Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Arda 15 eder de kac kulup verir onu bilemem.

Urby Emanuelson Sol bek,sol iç, sol açık ... Bu sezon izlediğim çoğu maçta orta sahada oynadı. bizde eksik olan dikine oynama sorunun giderebilir.

Vereceksin senelik 5 m euro,getireceksin Joe Cole'u,bineceksin üstüne,vurucan kırbacı vurucan kırbacı

Pektemek'i düz izledim gerçekten bu çocukta iş var.

Kallström ve Hamit'i de bitirelim.

Gio,Elano,Jo,Leo,Servet,Ayhan,Sarp,Barış,Emre Aşık ve Gökhan Zan gitsin.

Pektemek,Kallström,Hamit,Ali Turan,Yabancı stoper,Caner'in bonservisi ve Sağ veya Sol bekten en az birisi alınsın.

Pektemek,Kallström,Hamit,Ali Turan,Yabancı stoper,Caner'in bonservisi ve Sağ veya Sol bekten en az birisi alınsın.

Katılıyorum.Sercan hikaye pektemek daha kaliteli oyuncu barış+ biraz paraya alabiliriz bence.

Stoper yerine yabancı ön libero alınsın.Gio giderse yerine genç aynı tarzda bir yabancı.Sol beke Çağlar iyi alternatif olur

Ben Momha'yı 2 maçtır çok beğendim. Ama biraz daha izlemek lazım tabi.

Ön liberoyu yazmayı unutmuşum.

Pektemek,Kallström,Hamit, Ali Turan,Yabancı Stoper, Caner'in bonservisi, Ve sol bek yabancı.

Kallström,Hamit,Ali zaten bonservissiz gelecek. Diğerlerine para harcanacak. Caner 3 milyon. Ön libero 5 olsa, Pektemek'te takasla, yabancı stoperde 4 olsa 12-13 milyon'a halledilir.

Gio,Elano,Jo,Leo,Servet,Ayhan,Sarp,Barış,Emre Aşık ve Gökhan Zan gitsin. giden adamlardanda takasla gidecekler hariç 12-14 milyon para gelebilir.

Ben Momha'yı 2 maçtır çok beğendim. Ama biraz daha izlemek lazım tabi.

Ön liberoyu yazmayı unutmuşum.

Pektemek,Kallström,Hamit, Ali Turan,Yabancı Stoper, Caner'in bonservisi, Ve sol bek yabancı.

Kallström,Hamit,Ali zaten bonservissiz gelecek. Diğerlerine para harcanacak. Caner 3 milyon. Ön libero 5 olsa, Pektemek'te takasla, yabancı stoperde 4 olsa 12-13 milyon'a halledilir.

Gio,Elano,Jo,Leo,Servet,Ayhan,Sarp,Barış,Emre Aşık ve Gökhan Zan gitsin. giden adamlardanda takasla gidecekler hariç 12-14 milyon para gelebilir.

Şu politikayla sen istikrarlı bir takım mı hayal ediyorsun. :)

biz fazla oyuncu gondermiyecegiz fazla oyuncu almayacagiz suanda kiralik oynayan oyuncular haric 3 oyuncu daha alacagiz galiba bir libero benim onerim romaric(matuidi) bir defans onerim caceres veya marquez zaten aliyide aldik belki birde yabanci genc bir forvet gelecek vaad eden yerlilerden alacagimiz belki pektemek alinsada olur alinmasada gidecekler leo jo kewell servet ayhan emre.a

Şu politikayla sen istikrarlı bir takım mı hayal ediyorsun. :)

Bu sisimlerin gitmeyeceğini mi düşünüyorsun.

Rijkaard'a da söyle istersen 4 stoperinden 3'ünü oynatmayıp sol bekini oynatmanın, 4 ortasahasının 3'ünü oynatmamak için can atmasının sebeplerini sorabilirsin. Jo ve Santos'unda durumu da zaten ortada. Benim dediklerim de herhalde Elano dışında herkesin gitmelerini yüksek ihtimal gördüğü isimler.

Bunlar gidince de gelecekler olacağı da açık.

En az 3 yabancı yollayacağız.Açılan 3 kişilik yere 2 ortasaha birde forvet alınır.Stoper Türk tercihimdir

CL'ye gidemezsek hiç öyle büyük oyuncular hayal etmeyin derim

İsmi var diye gidip Elano'ya hiç araştırma yapmadan 7.5 m euro vermek nedir.7.5m euroya Elano'dan 3 gömlek üstün oyuncu alınır.

Geri
Üst Alt