Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Nostalji yapıyorsak Mohammed Kallon'u da unutmamak lazım :asd:

Bence Ankaragücü'den Hürriyet ve Adem Koçak sınıf atlatır takıma

:D:D

Misal ara transferde orta saha bagırırken tercihini Gio'dan yana kullanması, alınabilecek baska teknik-stoperler varken, direkt eski ogrencisi R.Marquez'e yonelmesi. Ziya Dogan'da boyleydi, F.Terim'de hatta dunyadaki bircok hoca da ama bunu yapmayıp, takımın kalibresi ve dunya futbolunu yakından takip edip yeni oyunculara yonelen hocalarda var. Kisiligini sevmesemde Daum iyi bir scouttur. Koln'deyken Goremel, vb oyuncularda kesfetmistir, Mondi, U.Ozat gibi tanıgı liglerden iş yapacak adamları da getirmistir.

Hem diyorsun ki Daum iyi scouttur tanıdığı adamları getirdi

Rijkaard aynısını yapıca olmuyor çelişki var burada.

Kaldı ki Marquez olayı doğru mu değil mi bilmiyoruz.

Bence transferin yetkilisi de Haim Fresco olmalı. Eski ortaklık vs. sebeplerden..

Elano'nun Adriano'yla arası iyiyse kandırsın getirsin bu sene

Hem diyorsun ki Daum iyi scouttur tanıdığı adamları getirdi

Rijkaard aynısını yapıca olmuyor çelişki var burada.

Kaldı ki Marquez olayı doğru mu değil mi bilmiyoruz.

10 adam aldırmıssa, bunlardan 5-6'sı yeni 4-5'i eski oluyor Daum'un. Kaldı ki aldıgı eskiler gercekten fiilen iş yapan adamlar olur genelde. Beşiktas'a Munch ve Kuntz'u aldırdı tanıdıgı. Ama aynı zamanda R.Johnsen'i buldu. M.United'a giden. Fb'de iken Nobre'yi buldu devre arasında, takımın butcesi kısıtlıyken Luciano ve kiralık serie B'den Tomas'ı getirdi. İşini gordu. F.Terim daha fazla para harcattı batırdı.

Rijkaard'a inşalah daha cesur davranır bu konuda, Neeskens aslında CSKA'ya gşiden Honda'yı istedi sene basında. 5m euro istediler yonetime cok geldi Elano'yu aldı. İsimsiz Honda'ya 5m euro cok geldi, adı olan ama bir tane bile dogru durust maçı olmayan Elano'ya 7m euro verildi.

Zamanında Emana'yı istedigimizde 4m euro istemişti Touluose. Almadık. Vogel'in peşinde kostuk. Vogel sonra oynamadı bile. Gravesen son 2-3 yıldır nerde? Conceaio ne kadar top oynadı, Saidou ondan cok daha iyiydi.

Kısaca, yonetimde de td'de de taraftarda da tehlikeli isim bagımlılıgı oluyor.

İlacı dunya futbolunu - maç izleyerek- takip etmek ya da ettirmek.

Elano'nun Adriano'yla arası iyiyse kandırsın getirsin bu sene

Kalitesine laf yok Adriano'nun ama geceler de Jo'dan beter bir de üstüne keşin teki. Sonuç olarak gelirse medya evine dinleme cihazı koyar sonra da komşuları şikayeti gelir taraftarımız sahada yuhlar falan....

10 adam aldırmıssa, bunlardan 5-6'sı yeni 4-5'i eski oluyor Daum'un. Kaldı ki aldıgı eskiler gercekten fiilen iş yapan adamlar olur genelde. Beşiktas'a Munch ve Kuntz'u aldırdı tanıdıgı. Ama aynı zamanda R.Johnsen'i buldu. M.United'a giden. Fb'de iken Nobre'yi buldu devre arasında, takımın butcesi kısıtlıyken Luciano ve kiralık serie B'den Tomas'ı getirdi. İşini gordu. F.Terim daha fazla para harcattı batırdı.

Rijkaard'a inşalah daha cesur davranır bu konuda, Neeskens aslında CSKA'ya gşiden Honda'yı istedi sene basında. 5m euro istediler yonetime cok geldi Elano'yu aldı. İsimsiz Honda'ya 5m euro cok geldi, adı olan ama bir tane bile dogru durust maçı olmayan Elano'ya 7m euro verildi.

