Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

bradleyi 3m avroya zor alırsın biraz beyler adam 2-3 yıl içinde dünyanın en iyi orta saha oyuncularından biri olacak görürsünüz buraya yazdım bakın

şuanda alırsın ama o fiyata.sonucta m'gladbachta oynuyor ve iyi bi pazarlıkla 3m €'ya alınabilir bence + adam m'gladbach yerine galatasarayda oynamak isteyecektir

Bredley ve Tiote konusunda ısrar ediyorum. Ununu elemiş eleğini asmış futbolcularla işimiz olmasın. Şahsi fikrim Diarralara Poulsenlere o kadar para vereceğimize bu tür gençlere verelim. Kanatlara alternatif olarakta Ayev olabilir. Tabi bu futbolcuların Dünya kupasından sonra değerleri artacaktır. Bütçemiz yetermi bilemiyorum. Veya yeterli piyasa yaptıklarını varsayarsak bize gelirler mi? Orasıda meçhul. Bizim yöneticilerimizda halen daha aceleye gerek yok diye açıklama yapmaya devam etsinler.

Bredley ve Tiote konusunda ısrar ediyorum. Ununu elemiş eleğini asmış futbolcularla işimiz olmasın. Şahsi fikrim Diarralara Poulsenlere o kadar para vereceğimize bu tür gençlere verelim. Kanatlara alternatif olarakta Ayev olabilir. Tabi bu futbolcuların Dünya kupasından sonra değerleri artacaktır. Bütçemiz yetermi bilemiyorum. Veya yeterli piyasa yaptıklarını varsayarsak bize gelirler mi? Orasıda meçhul. Bizim yöneticilerimizda halen daha aceleye gerek yok diye açıklama yapmaya devam etsinler.

Yenieek

Alinir Bradley 3 milyona. Kim ister ki transfer etmeyi onu dusunelim plz. Premier LIg'den son 5-6 takim. Almanya'dan kimse istemez o seviyedeki takimlar haricinde. Italya ve Ispanya desen oralari unutsun Michael renkdas. 3-4'e baglanir.

transfermarktta değeri 5m avro bradleyin 6-7m avrodan aşşağı alınmaz bu futbolcu adnan sezginden beklenmeyecek kadar iyi transfer olurdu eğer alınsaydı adı bile geçmio zaten bizle

benim 4m avrom olsa gider kendi paramla alırım öyle beğendiğim bir topçu

Ben ilgilenildiğini sanmıyorum zaten bradleyle çünkü yönetim daha çok yaşı 30a dayanmış adamlara yöneliyo ki bonservislerini ucuza alabilsin bakalım hayırlısı nolcak görcez

insallah alınır da 3Ü 4ü önemli değil ben herenveenden beri takip ediyorum bu adamı o zamandan belliydi iyi futbolcu olduğu

zaten bizim yönetm de taraftar kadar takıp etse bir sürü yıldız adayı alıp satardık şimdiye kadar lafa gelince herkesle görüşüyoruz diolar ama bi halt ettikleri yok yine gidip parlayp sönmüş adamları alırlar yaşı 30a dayanmış

yanlız çok beklersek fenerin 2 sezon önce yaptığı gibi josicolara muhtaç kalırız yönetim elini çabuk tutmalı

Sanırım 12 oldu, Temmuz'dan önce kimse açıklanmayacak. (Tabi ki şahsi görüşüm)

Başkan bize bu adamı getirr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Adam kendi başına çıkardı kuzey koreyi dünya kupasına, sahada tam kendini parçalıcak bi oyuncu. İstatistlikleride mükemmel.

jong+tae-se.jpg

Alexis Sanchez

Vidal

Dos Santos(opsiyonla alınmalı)

Jorge Fucile(hele bu adam bugün mükemmel oynadı)

Geri
Üst Alt