Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Appiah ı napıcazki adam oynamayı unutmustur ya :S

Appiah gelse guzel olurda o suan bedava degil.Davayi kaybetti eger bir takima transfer olursa o klup f5e 2 miyon 500 bun euro para verecek.O yuzden Appiah casa gitti tekrar ceza kalksin diye.Bedava olsa cok iyi olurdu tabii.

Appiah'ın yeniden doğmaya ihtiyacı var.Son zamanlarda yaptığımız transferler hep yeniden doğuş oldu fakat Appiah çok riskli.Nerden baksak 1 yıldır yaptığı maç sayısı 1 elin parmaklarını geçmemiştir.Eski Appiah'a bakacak olursak Fener'e verilecek 2,5 milyon euro o performans için hiçbişey ancak,bu Kewell'dan bile daha büyük risk.

Ki Kewell'ın durumu ortada,bi var bi yok.

Ebanks-Blake

Appiah ı napıcazki adam oynamayı unutmustur ya :S

Appiah'ın yeniden doğmaya ihtiyacı var.Son zamanlarda yaptığımız transferler hep yeniden doğuş oldu fakat Appiah çok riskli.Nerden baksak 1 yıldır yaptığı maç sayısı 1 elin parmaklarını geçmemiştir.Eski Appiah'a bakacak olursak Fener'e verilecek 2,5 milyon euro o performans için hiçbişey ancak,bu Kewell'dan bile daha büyük risk.

Ki Kewell'ın durumu ortada,bi var bi yok.

Demek istediğim buydu...

Berk senin ne demeye calistigini tam olarak cozecek insan anasinin karnindan dogmadi, oyle bir dekoder de daha icat edilmedi

Olm Berk senin ne demeye calistigini tam olarak cozecek insan anasinin karnindan dogmadi, oyle bir dekoder de daha icat edilmedi

1. Ben senin oğlun değilim...

2. Söylediğimi açıklayan bir paragraf var , olmasa bile gayet açıktı anlamayanda sorun var.

3. Benle urasmayı lütfen bırak.

Yesinler havalarini

Hava felan yok abi. Sana daha öncede bu tür hitaplardan rahatsız olduğumu dile getirdim. Sadece mesaj'ı , mesaj yazmak için değil doğru bir yorum yapmak için yazman için de rica ettim...

Sağlıcakla kal abi..

Ebanks-Blake'yi bende istiyorum. yanina birde Cafercan + Ögüzcan,

Papa Bouba Diop FC Portsmouth Premier League

Boy: 1,94

Ülke: Senegal

İnanılmaz güçlü bir Defansif ortasaha tam ihtiyacımız.

dioplt3.png

Koy Mehmet'in yanına ne gol yersin ne mücadelende eksiklik olur. :) Güçlü hızlı yaşı tam istediğimiz gibi her türlü özellik mevcut.Sakatlık sorunuda olmaz. :rolleyes:

________De Sanctis_______

Sarbi---Meira-Servet-HakanB

Arda---Topal---Diop--Kewell

------Lincoln--Baros--------

Oh my Goodnass ! :p

Serhat Can arkadasımızın her mesajına cevap atman niye.Mantıklı bısıy soylemis.Birbirimiz arasında kin beslemiyelim.

Gerçektne kuranyi Galatasaray' a yaksır ve faydalı bir forvet olr ama suan forvetten cok sağ bek lazm cnkü sabri arada sacmalıo sag bek içnde gökhan gönül kalitesnde genç bi oyncu olması ii olr

Lizbonun ordusporlu genç defans oyuncusuyla ilgilendiğini duydum ve alıcı bir gzle izledim gerçekten de çok yetenekli bir oyuncu ve geleceği olan biri.

Adamlar Portekizden gelip bank asya da ki oyuncuları buluyor biz hala nerelere bakıyoruz

Bence bu oyuncuyu yıl sonuna kadar izleyelim yoksa kaçan balık büyük olacak benden demesi

Bırakın Kuranyiyi filan.

James Troisi

Bu adamın bir kaç maçını izledim. Forvet forvet arkası gibi bir santrafor. Defans arasına harika sızıyor. Süratli, yırtıcı, son vuruşu olabilen bir isim. Oldukça da teknik. Geleceğin starlarından. Çok işimize yarayabilecek bir oyuncu.

Serkan Çalık'ın daha süratli ve daha tekniğini düşünün. Hem orta sahada hemde ileri hatta ne kadar çok işimize yarayacağını düşündükçe bu transferi daha çok istiyorum!

Can Linderoth nerde?Sakatlıktan çıkınca görün siz o pozisyonun oyuncusu nasıl olurmuş.1-2 maç izleyerek nasıl bu kadar kesin kararlar veriyorsunuz anlamadım gitti.

Kuranyi öküzün tekidir ya Nonda nın sağ bacağı bile olamaz.

Diop mu kaldı. 2002 Dünya Kupası'ndan kalan anılar bunlar.
Uğraş, didin kendinle asıl demekki sen hiç Portsmouth'un maçlarını izlemiyorsun galba.Adam 2 yıldır takır takır oynuyor Premier Lig'de.Zaten Portsmouth ortasahasınıda bilen bilir Diarra,Muntari,Kranjar...

Koyu renkle belirttiğim oyuncular nerde bir bak.

Can Linderoth nerde?Sakatlıktan çıkınca görün siz o pozisyonun oyuncusu nasıl olurmuş.1-2 maç izleyerek nasıl bu kadar kesin kararlar veriyorsunuz anlamadım gitti.

Linderoth benim takımda en sevdiğim 2. yabancı -Lincoln'den sonra :)- ancak adam bir türlü düzelemedi.. İnşallah düzelirde bizde Oraya transfer felan yapmak zorunda kalmayız.Çok efendi ve tam bir görev adamı gibi bir görüntü var..Ve emin olun hiç bir insan bilerekden bu kadar sakat durmaz.Son maçın kadrosuna alınmış galiba inşallah ikinci yarıdada olsa onu görürüz.

Uğur Uçar gittiğinden beri adam gibi bir sağ bekimiz yok.Sabri bu işi yapamıyor.Bazen Dani Alves gibi oynasada %80 bildiğimiz Sarbi gibi oynuyor..Bu bölge yani sağ bek için gerçekten çok büyük ve her özelliği uyan bir adam lazım.Sabri'nin kademe alma ve orta açma gibi zaaflarını herkes biliyor..

İşte bu yüzden bu bölge için Belletti'yi öneriyorum.Bana göre çok mantıklı bir transfer.Barca-Arsenal finalinde yaptıkları hala aklımda..Hızlı,çevik,orta açmasını bilen,kademeyi bilen 32 yaşında süper bir sağ bek.Sadece tecrübesiyle bile orayı tek başına ilerletir, koridor yapar..

Chelsea bu sezon başında Bosingwa'yı almasıyla beraber sadece 12 maça çıkabilmiş.(Ligde)Chelsea'nın oyuncularını krizden dolayı satabiliriz demesinden sonrada Belletti'yi satabilirler diye düşündüm.İnşallah olabilir.

Geri
Üst Alt