Zamanında Emana'yı istedigimizde 4m euro istemişti Touluose. Almadık. Vogel'in peşinde kostuk. Vogel sonra oynamadı bile. Gravesen son 2-3 yıldır nerde? Conceaio ne kadar top oynadı, Saidou ondan cok daha iyiydi.

Kısaca, yonetimde de td'de de taraftarda da tehlikeli isim bagımlılıgı oluyor.

İlacı dunya futbolunu - maç izleyerek- takip etmek ya da ettirmek.

Yok Rijkaard konusunda söylediğin çelişki gitmedi yine :D

Kalitesine laf yok Adriano'nun ama geceler de Jo'dan beter bir de üstüne keşin teki. Sonuç olarak gelirse medya evine dinleme cihazı koyar sonra da komşuları şikayeti gelir taraftarımız sahada yuhlar falan....

Oraya bunlardan kurtulmak için gitmişti zaten.Kurtulduysa gelsin paşalar gibi oynar bizde.Baros'la beraber gol kralı olur

Bence Ankaragücü'den Hürriyet ve Adem Koçak sınıf atlatır takıma

O değilde Bursa şampiyonluğa oynuyor ve o takımın ortasahası.Bileklerine son derece hakim,etkili şutları ve rakip defansı öldüren paslarıda bu transferi mantıklı kılan nedenlerden biri.oyunun 2 yönünü oynayan oyunculardan biri bu işi dünyada en iyi yapanların arasına girebilme potansiyeli fazlasıyla var kendisinde ve daha 31 yaşında gelecek vaad ediyor daha ne olsun kimmi o

HÜSEYİN ÇİMŞİR

ferguson amca vermez dedim ama manchester li anderson ortasahada istediğimiz dinamizm ismini yazan olmamış yazayım dedim :)

Promiyer Lig'den adamlar topladim:

Arsenal: Armand Traore (sol bek/sol acik)

Aston Villa: Steve Sidwell (orta saha), Nigel Reo-Coker (orta saha)

Birmingham: Sebastian Larsson (orta saha)

Blackburn: Brett Emerton (orta saha), Gamst Pedersen (sol acik)

Burnley: Andre Bikey (stoper/sag bek zorlarsan on libero)

Chelsea: Scott Sinclair (sol acik/forvet)

Fulham: Dickson Etuhu (on libero) Fulham'dan adam olsun diye yazdim, ahim sahim bir adam degil.

Man City: Nedum Onuoha (stoper/sag bek), Vincent Kompany (stoper gerekirse on libero)

Portsmouth: Nadir Belhadj (sol bek/sol acik), Hayden Mullins (on libero) Mullins idare eder, Fink gibi adam.

Sunderland: Kieran Richardson (sol bek/acik, orta saha)

Tottenham: Jermaine Jenas (orta saha), Bentley (oyun kurucu/sag kanat) ikisi de cok zor elbet.

West Ham: Radoslav Kovac (on libero)

Wigan: Paul Scharner (stoper, orta saha), Hendry Thomas (on libero), Maynor Figueroa (stoper), Mohamed Diame (on libero)

Wolves: Christophe Berra (stoper), Nenad Milijas (orta saha)

Notlar dostlar:

1) Ingiliz oyunculari Turkiye'ye getirmek imkansiza yakindir. Ingilizler genelde sig insanlardir ve ulkelerinden ayrilmak istemezler. Tatile falan gittiklerinde cok Ingiliz olan yerlere gidip formayla falan dolasirlar. Degisik insanlardir. Oraya yazdigim Ingilizleri almamiz Sampiyonlar Ligi, para, Istanbul ve Rijkaard faktorleriyle olacaktir. Onlar da cok fazla degil.

2) Hirbo olmadigim icin kaleci, forvet, sag acik gibi ihtiyac olmayacak pozisyonlara adam yazmadim. Arada kazayla yazmissam bilin ki o adam cok iyi. Ozellikle orta saha adamlarina baktim, gerek olur diye sol bek ve stoperlere de goz attim ayrica Gio'yu alamazsak diye 2-3 sol acik da yerlestirdim.

3) Bazi adamlari yakistiramayabilirsiniz Galatasaray'a ama ligler arasindaki tempo, hiz ve sertlik farkini goz onunde bulundurarak dusunun. Ozellikle Wigan'daki adamlar canavar gibi fizikli, surekli hareket halinde olan isci tipi adamlar. O adamlari bulmaya ozen gosterdim.

