Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Abicim zenciler şampiyon olsa Nijerya ya da Fildişi Diünya Kupası'nı kazanırdı. :)

canla başla mücadele eden kuzey koreli kardeşlerimizden yana kullanmalıyız yabancı hakkımızı :D :D

YOHAN MOLLO (AS MONACO), Cristiano Ronaldo'nun gencligine benziyor, daha parlamadan Galatasaray bunu takip etmeli, Stoch'dan daha iyi, ve maliyeti daha dusuk....

AS Monaco

tshabalala.JPG

Tshabalala :yenieek: :tiphat:

ayew,reo coker,cana, bide felipe melo italya da yılın bidonu mu ne seçildi sanırım:D,gözden düştü,bu adamı şimdi aldın aldın:D

İki gözüm Yunus, içim sızladı yeminle.Ne insafsızsın sen böyle yaa? Hiç mi düşünmüyorsun Fener'i; BJK'yi,Tranzon'u? Senden hiç beklemezdim valla; çok şaşırttın beni.:)

ayew,reo coker,cana, bide felipe melo italya da yılın bidonu mu ne seçildi sanırım:D,gözden düştü,bu adamı şimdi aldın aldın:D

20 milyon euroya aldı Juventus valla düşük paralara vermezler onu :) Ayew ucuz bir miktara alınabilir ama gözden çıkarılmıştı geçen yıl..

hocam hepsini alalım demiyorumda:D cana,coker,melo üçlüsünden 2'si gelse çok zor gol yeriz,ayew alınabilir bencede namık,çok fahiş fiyatlarda döneceğini sanmam:D,bide diyorum işte melo yılın bidonu mu ne seçildi italya da:D,fiyatı düşer kesin DK bile kurtarmaz onu:D

Melo:12 milyon

Cana:6 milyon

Coker:5 milyon

Ayew:3 milyon

Olabilir aslında.Yani alalım demiyorum; şu fiyatlar yeterli gelebilir kendilerine.Belki Melo biraz daha pahlıdır.

Geri
Üst Alt