Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Sarp'ın para karsılıgı satısı mumkun gozukmuyor belki ayni satıs yaparız :)

Sarp bu takımda kalmamalı asla, Y.Pehlivan, J.P.Karacan hatta Musa oynasın Sarp oynamasın.

Pektemek için Barıs +2 m euro aslında cok. Ne yapıp edilmeli bu takasa Sarp da sokulmalı.

Kuculeceksek DC/DMC icin bir baska oneri de Leeds'li Patrick Kisnorbo.

Benzer bir öneri olarakta Vadim Demidov'u (Rosenborg'ta oynuyor) söyleyebilirim. Hatta küçülme planları dahilinde olmasına bile gerek yok. Stoper ve gerektiğinde ön libero olarak oynayabiliyor, topla kötü olduğu söylenemez. 86 doğumlu ve bu sene bonservisi sona eriyor.

Küçülmek demek hedef küçültmek veya kaliteyi düşürmek anlamına gelmez, bazen küçülmeyle eş zamanda hedefler de büyütülebilir. Burdaki küçülme hedefleri küçültme anlamına kesinlike gelmemeli, gelemez. Galatasaray'ın mantalitesine uymaz bir kere. Belki de bütçeyi küçülterek, daha az maliyetli ama daha doğru oyunculara yönelerek çok daha isabetli transferler yaparız, buda önemli olan araştırmak. 5 sezon sonra gözden düşmüş bir şekilde alacağımız yıldız oyuncuyu belki de çok daha ucuza keşfedebiliriz ya da Emre Çolak, Serdar Eylik, Berkin Arslan gibi gençelre şans tanıyarak yeni Arda Turan'lar yetiştirebiliriz. Küçülmeden ben gereksiz masrafları kısmayı anlarım ama bu gerekli yerlere gerekli trasnferleri yapmamak anlamına getirilirse işte o zaman işimiz yaş olur. Takımın başına Rijkaard getirilmişken, bir şablon oturtulmaya çalışılırken böyle birşey yapmayacağımızı düşünüyorum, umuyorum. :)

Yasin Pehlivan,Veli Kavlak,Murat Ceylan,Sercan Yıldırım alınırsa müthiş olur.

Önerebildiğimiz kadar oyuncu önerelim bu böyle olmayacak.

Bu sezon sakatlıklardan çok çektiiiik.Ve müthiş bir çözüm buldum.

DR.Shephard!

Lost-Matthew-Fox_l.jpg

Bonservisi şuan Sahte John Locke'da.Çok iyi kırık çıkık tamir eder.Anında müdahaleleriyle adamı sıkıntıdan kurtarır.Bir iddaasında Kewell'ı iki güne kalmaz iyileştiririm demişti.

Bizim sağlıksız ekibimizle tek başına taka düşünülebilir.

Almanya'dan Gurbetçiler

Borges: En Iyi 10 Bundesligist Türk (Asilli) Futbolcu.!

Arkadaşlar yukarıda Borges blogda yayınlanan en iyi Alman gurbetçilerden bahsedilmiş.Malum Mesut,Hamit,Nuri,Eren,Serdar gibi isimler zor ama İlkay,Ömer,Tunay gibi isimler mantıklı.Halil belki olabilir ama yine de orada kalmaktan yana sanırım.

Neyse Ömer-Tunay-İlkay bu üç isime gelelim.

İlkayın takımı lig düştü ve bonservisi yüksek olmaz diye düşünüyorum.Hele ki Arda giderse ki(belki 1 sene daha kalır) Türk statüsünde mantıklı olur.Almanya U20 de oynuyor.

Ömer kazadan önce namı vardı.Kendini topladı diyorlar.Servet ve Gökhan bence gitmeliler.Türkiyeden Eren var kayseriden ama kayseride işte.Almanyada yetişmiş olan Ömer düşünülmeli.

Tunay uzun süre sürecek bir sakatlık yaşadı şuan.Ama durumu iyi ise alınmalı.

Kanat ve Forvet özellikleri vardır.

Mehmet Ekici ve Deniz Naki de bu listeye girebilirler.

