Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

E herhalde gelmez:) Hayal abicim hayal bunlar.Real'de sürekli oynayan adam İngiltere'ye bile gitmeyi düşünmez bizimle ne ilgisi olur?Yani hakkında oturup konuşmamız,hatta böyle bir şeye ihtimal vermek bile dalga konusu.

Biraz gerçekçi oyuncular önerelim

düşünmez diye bişey yok hocam karektere bağlı parayı seviyorsa heryere gelir gider.

Yahu ona kalırsa Benzema'da hiç oynamadı Real'de sizce Galatasaray'a gelme ihtimali var mı şuan ? E ozaman yok tüm sezon oynadı tüm sezon yedek klübesindeydi bu işleri geç eğer adama parayı basarsan veya ikna edersen gelir.

28-29 yaşın altında bir oyuncu,eğer İspanya'da İngiltere'de İtalya'da iyi bir takımda oynuyorsa ve yedek kulübesine mahkum olmadıysa istediğin kadar para ver gelmez.Bunun tek istisnası Brezilyalılar onlara parayı gösterdin mi Kasımpaşa'da bile oynarlar.Ama kendine saygısı olan,futbolu profesyonel kariyer olarak değerlendiren hiçbir futbolcu bu şartlar altında bu ülkeye gelmez.İstisnalar kaideyi bozmaz tabi onu da eklemek lazım

Beni bunu açıklatmak zorunda bırakmanıza gerçekten hayret ediyorum.Ya futbol piyasasını çocuk oyunu sanıyorsunuz ya da bütün futbolcuları kendisine saygısı olmayan paraya tapan tipler olarak görüyorsunuz.En kısa zamanda şu uykudan uyansanız iyi edersiniz.Menajerlik oyunu değil bu.Parayı bastığın zaman istediğin oyuncuyu getirmek falan diye bir şey her futbolcu için geçerli değil

ne oyunu arkadaşım ben oyun felan bilmem parayı verirsen gelir gelmiyedebilir haa git iyi para ile teklifini yap gelmezse o zaman konuşalım guiza kötü oyuncu olabilir ama fb adamı gol kralıyken aldı parasını bastırdı aldı ortega geldi bu ülkeye lassana diarra kim. haa gidersin xerez de bi adama teklif yaparsın oda gelmiyebilir belli olmaz o işler parayı göster gelmezse gelmez .

ne oyunu arkadaşım ben oyun felan bilmem parayı verirsen gelir gelmiyedebilir haa git iyi para ile teklifini yap gelmezse o zaman konuşalım guiza kötü oyuncu olabilir ama fb adamı gol kralıyken aldı parasını bastırdı aldı ortega geldi bu ülkeye lassana diarra kim. haa gidersin xerez de bi adama teklif yaparsın oda gelmiyebilir belli olmaz o işler parayı göster gelmezse gelmez .

Tamam işte en son kendin de söylüyorsun.Parayı gören her oyuncu Allah diye atlamaz teklife.Kaldı ki Lassana Diarra'yı çok küçümsemişsin.Real Madrid'in 18 milyon euro ödediği 25 yaşında önünde 10 senesi daha olan bir oyuncudan bahsediyoruz ve bu oyuncu düzenli olarak forma giyiyor.Yani her açıdan mantıksız olur Lassana Diarra'yı almak.

Diyelim ki bir şekilde bir yerden para geldi,oyuncuya teklifi sundun.Adam zaten Madrid'den eşek yüküyle para alıyordur.O paranın 2 katını bile önerseler sen olsan koşa koşa gelir misin?Real Madrid'de oynuyor adam bir düşün.Diyelim ki oyuncuyu ikna ettin bizim herhangi bir oyuncu için 25 milyon euro verecek durumumuz var mı?Diyelim ki var bu parayı verdiğin oyuncuyu Premier Lig'de,Şampiyonlar Ligi'nde değil Turkcell Süper Lig'de oynatacaksın bu kadar para ödediğine değer mi?

Şu yazdığımız mesajlar bile ömrümüzden boşuna 5 dk çalıyor inşallah farkındasındır.Mantıklı transfer önerileri konuşalım bari

bakk lassananın altında mantıklı adam yazdım ama sen tek lassana yı gördün onu konuş :) lassana diarra alınabilitesi varsa tercihimiz olmalı böyle yazmışım ama sen iştee görmek istediğin şekil görmüşsün :) fiyatını demiyorum real e fiyatını sorarsın kabul et fiyatı gelmezse diyorum ben 5-10-20 diye bişey demiyorum zaten :)

Görmek istediğim şekilde falan görmedim durduk yere ağız değiştirme.Lassana Diarra'nın adını gördükten sonra insan bir durup düşünüyor hangi mantıkla bu isim yazıldı diye kusura bakma mesele bu kadar uzadığı için

Biz burada De Rossi'lerin isimlerini de gördük gerçi hata bende niye şaşırıyorsam.İnsanlar daha hangi ülkede yaşadığının farkında değil ki

ağız değiştirmedimki mantıklı isim demişsin hemen altında yazıyor neyse iyi günler..

Eyvallah Hasan sana da...

Bu ülkeye artık futbolcu getirmek çok zor.Hele ki Vassel'in yaşadıklarından sonra.

Bu ülkeye artık futbolcu getirmek çok zor.Hele ki Vassel'in yaşadıklarından sonra.

Maalesef usta maalesef.İşte o yüzden bir futbolcuyla ilgilendiğimiz zaman hemen burun kıvırıp olmayacak isimler ortaya atmak yerine bir düşünmek gerek acaba bu adamdan daha iyisini alabiliyor olsaydık almaz mıydık diye

Bir yandan seviniyorum Ankaragücü gibi bir takımın İngiltere milli takımında oynamış; uzun yıllar EPL'de top koşturmuş bir isim almasına.Bir yandan da böylesi oyuncuları idare edemiyorlar ya adımızı kötüye çıkarıyorlar ona da üzülüyor insan.Senin ne haddine Darius Vassell.Madem oyuncuyu tatmin edemeyeceksin almayıver Vassel'i; Sapara'yı; Vittek'i.

Drobny (hertha berlin) Takımı lig düştü vatandaşı baros'un yardımıyla rahat alınabilir.Müthiş bir kaleci!

6f431b721b.jpg

Drobny (hertha berlin) Takımı lig düştü vatandaşı baros'un yardımıyla rahat alınabilir.Müthiş bir kaleci!

6f431b721b.jpg

Yabancı kaleci hatası umarım yapmayız bir daha. Gerek yok boş yere kontenjandan götürüyor.

Geri
Üst Alt