Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Onu bunu bilmem de bizim lider bir oyuncuya ihtiyacımız var... O kesin. Arda çok meziyetli,iyi bir oyuncu ama liderlik ve karizmatiklik yönü eksik.

Riquelme tarzında çift yönlü orta saha oyuncusu olacak ve bu adam lider olacak saha içinde. Ne yaptığını bilemez bir yapıdayken takım onun ayağına bakacak. Sorumluluk alacak...

Boldladığım nokta da haklısın. Ancak benim takıldığım nokta Premier League'den alınan kaç tane G.Amerikalı iş yapmadı burada daha doğrusu kaç tanesi geldiki :o. Şimdi Elano falan diyeceksin ama Elano hayatı boyunca ofansif oynamış. Shaktar'da Matuzalem'in önünde, City'de Johnson'la, Santos'ta Robinho'yla, Milli takımında Kaka'yla falan oynamış bir adam. Bizim takımımızda hem defansif oynayıp hem de yanında M.Sarp, Barış gibi oyuncularla oynuyor.

Aristo mantığından kastettiğim şey ise Premier League'deki tüm G.Amerikalı'ların gereksiz olduğu veya takımımızda iş yapamayacağı. Sen getir bakalım bir Lucas Leiva'yı falan iş yaparlar mı yapmazlar mı görürsün.

Genel mantığınız : Elano iş yapmadı. Elano EPL'den geldi. Elano bir G.Amerikalı'ydı. O halde bütün EPL'de oynayan G.Amerikalı oyuncular iş yapmaz.

G.Amerikalılar pek işimize yaramıyor demiştim,yani çoğunluğu kastetmiştim ama doğrudur onda haksız olabilirim.Dediğin gibi topu topu kaç tane oyuncu geldi ki.Ama ben genel olarak G.Amerikalılara özellikle Brezilyalılara güvenemiyorum.Adamlarda iş ahlakı sıfır,aşırı keyiflerine düşkünler.Gene genelleme yapıyorsun deme sakın,Avrupa'da oynayan binlerce Brezilyalı var ve çoğu böyle,adamlar futbolu keyfi düşünüyorlar asla profesyonel bakmıyorlar.İçlerinden adam gibi olanlar da işte en kral takımlarda oynuyorlar zaten,Maincon'undan tut Dani Alves'ine kadar...

Olimpiyakos yerine Rivaldo'yu biz alsaydık zamanında şuanda +2 şampiyonluğuz daha olurdu.

Onu bunu bilmem de bizim lider bir oyuncuya ihtiyacımız var... O kesin. Arda çok meziyetli,iyi bir oyuncu ama liderlik ve karizmatiklik yönü eksik.

Riquelme tarzında çift yönlü orta saha oyuncusu olacak ve bu adam lider olacak saha içinde. Ne yaptığını bilemez bir yapıdayken takım onun ayağına bakacak. Sorumluluk alacak...

Riquelme ne zaman çift yönlü oldu. Ama bir noktada haklısın o da lider eksikliği.

Ben de kaleyi uzaktan görünce zımbalayan tipte bir oyuncu isterim. Örneğin JAJA COELHO. Sol da oynar forvette oynar ofansif orta saha olarak oynar. Yaşıda genç 86'lı falan olması lazım.

Bilmeyenler için :

YouTube - ???????? ???? ?????? Fantastic goal Coelho

YouTube - Jaja The Best Goal The UEFA Cup '08 '09

:o:o:o:o

Tabii ki oyle tabii ki.

Cunku sallamak bedava.

Neill Everton'da cogunlukla yedekti, Yobo'yla birlikte oynadigi 4 mac var Everton hicbirini kazanamamis birinde Hull'dan 3 yemis. Neill'in o maclarda sag bek mi yoksa stoper olmadigini da bilmiyorum, o kadar bakmadim. Ama sen hic bakmamissin, bakmadigin icin de sallamissin.

Tamam mi bilader

3-3 berabere kaldıkları Chelsea maçının kadrosunu bulupta yazıcam merak etme..

:)

Hayal mi görüyosun sen ! Neill çoğunlukla 11'de oynadı Everton'da

bu yorumu 10 konunun altına yaz 8 kere kapa aç istediğin kişi transfer olacak

Hangi Riquelme bu? :eek:

Yine salladin

BBC Sport - Football - Chelsea 3-3 Everton

Yobo yok meydanda

1 hak daha veriyorum 3 sallamada konu disinda kalacaksin :o

Benden önce bulmuşşsun Kadroyu, güzel :) S

Sen şakasın galiba..Yobo ile çok maç oynadı yan yana..Sorun yobo ile yan yana oynayıp oynaması değil. Neill'ın Everton'da 11'de başladığıdır. Konuyu başka yerlere çekip işin içinden sıyrılma..

Nötr oldun (!!!)))))

perte yazıcakdım perti yazmışım :D neyse anladınız dediğimi :D

Geri
Üst Alt