Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Ama Hayri en azından biliyorsun ki ilerde iyi paraya; en azından kendi bonservisinden fazla paraya gideceği aşikar.

Can kim bu? Hemen hemen her futbolcuya aşinalığım vardır; ama bunu ilk defa duyuyorum.

Güney Afrika millli takımının kanat oyuncusu. Orlando Pirates forması giyiyor. Bugün sahadaydı 11 numara ile. Çok etkili oynadı. Tabi bir maçla oyuncu alınmaz ama daha önce İngiltere'de Avustralya- Güney Afrika maçını izlemiştim. Orda da iyi oynamıştı. 1,5-2 yılda geriye gidemeyeceğine göre. Bu yoklukta neden olmasın diyorum. Yaşı da 28.

G. Afrika macindan once herkes gelmezse saglik olsun ko g.tune modundaydi aga, simdi Afrikalilara karsi ilk devre biraz iyi oynadi diye bence amaney gelsin, hobarey gelsin demeye gerek yok. Gelirse yedek olur bence, yedek olacagi icin de en fazla 3-4 milyon euro verilir.

G.Afrika maçından önce baya bir kalsın diyen vardı merak etme.

Ortasaha öncelikli transfer yerimiz, tamam, ama bu adamı alabilecekken kaçırmayalım olma mı?

Zenci önerecekseniz Diaby gibi isimleri önerin nerede bir kazma zenci var bu forum da öneriliyor.

Diaby ön liberoya gelsin dertler bitsin.

madem transfere büyük bütçe ayıramıyoruz,mevcutlar ve alınanlardan da banko diyebileceğimiz tek bir orta saha oyuncumuz yok...daha ne duruyoruz,ilk iş gidip aurelioyu alalım derim...tam bu ligin oyuncusu,sakatlığı da atlattı,takımının 2. yarı maçlarının tamamında oynadı;32 yaşında olması da önemli değil,2-3 yıl en üst düzeyde oynar tsl de ...komple atlet ve iş ahlakı mükemmel bir futbolcu...bende isterim ondan da kaliteli 25 yaşında adam alınsın ama öyle yerli oyuncu yok,yabancıya da para versen bile lige uyumu vs...20-22 yaşında,gelecek vaadeden yabancı da olmaz,hazır adam lazım,ihtiyaç acil...hem önliberoya bonservissiz yerli oyuncu statüsündeki aurelioyu alınca para ve kontenjan onun önünde oynayacak 2 adet saf kan orta saha oyuncusuna harcanır,çok da iyi olur diye düşünüyorum...sarp-barış-elano lu orta saha yüzünden futboldan tiksinmeye başladım,onlarla geçecek bir sezonu daha zor kaldırır bu naciz bünye...

diaby-toululan-elano orta 3lüsü

önlerinde keita-baros arda fena olurdu be..

----Diaby-Gago

------Elano

Keita-------Arda

------Baros

Defansta Neill var bi de yabancı.

Ali Turan veya Ersan Gülüm ile.

Gojko Kacar gelir mi dersin ?

Herhta Berlin hazır küme düşmüş iken 5.5 - 6 milyon'a.

Diaby 2. ön libero tarzı oynayan adam,tek yapamaz.

Bu arada ben gibi dedim :D herkez Diaby yazmış,Diaby bize gelmez.

FR ın ''açık fetişi'' mi var nedir!...arda için üzerinde düşünülebilecek bir teklif bile yokken solaçık için kontenjan ve büyük paralar harcamaya gerek yok zaten (stoch için diyorum)...alternatif olarak caner alınsa yeter ki arda gitmiş olsa bile o mevkinin hakkını vereceğini düşünüyorum...yerlilerden birde olcan var g.antepten;bu yıl seyrettiğim 5-6 maçta takımının en etkili oyuncusu idi,her an oyunun içinde olabilen,seri ve güçlü,ikili mücadelelerde ayakta kalabilen,açık özelliklerinin yanısıra forvet ve orta saha özelliklerini de taşıyan bir futbolcu,24 yaşında...abuk subuk bir dolu futbolcunun ismi telaffuz edilirken olcan niçin kimsenin aklına gelmez anlayamadım...

Philippe Senderos'un sakatlık durumu falan mı var. Hiçbir kulüp hakkında haberi çıkmıyor. Milli takımda süper oynuyor ama hem milan hem arsenalde dikiş tutturamadı. Çok yüksek bir bonservis bedeli olacağını da zannetmiyorum.

Philippe Senderos'un sakatlık durumu falan mı var. Hiçbir kulüp hakkında haberi çıkmıyor. Milli takımda süper oynuyor ama hem milan hem arsenalde dikiş tutturamadı. Çok yüksek bir bonservis bedeli olacağını da zannetmiyorum.

Fulham'a gitti.

Arkadaşlar bir de brezilya liginden bir kaç futbolcu yazıcam.İddaa yüzünden brezilya ligine sarmış durumda olduğumdan takımlar hakkında bilgi topluyordum bu gençleri çok övüyorlar birçok sitede.Bunlar hakkında bilgisi olan var mı?

corinthiasta oynayan kaleci Pelipe ve defansif orta saha jucilei da silva

santostan forvet andre

sao Paulo orta saha jean

palmeiras orta saha diego souza

flamengo kaleci bruno ve orta saha willians

3 tane öneride benden

Tomas necid

forvet cska moskova

Rus takımlarından adam almak ne kadar zor olsada.Bu genç adamın bizde oynamasını çok isterdim.1.90 boyunda ve 20 yaşında. slavia prag'dan cska'ya transfer olmuştu. geleceği son derece parlak bir oyuncudur. hava toplarına hakim, hakan şükür kadar olmasa da hücum presi çok iyi yapabiliyor, mücadeleci çıt kırıldım tiplerden değil. Cska hala elanoyu istiyorsa takasa her türlü girilir bu adam için.

roman eremenko

orta saha dynamo kiev de oynuyor. 1-2 seneye kadar kesinlikle avrupanın iyi bir takımında görebiliriz.

Leandro almeida

Birezilyalı defans oyuncusu dinamo kiev de oynuyor.ligin en iyi defans oyuncularından biri

Gojko Kacar yazıp çıkıcam bu sayfadan,hergün hergün..

Geri
Üst Alt