4) Sinclair ve Onuoha kiralik olarak gelebilir ancak.

5) Birkac tane daha not yazicam.

Promiyer Lig'den adamlar topladim:

Arsenal: Armand Traore (sol bek/sol acik)

Aston Villa: Steve Sidwell (orta saha), Nigel Reo-Coker (orta saha)

Birmingham: Sebastian Larsson (orta saha)

Blackburn: Brett Emerton (orta saha), Gamst Pedersen (sol acik)

Burnley: Andre Bikey (stoper/sag bek zorlarsan on libero)

Chelsea: Scott Sinclair (sol acik/forvet)

Fulham: Dickson Etuhu (on libero) Fulham'dan adam olsun diye yazdim, ahim sahim bir adam degil.

Man City: Nedum Onuoha (stoper/sag bek), Vincent Kompany (stoper gerekirse on libero)

Portsmouth: Nadir Belhadj (sol bek/sol acik), Hayden Mullins (on libero) Mullins idare eder, Fink gibi adam.

Sunderland: Kieran Richardson (sol bek/acik, orta saha)

Tottenham: Jermaine Jenas (orta saha), Bentley (oyun kurucu/sag kanat) ikisi de cok zor elbet.

West Ham: Radoslav Kovac (on libero)

Wigan: Paul Scharner (stoper, orta saha), Hendry Thomas (on libero), Maynor Figueroa (stoper), Mohamed Diame (on libero)

Wolves: Christophe Berra (stoper), Nenad Milijas (orta saha)

Notlar dostlar:

1) Ingiliz oyunculari Turkiye'ye getirmek imkansiza yakindir. Ingilizler genelde sig insanlardir ve ulkelerinden ayrilmak istemezler. Tatile falan gittiklerinde cok Ingiliz olan yerlere gidip formayla falan dolasirlar. Degisik insanlardir. Oraya yazdigim Ingilizleri almamiz Sampiyonlar Ligi, para, Istanbul ve Rijkaard faktorleriyle olacaktir. Onlar da cok fazla degil.

2) Hirbo olmadigim icin kaleci, forvet, sag acik gibi ihtiyac olmayacak pozisyonlara adam yazmadim. Arada kazayla yazmissam bilin ki o adam cok iyi. Ozellikle orta saha adamlarina baktim, gerek olur diye sol bek ve stoperlere de goz attim ayrica Gio'yu alamazsak diye 2-3 sol acik da yerlestirdim.

3) Bazi adamlari yakistiramayabilirsiniz Galatasaray'a ama ligler arasindaki tempo, hiz ve sertlik farkini goz onunde bulundurarak dusunun. Ozellikle Wigan'daki adamlar canavar gibi fizikli, surekli hareket halinde olan isci tipi adamlar. O adamlari bulmaya ozen gosterdim.

4) Sinclair ve Onuoha kiralik olarak gelebilir ancak.

5) Birkac tane daha not yazicam.

jenas çok isterim olmasını ama çokda zor tabi ayrıca chealseden sinclair çok işe yarar ama keita giderse düşünülür yine zor tabi.

Sinclair Gio'nun bonservisi alinamazsa dusunulebilir solda oynuyor zira.

Su adamlari da ekleyeyim, Championship'ten:

-Marvin Emnes - Boro'da oynuyor, 21 yasinda, Hollandali, inanilmaz hizli, kanat/forvet oynuyor.

-David Wheater - O da Boro'da oynuyor, stoper, Premier Lig'deyken inanilmaz maclar cikarmisti.

-Joe Ledley - Cardiff'te oynuyor, solak orta saha, guclu ve caliskan bir oyuncu, asist ve gol olarak da katki sagliyor evelallah.

-Nicky Maynard - Bristol City'de oynuyor, cok begendigim bir forvet, iyi transfer olur.

-Julian Speroni - Crystal Palace kalecisi, Arjantinli, 5 Leo eder.

Bu herifler de dusunulebilir tabi.

Jenas aslında aradığımız ortasaha. Elano yerine yada yanına çok iyi gider. Onun bir alt modeli de Hamit :)

Wigan-Arsenal maçında N'zobia diye bir adam vardı gözüme çarpan sol ayaklı ama sağda oynuyor işe yarayabilir.

Geri
Üst Alt