Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Türkiye Liglerinden (1.2.3.Lig vs.) Transfer Önerileri

eren güngör emre güngör ile akraba degildir.eren'in kardeşi, sol acık oynayan emrah güngör 2. ligde adıyamanspor forması giymektedir.

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Yönetim Sag Bek ariyormus.

En fazla 1.5 Mio.€ tutacakmis akliniza gelen bir isim var mi?

Abdurrahman veya Orhan Şam olabilir...

Fred Lyon tarafaından serbest bırakılmıs.Hemen bir yoklayalım sezons onu için.

Ricardo Olivieraaaa :asd:

Keşke Fiorentinadan Melo'yu alabilsek ama sezon büyük takımlar peşinden koşar bize sıra gelmez :(

Bence sene sonu sözleşmesi bitecek olan Carlos Kameni ve Emmanuel Eboue yle transferleri çok zor da olsa ilgilenmeliyiz ve yıllık ne kadar isterlerse istesin onları Aslantepeye getirmeye ikne etmeliyiz.Ayrıca Freiburg'dan Ömer Toprak da defansa mutlaka transfer edilmeli.

Bence sene sonu sözleşmesi bitecek olan Carlos Kameni ve Emmanuel Eboue yle transferleri çok zor da olsa ilgilenmeliyiz ve yıllık ne kadar isterlerse istesin onları Aslantepeye getirmeye ikne etmeliyiz.Ayrıca Freiburg'dan Ömer Toprak da defansa mutlaka transfer edilmeli.

ömer toprak cok iyi bi oyuncu ama onu bundesliga dan cok takimlar istiyor zor bi isim bence

Idriss Carlos Kameni (d. 18 Şubat 1984, Douala) Kamerun'lu Milli Futbolcu.

De Sanctis ilk geldiğinde beğensemde artık adamda hırsdan başka bir olay kalmamış sadece hırsı var, başka bir özelliği yok. Bazı insan üstü kurarışlarınıda (Kayseri,Benfica vs..) erken atlamasından dolayı kurtardı.Çünkü utanmasa nerdeyse adam topa vurmadan atlayacak.O yüzden kesinlikle kaleciye ihtiyacımızın olduğunu düşünüyorum.

Bunun için en ideal adam ise Kameni'dir.

Kameni bu sene bonservisi elinde olucak.Kesinlikle isteyeceği ücret en fazla 2.5,3 mio € isteyecektir." 0 " bonservisle bu kaleciyi almak inanılmaz bir başarı olur.İnşallah denerler ve başarırlar.Çünkü şimdi onun ayarında bir kaleci almaya kalksan en az 10 mio € dan başlar + bu adama vereceğin ücrette var.Düşünün çıkan bedeli.

YouTube - Kameni - Goalkeeper of Camerun

Ebou'yi almak,yani Türkiye'ye getirmek çok zor.Onun yerine Uğur'umuz var zaten.

Diğer :

Abi Arnovutovic'i Avusturya maçında sonra başladım takip etmeye,Elia'yı sezon başından beri izliyorum.Arnautovic daha gerekli bence bizde Sağ açık yok çünki. (bkz.Kewell,Arda)

Oscar Rene Cardozo

Benfica takımında forma giyiyor.Daha 25 yaşında 1,93 boyundaki Paraguay'lı forvet oyuncusu.İnanılmaz bir futbolcu her türlü özelliği var şu anda tek göremediğim özelliği biraz yavaş olması..Pivot santrafor özelliğinin yanında frikikleri süper uzun şutları müthiş.Kafa toplarında etkili, Tekniği iyi, Bitiriciliği iyi.Tek forvet oynayan sistemimiz için müthiş bir oyuncu.Kesinlikle alınması gereken bir oyuncu.

YouTube - Oscar Cardozo [HQ]

Marko Arnautovic

19 yaşında 1.92 boyundaki Avusturya'lı futbolcu.İki kanatta'da oynayabiliyor.Bu adam için yapılacak yorum Avusturya'lı C.Ronaldo.Onun gibi hızlı,teknik,çevik,akıllı.. Bitiriciliği yerinde golcü bir kanat oyuncusu tıpkı Ronaldo gibi.. Rakibi maymun eder ve ayrıca tribünlerin sevgilisi olur. %100 transfer edilmesi gereken diğer oyuncu.