Yani Türkiyede Topuzu 9a alırsın sana 5 gol atamaz.Piyasa çok kabarık.Sercan-Volkan-Ozan gibi daha birçok isimler 8-10 gibi rakamlar dolanıyor.Daha bu yurt içi piyasasıyla ilgili yazacam ama neyse.

5 gurbetçi önerdim.Belki en pahalısı Ömer olur.Aşağıda transfermarket profillerini veriyorum.

Ilkay Gündogan - Player profile - transfermarkt.co.uk

Tunay Torun - Player profile - transfermarkt.co.uk

Ömer Toprak - Player profile - transfermarkt.co.uk

Mehmet Ekici - Player profile - transfermarkt.co.uk

Deniz Naki - Player profile - transfermarkt.co.uk

saygılarımla...

Cevap: Almanya'dan Gurbetçiler

hepsi gelirler ama yazın dedelerinin ellerini öpmeye gelirler

neden o kadar umutsuz baktınız ki

St.Pauli'den Deniz HERBER. Cok iyi bir on libero olacak. Bonservisi alınıp 1 yıl daha takımına kiralanmalı.

Koln'den Taner Yalcın.

Maduro, Schaars ve Babel alınmalı alamıyorsak bırakıp gitsinler vallahi...

Valencia mali krizde, Maduro duzenli oynamıyor,

Alkmaar mali krizde, eski gunlerinde degil,

Liverpool krizde, takımı yenilecekler, Babel'e yol gozukuyor.

17-18m euro olur bence ucu. Elano Topal ve Servet'ten bu para gelir.

Sol beke Wederson alınmalı.

Transfer politikasında bu sezon görüş olduğumuz Turkcell Süper Lig başarısızlığı dikkat çekmekte.Galatasaray'ımızın artık yıldız değil de,yetenekli ve mücadeleci oyuncular alma çabasına girmesi gerektiğini düşünüyorum.Bunun için kendi kafamda bir liste hazırladım.

Eren Derdiyok

55191694-vietnmEren%20Derdiyok.jpg

Galatasaray hem Avrupa'da hem de yurtiçinde başarılı olmak isteyen bir ekip.Eren Derdiyok mücadeleci,yetenekli ve aynı zamanda fiziki bakımdan çok güçlü bir futbolcu.Hem Avrupa Kupalarında sert stoperlere karşı mücadele eder,hem de Turkcell Kasap Ligi'ndeki kasaplarla.Bana göre Türk asıllı bu oyuncu Galatasaray'ımızın çok işine yarayacaktır.

Volkan Şen

volkansenkapakta.widec.jpg

Son dönemlerde Türk kamuoyunun ve üç büyük kulübün dikkatini çeken Volkan; hızlı,çevik ve yetenekli bir oyuncu.Takımını hızlı bir şekilde hücuma çıkarabilir ve aynı zamanda kısa boyuna rağmen rakip defansı yıpratabilir.Bileklerini iyi kullanan bir oyuncu olduğu için çalım atma yeteneğide üst safhada.Bursaspor şampiyon olursa bu oyuncuyu satmakta isteksiz olabilir.Ama Galatasaray paraya kıyıp Volkan Şen'i alırsa çok işine yarar.

Orhan Şam

7_209830_orhan0105bb.jpg

Son yıllarda Türkiye'nin geliştirdiği yeteneklerden biri daha.Sağ bekte hem defansa yönelik hem de hücuma yönelik iyi bir futbolcu olan Orhan Şam,aynı zamanda hava mücadelelerinde de çok başarılı.Genç bir futbolcu olmasına rağmen, tecrübeli futbolcu konumunda gözükmesi şaşırtıcı olan bir özelliği.Sabri ve Uğur Uçar'dan daha iyi olacağını düşündüğüm Orhan Şam'ı Galatasaray'ın alması halinde defanstaki hava toplarında ve oyun kurmada başarılı olacağını düşünüyorum.

