Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Christian Gentner..İyi bir oyuncu.Sözleşmesi de bitiyor ay sonunda.Bonservis sorunu olmayan bir oyuncu.İstikrarlı bir oyuncu.34 maçta da forma giymiş bu sezon.Ortalama 81 dakika sahada kalmış kendisi.4 gol atıp 7 de asist yapmış Wolfsburg forması ile.

Christian Gentner..İyi bir oyuncu.Sözleşmesi de bitiyor ay sonunda.Bonservis sorunu olmayan bir oyuncu.İstikrarlı bir oyuncu.34 maçta da forma giymiş bu sezon.Ortalama 81 dakika sahada kalmış kendisi.4 gol atıp 7 de asist yapmış Wolfsburg forması ile.

Devre arasında, gelecek sezon için Stuttgart'la imzalamıştı.

Devre arasında, gelecek sezon için Stuttgart'la imzalamıştı.

Link var mı Stutgart'a gideceğine dair ? Ben transfermarkt sitesinden baktım,sayfalar baya güncel görünüyordu ve kendisi sene sonunda boşta kalacağı görünüyor.Eğer kesin anlaşma olursa bedava bile olsa gideceği takımı parantez içinde yazıyorlardı.Acaba bir pürüz mü var ?

Mehmet -> 5 milyon €

Keita -> 11 milyon €

Elano -> 7 milyon €

Servet -> 5 milyon €

Barış -> 2 milyon €

Diğer -> 2 milyon €

+_______________

32 milyon €

Trochowski -> 7 milyon €

Reo-Coker -> 6 milyon €

Dembele -> 8 milyon €

N'koulou -> 4 milyon €

Yasin -> 1,5 milyon €

Sezer -> 1,5 milyon €

Veli -> 1 milyon €

Ndinga -> 3 milyon €

Rosenberg -> 2,5 milyon €

+___________________

34 milyon €

----------Aykut----------- [Ufuk]

Sabri-L. Neill-Gökhan-Hakan [Uğur-E.Güngör-A.Turan-Çağlar]

---------N'koulou---------- [Yasin]

---ReoCoker-Trochowski--- [Ndinga-Sezer]

--Dembele----------Arda-- [Serdar-Veli]

----------Baros----------- [Rosenberg]

Sadece 2 milyon €'ya kuruluyor bu kadro. :005:

Serhat; cidden söylüyorum:Yu nov diz geym...

Ancak;

Yasin -> 1,5 milyon €

Sezer -> 1,5 milyon €

Veli -> 1 milyon €

kısmı bence çok çok zor.sadece Eskişehirspor Sezer için en az 4 milyon ister.Sezer+Veli ise 5,5-6 milyona bağlanabilir.Onun dışında bu kadro tarihin kadrosu olur ve uyum sürecini aştıktan sonra önümüzdeki sezon şampiyonluk sonraki sezon ise CL'de birşeyler yapmayı taahhüt edebilir.Bence çok da yerinde bir kadro olmuş.Ellerine sağlık.

Not:Senin için böyle düşüneceğimi hiç mi hiç tahmin etmezdim ama...Bükemediğin el hesabı:):):):)

Kanatlardaki yedekler çok kötü Serhat.

Gerisi iyi.

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

28 yasinda; Japon milli takiminin ve Urawa Red Diamonds´in stoper´i. Fizik olarak tas gibi bir adam ve 2003 yilindan baslayarak gecen 2008 sezonuna kadar Japonya liginin en iyi onbirinde surekli yeralmis.

tulio.jpg

İngiltere maçında 2 gol atan adam değilmi bu? İyi oynamıştı baya.

sebastian leto liverpoolun panaya kiraladığı adam.Bizim maçlarda bayağı iyi oynamıştı liverpool ucuza satabilir.

Geri
Üst Alt