YouTube - Marko Arnautovic "Sohn Gottes" Part 1

Ramires

21 yaşında 1,80 boyundaki Brezilya'lı futbolcu.İnanılmaz posizyon sezme özelliğinin yanında topu oyuna çok iyi sokar ve çok akıllı bir futbolcudur.Mücadele gücü çok yüksek ve tekniğide yüksektir.Takımdaki önlibero eksikliğini giderecek oyuncudur.

YouTube - Ramires Video Compilation

Cardozo : min.5 mio €,max 10 mio €

Arnoutovic : min. 4 mio €, max 7 mio €

Ramires : min. 5 mio € max. 10 mio € 'ya alınabilirler.

Tabiki mesela Cardozo'nun gelmesi durumunda Baros'a iyi bi meblaya satılabilir.

_______Kameni________

UğurU__Meira_Servet_HakanB

_______Topal_Ramires______

Arnoutovic_Lincoln_Arda/Kewell

_________Cardozo__________​

Müthiş bir takım ortaya çıkıyor..

Diğerlerinide tekrardan belirtmek istedim.

Bu arada Meira'nın yerine birini yazmayı unutmuşum.Yakınlarda Meira gidicek gibi 6 mio € gibi bir rakam konuşuluyor.Bu bölge için en ideal adam Emre Güngör'dür.

Kameni ile ilgileniyormuşuz fotomaça göre.Aslında bu sezon UEFA başarımız seneye oyuncu almamızı kolaylaştırır.

Ramires'i 10M eurodan assagi almak büyük basari olur..

Ömer Toprak imkansiz. Arnoutovic ise Ajax'a transfer olabilirmis diye duymustum.

Cardozo tahminen 7,5-8M € ile alinabilecektir.

Fernando Meira 6 mio € >>> Zenit

Milan Baros 10 mio € >>> İngiliz Klübleri

Linderoth >>> ???

Nonda + Ümit Çatalkaram 5 mio € >>> Go to the Arabia

Çok rahat bir şekilde alabilir bu oyuncuları içlerinde gelmeyecek oyuncu yok bi kere onu söyliyelim.

Yıllık Ücretler :

Linderoth >>> 1.8

Meira >>> 1.2 mio € du galba

Baros >>> 1.8

De Sanctis >>> 1.8

Nonda >>> 1

Ümit >>> 1

Fiyatlar yanlışda olabilir tam bilmiyorum.

Gelecek oyuncuların alacakları en fazla ücret:

Ramires >>> 1.5

Arnautovic >>> 1.5

Cardozo >>> 2

Kameni >>> 3

Fernando Meira 6 mio € >>> Zenit

Milan Baros 10 mio € >>> İngiliz Klübleri

Linderoth >>> ???

Nonda + Ümit Çatalkaram 5 mio € >>> Go to the Arabia

Çok rahat bir şekilde alabilir bu oyuncuları içlerinde gelmeyecek oyuncu yok bi kere onu söyliyelim.

Yıllık Ücretler :

Linderoth >>> 1.8

Meira >>> 1.2 mio € du galba

Baros >>> 1.8

De Sanctis >>> 1.8

Nonda >>> 1

Ümit >>> 1

Fiyatlar yanlışda olabilir tam bilmiyorum.

Gelecek oyuncuların alacakları en fazla ücret:

Ramires >>> 1.5

Arnautovic >>> 1.5

Cardozo >>> 2

Kameni >>> 3

Football Manager hiiiiiiiiiç bitmesin :asd:

Milan Baros, Cassio Lincoln, Harry Kewell, Arda Turan

bu isimler beni fazlasıyla tatmin ediyor "isim" açısından

seneye 2-3 tane isim yapmış değil, isim yapmaya aday oyuncu alalım başka bir şey istemem. Belki Linderoth un durumuna göre, ortasahaya isimli birisi alınabilir ama forvet ve sağ kanat için patlama yapıcak, rotasyona uyucak isimler daha iyi olur diye düşünüyorum. Barış tipinde transferler yapmalıyız, tekniğini kastetmiyorum tabiki ama adamın canla başla oynadığı bir gerçek, işte böyle canla başla oynuyacak teknik, yedek olmayı problem etmeyecek, rotasyonda kullanılmaya hazır genç oyuncular bulmalıyız.

Bülent Kaptan ın bir röportajında çeşitli oyuncuları takip ettiğini duymuştum, umarım 2-3 tane böyle cevher bulur.

Sağ bek için önerim ise kesinlikle Brezilya dan birini tutup getirmeleridir, malum Brezilya dan kötü sağ bek çıkmıyor.

Geri
Üst Alt