Sejad Salihovic

sejad-salihovic_73161t.jpg

Bosna-Hersek'li olan bu futbolcu güçlü yapısı ve kullandığı duran toplarla dikkat çekiyor.Kanat oyuncusu olan bu futbolcu iyi mücadele ediyor ve gücünü iyi kullanıyor.Hız bakımından da hiç fena olmayan Salihovic,açtığı ortalarda ve çektiği şutlarda başarılı.Galatasaray'ın frikikten gol sıkıntısını bu oyuncu açar.

Aytunç Aykut - Transfer Önerileri

Transfer politikasında bu sezon görüş olduğumuz Turkcell Süper Lig başarısızlığı dikkat çekmekte.Galatasaray'ımızın artık yıldız değil de,yetenekli ve mücadeleci oyuncular alma çabasına girmesi gerektiğini düşünüyorum.Bunun için kendi kafamda bir liste hazırladım.

Eren Derdiyok

55191694-vietnmEren%20Derdiyok.jpg

Galatasaray hem Avrupa'da hem de yurtiçinde başarılı olmak isteyen bir ekip.Eren Derdiyok mücadeleci,yetenekli ve aynı zamanda fiziki bakımdan çok güçlü bir futbolcu.Hem Avrupa Kupalarında sert stoperlere karşı mücadele eder,hem de Turkcell Kasap Ligi'ndeki kasaplarla.Bana göre Türk asıllı bu oyuncu Galatasaray'ımızın çok işine yarayacaktır.

Volkan Şen

volkansenkapakta.widec.jpg

Son dönemlerde Türk kamuoyunun ve üç büyük kulübün dikkatini çeken Volkan; hızlı,çevik ve yetenekli bir oyuncu.Takımını hızlı bir şekilde hücuma çıkarabilir ve aynı zamanda kısa boyuna rağmen rakip defansı yıpratabilir.Bileklerini iyi kullanan bir oyuncu olduğu için çalım atma yeteneğide üst safhada.Bursaspor şampiyon olursa bu oyuncuyu satmakta isteksiz olabilir.Ama Galatasaray paraya kıyıp Volkan Şen'i alırsa çok işine yarar.

Orhan Şam

7_209830_orhan0105bb.jpg

Son yıllarda Türkiye'nin geliştirdiği yeteneklerden biri daha.Sağ bekte hem defansa yönelik hem de hücuma yönelik iyi bir futbolcu olan Orhan Şam,aynı zamanda hava mücadelelerinde de çok başarılı.Genç bir futbolcu olmasına rağmen, tecrübeli futbolcu konumunda gözükmesi şaşırtıcı olan bir özelliği.Sabri ve Uğur Uçar'dan daha iyi olacağını düşündüğüm Orhan Şam'ı Galatasaray'ın alması halinde defanstaki hava toplarında ve oyun kurmada başarılı olacağını düşünüyorum.

Sejad Salihovic

sejad-salihovic_73161t.jpg

Bosna-Hersek'li olan bu futbolcu güçlü yapısı ve kullandığı duran toplarla dikkat çekiyor.Kanat oyuncusu olan bu futbolcu iyi mücadele ediyor ve gücünü iyi kullanıyor.Hız bakımından da hiç fena olmayan Salihovic,açtığı ortalarda ve çektiği şutlarda başarılı.Galatasaray'ın frikikten gol sıkıntısını bu oyuncu açar.

Saygılarımla

Aytunç Aykut

eren derdiyok bu ülkenin kapısından girmez

Maduro, Schaars ve Babel alınmalı alamıyorsak bırakıp gitsinler vallahi...

Valencia mali krizde, Maduro duzenli oynamıyor,

Alkmaar mali krizde, eski gunlerinde degil,

Liverpool krizde, takımı yenilecekler, Babel'e yol gozukuyor.

17-18m euro olur bence ucu. Elano Topal ve Servet'ten bu para gelir.

Sol beke Wederson alınmalı.

Stijn Schaars güzel olurdu gerçekten. Yanına da Ajax'tan De Zeuw ama o biraz zor gibi. :rolleyes:

Cevap: Aytunç Aykut - Transfer Önerileri

Salihovic hayatımda ensevmediğim orta saha onun yerine Guti olabilir

Geri
Üst Alt