Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: # Akeem Agbetu

Bizde bu adamın Türk versiyonu var zaten;

Serkan Çalık.

Aman yaa. 1 maç top oynadı diye adam alacak isek durmayalım. Zaten yönetim önemli bir maçtan önce satar ya nasıl olsa :o Bu adamalra kalmadık arkadaşlar,konuşmaya gerek yok bence.

Bende Nsumbu'yu begendim. Oyunu rakip yari alana yikmasi mukemmeldi. Ama tek bir maclik performanstan oyuncu alinmaz.

2 Maç oynadı alalım diyoruz fenerin preko transferi gibi olur saçmalık.Troisi 3 gol atınca da atlamıştı medya Galatasaray ilgileniyor diye anlık performanslar sağlıklı veriler oluşturmaz.Ha troisimi bu kara çocuk mu derseniz açık ara troisi.Ama dediğim gibi bu adamları alacaksak paf takımını dağıtalım gerek yok niye uğraşıyoruz.

Alalım demiyoruz arkadaşlar izleyelim, takibe alalım diyoruz. Bu görüşlerim G.Birliği'ndeki Troisi içinde geçerli.

Ayrıca bu kafasından duman çıkan adamda orta sahanın dinamosuydu.

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

1-Bize lazım olan sağ ve solda oynayabilecek bir bek.(Uğur Uçar veya Sabrinin sakatlanması durumunda)

Rafinha

rafinha2.jpg

2-Orta Sahada Lincoln ve Ayhan'a defansa dönük ve hücuma dönük enerjik orta saha(Mehmet Topal satarsak ki büyük ihtimalle satarız)

Renato Augusto

Renato%2BAugusto.jpg

3-Nonda olsada olmasada uzun maratonda bize yararlı olabilecek bir forvet

Jose Sand

trmvd430879_26833_sq_medium.jpg

4-Ligde ve Seneye Şampiyonlar Ligine İnşallah oynama fırsatımız olursa kalemizi koruyacak bir kaleci

Üstüne basarak sölüyorum daha önce Helton alınabilir yazmıştım ama Ricardo(penaltı uzmanı)

610x.jpg

Ben psv'deyken Alex'e hayrandım.Bizim mactada fenerin mactada herkesi ezmisti.Adam eziyor sadece.Yokedici gibi bisiy.Servet-Alex woouv

1-Bize lazım olan sağ ve solda oynayabilecek bir bek.(Uğur Uçar veya Sabrinin sakatlanması durumunda)

Rafinha

rafinha2.jpg

2-Orta Sahada Lincoln ve Ayhan'a defansa dönük ve hücuma dönük enerjik orta saha(Mehmet Topal satarsak ki büyük ihtimalle satarız)

Renato Augusto

Renato%2BAugusto.jpg

3-Nonda olsada olmasada uzun maratonda bize yararlı olabilecek bir forvet

Jose Sand

trmvd430879_26833_sq_medium.jpg

4-Ligde ve Seneye Şampiyonlar Ligine İnşallah oynama fırsatımız olursa kalemizi koruyacak bir kaleci

Üstüne basarak sölüyorum daha önce Helton alınabilir yazmıştım ama Ricardo(penaltı uzmanı)

610x.jpg

:)

Defansa Alex ( Chelsea ) Tank ! Bildiğin hayvan.Karşısında top oynamaya korkarım be.

Kırar bacagını elıne verır tıpten bırısı.

Geri
Üst Alt