzon'un 20 oyuncuya verdiği parayı biz 1-2 oyuncu için harcıyoruz. Trabzon'da kim vardı da tekrar takım kuruldu ona da bakmak lazım. Bir tek Yattara sanırım.

Forum Yönetimi Başlığı 'Mantıklı Transfer Önerileri' Diye Değiştirsin... 'Transfer Önerileri' olunca başlık arkadaşlar baya coşmuş..

Emin ol herkes satılır sene sonu Arda satılmaz

Trabzon örneğiyle bu bir mi? Trabzon'un 20 oyuncuya verdiği parayı biz 1-2 oyuncu için harcıyoruz. Trabzon'da kim vardı da tekrar takım kuruldu ona da bakmak lazım. Bir tek Yattara sanırım.

Arda 15 M - Stilic 4.5 M , Mandzukic 4 M , Gago 7 civarı Parkeri bilmiyorum .

Önüne 2 iyi adam alınırsa m.topal as oyuncusdu olur bu takımın.

Sizin gibi fmcileri eleştirmek için buradayım

Sen buraya öneri için mi geldin milleti eleştirmek için mi ? Birazda sen öneride bulun daha iyi ve gerçekçi kadro kur eyvallah diyelim =)

Bana gerçekçi kadro kur diyorsun.Senin yaptığında en ufak bir gerçeklik payı yok.Takımdan 6 yabancıyı gönderdin yerlerine yenilerini aldın.Hepsi de ortasaha ve forvet.

O'ndan iyi yedek bulamazsında ondan.Sizin gibiler fm,cm oynayıp geliyor buralara

ne Fm ne de Cm oynamıyorum bizim ligimize benzer liglerle ilgileniyorum . doğru sen scouttun ya reelde futbolcu izliyodun . Neyse hadi biraz öneri yapta millet vay be desin taş atmayı bırak artık =)

Önceki sayfalarda gerektiği kadar yaptım,ararsan bulursun

Sefa Mandzukic'i istatistiklerden biliyorsun diyelim. Stilic'i nerede izledin?

Geri
Üst Alt