Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence Ankaragücü'den Hürriyet ve Adem Koçak sınıf atlatır takıma
Gayet tempolu adamlar olabilir aslında.
Misal ara transferde orta saha bagırırken tercihini Gio'dan yana kullanması, alınabilecek baska teknik-stoperler varken, direkt eski ogrencisi R.Marquez'e yonelmesi. Ziya Dogan'da boyleydi, F.Terim'de hatta dunyadaki bircok hoca da ama bunu yapmayıp, takımın kalibresi ve dunya futbolunu yakından takip edip yeni oyunculara yonelen hocalarda var. Kisiligini sevmesemde Daum iyi bir scouttur. Koln'deyken Goremel, vb oyuncularda kesfetmistir, Mondi, U.Ozat gibi tanıgı liglerden iş yapacak adamları da getirmistir.
Hem diyorsun ki Daum iyi scouttur tanıdığı adamları getirdi
Rijkaard aynısını yapıca olmuyor çelişki var burada.
Kaldı ki Marquez olayı doğru mu değil mi bilmiyoruz.
Elano'nun Adriano'yla arası iyiyse kandırsın getirsin bu sene
10 adam aldırmıssa, bunlardan 5-6'sı yeni 4-5'i eski oluyor Daum'un. Kaldı ki aldıgı eskiler gercekten fiilen iş yapan adamlar olur genelde. Beşiktas'a Munch ve Kuntz'u aldırdı tanıdıgı. Ama aynı zamanda R.Johnsen'i buldu. M.United'a giden. Fb'de iken Nobre'yi buldu devre arasında, takımın butcesi kısıtlıyken Luciano ve kiralık serie B'den Tomas'ı getirdi. İşini gordu. F.Terim daha fazla para harcattı batırdı.
Rijkaard'a inşalah daha cesur davranır bu konuda, Neeskens aslında CSKA'ya gşiden Honda'yı istedi sene basında. 5m euro istediler yonetime cok geldi Elano'yu aldı. İsimsiz Honda'ya 5m euro cok geldi, adı olan ama bir tane bile dogru durust maçı olmayan Elano'ya 7m euro verildi.
Zamanında Emana'yı istedigimizde 4m euro istemişti Touluose. Almadık. Vogel'in peşinde kostuk. Vogel sonra oynamadı bile. Gravesen son 2-3 yıldır nerde? Conceaio ne kadar top oynadı, Saidou ondan cok daha iyiydi.
Kısaca, yonetimde de td'de de taraftarda da tehlikeli isim bagımlılıgı oluyor.
İlacı dunya futbolunu - maç izleyerek- takip etmek ya da ettirmek.
Kalitesine laf yok Adriano'nun ama geceler de Jo'dan beter bir de üstüne keşin teki. Sonuç olarak gelirse medya evine dinleme cihazı koyar sonra da komşuları şikayeti gelir taraftarımız sahada yuhlar falan....
Bence Ankaragücü'den Hürriyet ve Adem Koçak sınıf atlatır takıma
ferguson amca vermez dedim ama manchester li anderson ortasahada istediğimiz dinamizm ismini yazan olmamış yazayım dedim![]()
hocam imkansız ondan kimse yazmamıştır![]()
Promiyer Lig'den adamlar topladim:
Arsenal: Armand Traore (sol bek/sol acik)
Aston Villa: Steve Sidwell (orta saha), Nigel Reo-Coker (orta saha)
Birmingham: Sebastian Larsson (orta saha)
Blackburn: Brett Emerton (orta saha), Gamst Pedersen (sol acik)
Burnley: Andre Bikey (stoper/sag bek zorlarsan on libero)
Chelsea: Scott Sinclair (sol acik/forvet)
Fulham: Dickson Etuhu (on libero) Fulham'dan adam olsun diye yazdim, ahim sahim bir adam degil.
Man City: Nedum Onuoha (stoper/sag bek), Vincent Kompany (stoper gerekirse on libero)
Portsmouth: Nadir Belhadj (sol bek/sol acik), Hayden Mullins (on libero) Mullins idare eder, Fink gibi adam.
Sunderland: Kieran Richardson (sol bek/acik, orta saha)
Tottenham: Jermaine Jenas (orta saha), Bentley (oyun kurucu/sag kanat) ikisi de cok zor elbet.
West Ham: Radoslav Kovac (on libero)
Wigan: Paul Scharner (stoper, orta saha), Hendry Thomas (on libero), Maynor Figueroa (stoper), Mohamed Diame (on libero)
Wolves: Christophe Berra (stoper), Nenad Milijas (orta saha)
Notlar dostlar:
1) Ingiliz oyunculari Turkiye'ye getirmek imkansiza yakindir. Ingilizler genelde sig insanlardir ve ulkelerinden ayrilmak istemezler. Tatile falan gittiklerinde cok Ingiliz olan yerlere gidip formayla falan dolasirlar. Degisik insanlardir. Oraya yazdigim Ingilizleri almamiz Sampiyonlar Ligi, para, Istanbul ve Rijkaard faktorleriyle olacaktir. Onlar da cok fazla degil.
2) Hirbo olmadigim icin kaleci, forvet, sag acik gibi ihtiyac olmayacak pozisyonlara adam yazmadim. Arada kazayla yazmissam bilin ki o adam cok iyi. Ozellikle orta saha adamlarina baktim, gerek olur diye sol bek ve stoperlere de goz attim ayrica Gio'yu alamazsak diye 2-3 sol acik da yerlestirdim.
3) Bazi adamlari yakistiramayabilirsiniz Galatasaray'a ama ligler arasindaki tempo, hiz ve sertlik farkini goz onunde bulundurarak dusunun. Ozellikle Wigan'daki adamlar canavar gibi fizikli, surekli hareket halinde olan isci tipi adamlar. O adamlari bulmaya ozen gosterdim.
4) Sinclair ve Onuoha kiralik olarak gelebilir ancak.
5) Birkac tane daha not yazicam.