Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Vallahi Polak gelecegine Schalke'li Jenas gelsin. Aynı yaştalar Jenas daha iyi.

Baptista olmazsa forvet arkası için gelmesini istedigim bir adam da Obraniak. İki ayagını da kullanabiliyor. Kanat-iç oynayabiliyor. Disiplinli, yıllık ucreti ucuk degil. 84 sonu cıkışlı. Sut var dribling var oyun zekası var, pasor ama hepsinden bir nebze, seri bir oyuncu.

2011'de sozlesmesi bitiyor. İleride satısı mumkun, ilgilenen takımlar B.Dortmud ve S.Lizbon sanırım. Lewandowski'yi alan B.Dortmund bir adım onde ama vergi avantajı-yuksek ucretle ikna edebiliriz oyuncuyu. Sozlesmesi bitecegi için oyuncu ikna ettikten sonra Lille'i ikna etmek zor olmayacaktır. 3m en fazla 4m euroya bonservisi alınır.

Not: Baptista'nın avantajı santfor da oynayabilmesi skorer olması. Ama Baptista gelirse, arkasına kesinlikle ayagı top yapan zeki ve devamlılıgı bir adam gerekir. Polak degil.

Donovan yalan,gerek de yok sağ forvete ilaç giderdi ama Pino'yu belli ki +2'ye almamışız,daha ortasahaya transfer yapmadık sağ forvete falan transfer beklemiyorum ben daha.

Donovan yalan,gerek de yok sağ forvete ilaç giderdi ama Pino'yu belli ki +2'ye almamışız,daha ortasahaya transfer yapmadık sağ forvete falan transfer beklemiyorum ben daha.

Sadece sağ forvet olarak düşünülmemeli Donovan,çok yönlü bir hücum oyuncusu o.

Tabi mevcut şartlarda ne klubümüz ister Donovan'ı kadro şişkinliğinden dolayı ne de City gibi bir takımla transfer mücadelesine girişebiliriz. Tévez,Adebayor,Phillips,Santa Cruz,Bellamy,David Silva gibi oyuncuların yanında City için çok da üst düzey bir oyuncu olmasa gerek.

Bu biraz peşin hüküm gibi olacak ama Bence Pino +2 lik bir oyuncu Donovan da tam bir joker ve bence Türkiye'de çok iyi işler yapardı tabi bu transferin olma olasılığı yüzde 1i bile geçmiyor ama bence mantıklı bir transfer olabilirdi ama yine de Bradley konusunda ısrarlıyım.

Degen,Sutter,Bienvenu Ntsama

Şampiyon oluruz 3 transferle.Young Boysdan alsak ne güzel olur

Young Boys takım oyunu oynuyor sistem takımı.Yani o takımda iyi oynayan oyuncu başka bir takımda aynı kalibrede performans gösteremeyebilir.

Sari saclarini deli gonlume baglamisim cozulmuyor sutter degen

2 zenciside iyidi ama 18 yasında olan ortasahadaki eleman gibi bulup +2 ye almamız lazım veya onu alalım:D

Bu sene son bir risk alıp büyük paralar harcamamız gerektiğini düşünmüştüm ama Başkan Polat 1 tane düzgün transfer (yıldız olup olmadığı muamma) 2 tanede genç oyuncu alıcaz diyince hayallerim suya düşmüştü.(Bu gençler büyük ihtimalle Bratu Petre tarzı olacak, Adnan Sezgin stili tabi ki)

Eğer para harcayabilseydik, şu şekil bir kadromuz olsun isterdim.

Ufuk (Kaleci lazım ama 6 yabancı sınırı var)

Sabri-Neill-Servet-Taiwo

Cana-Kallström-Elano

Baptista-Arda

Baros

Şu saydığım kadroda bile 7 adam oldu, Taiwo belki hem imkansız gibi görünmesinden hemde diğer bölgelere göre daha az ihtiyaç olmasından (Ortasahadan adam çıkarmam bilesiniz :D) gereksiz oalbilir.

Kallström için 5-7 Milyon Euro civarı bir para;

Baptista içinde 5-7 Milyon Euro civarı para;

Taiwo içinde 10 Milyon Euro'ya yakın para harcamış olacağız.

Toplamda 20-23 milyona patlar bu transferler bize. Peki Bu kadroyla Bırakın ligi Uefa için bile yarı final neredeyse garanti gibi olur.

ne olacağı belli olmayan genç adamlar yerine yukarıdaki gibi sağlam adamları alsaydık çok daha iyi olacaktı ama Başkanımız bizi hayal kırıklığına uğrattı.

Tabiki paranın olmadığını bende biliyorum ama...

Young Boys'u izledik hemen Sutter ve Degen gibi 2 adam gözümüze çarptı,bu adamlar gibi hatta daha iyi onlarca oyuncu var ama bizimkiler pek bulamıyor nedense..

Transfer nobeti acilmaya 5dk kaldi :D sanki transfer aciklanicak gibi seviniyorum :p

Geri
Üst Alt