Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Lincoln,Hasan,Nonda,Ümit,Linderoth bu takımdan gidecek kardeşim,GİDECEK !

Başka çaresi yok,yoksa daha çok üzülürüz biz.Yerlerine ise iyi transferler yapılması gerek,çünkü bu oyuncuların GS'a artık pek bir faydası olacağını hiç zannetmiyorum.

Artık yönetim bize biraz kulak asar inşallah KALECİ GÖKHAN gibi oyuncuları kaptırmazlar bida.

Lincoln,Hasan,Nonda,Ümit,Linderoth bu takımdan gidecek kardeşim,GİDECEK !

Başka çaresi yok,yoksa daha çok üzülürüz biz.Yerlerine ise iyi transferler yapılması gerek,çünkü bu oyuncuların GS'a artık pek bir faydası olacağını hiç zannetmiyorum.

aynen katılıyoeum ama ekleyeceğim bi isim daha var MORGAN DE SANCTIS hatta emre asık da gitsin adam mı kalmadı sanki alırız yerlerine!

aynen katılıyoeum ama ekleyeceğim bi isim daha var MORGAN DE SANCTIS hatta emre asık da gitsin adam mı kalmadı sanki alırız yerlerine!

Seneye bu oyuncuların en az birine 3 milyon euro teklif gelse elimize 20 milyon euro civarında para geçer ve iyi genç oyuncular alabiliriz.

Lincoln'den bu saatten sonra bi cacık olmayacağını ve sezon sonu gönderileceğini düşündüğümden Thiago Neves'i öneriyorum.Mükemmel ötesi olur...:) Thiago Neves (Fluminense Football Club) - Profil - transfermarkt.co.uk

O nasıl bir transfer geçmişidir ya brezilya dışında sadece suudi arabistan ve japonya kiralık gitmiş arada yanlışlıkla hamburg satın almış sonra suudi arabistana yollamışlar bizim hedeflediğimiz avrupada katkısı çok az olur herhalde ki zaten avrupa için yeterli bir oyuncu olsa hamburg elinden çıkarmazdı sanırım ...

Cevap: Mickael Chrétien

Sag bek lazim degil defansa niye alalimki böyle bir adami?

Cevap: Mickael Chrétien

Bu adam da Bouzid gibi olabilir.İyi araştırılmalı ama...

Baroş-Kewell gibi Avrupa'da yıldızı sönmeye başlamış futbolculara yönelmeliyiz.Forvete Crespo,Smolarek veya Boca'dan Palacio'yu Lincoln gönderilirse de futbolu ve fiyatı eskisi kadar iyi olmasada Riuqelme'yi öneriyorum.

Baroş-Kewell gibi Avrupa'da yıldızı sönmeye başlamış futbolculara yönelmeliyiz.Forvete Crespo,Smolarek veya Boca'dan Palacio'yu Lincoln gönderilirse de futbolu ve fiyatı eskisi kadar iyi olmasada Riuqelme'yi öneriyorum.

tam tersi,riberi tarzı transferler elzemdir (elde tutmak kaydı ile)

Sercan Yildirim daha 18,19 yasinda bu adam !!

le guen

ve

advocaat

en gicik oldum hocalar ama luce ile van gaal tabi deseht ötesi

Öyle bir hoca gelmeliki baskan baskanlıgını yapsın takımla degil kluple ilgilensin.

ben bunu bir yere daha yazdım tek hocayla olacak iş degil bu öncelikle içimizdeki çürükleri ayırmalıyız bu futbolcu kadrosundan ve yönetim kadrosundan olmalı he hepsini yaptık sayarsak sınırları zorlayarak butun sartları olusturarak buyuk marka bi hoca getirilmelidir kurt ve yetiştirici olarak tabi.

benim sahsi adaylarım

1- Lucescu(bizi tanıdıgından türk futbolunu bildiginden ve kolay ikna olabilicegini dusundugumden)

2- Van gaal( hem kurt hem yetiştirici bir hoca oldugundan ver floryanın anahtarını sen işine bak)

3- Le guen(kurt belki degil ama yetiştirici ve genclerle calısmayı seven bir hoca disiplinide zamanı gelince uyguluyor babacanlıgıda)

4- Advocaat (Hollandalı varmı ötesi zeniti bastan yaratan adam)

Gecen Ajax-Marsilya macini izledim ve Ajax takiminda super genc oyuncular var, 10 numarasi Miralem Sulejmani super yetenek 20 yasinda harika oyuncu, lincoln u gonderip bu oyuncuyu mutlaka bizim takim da gormek isterim

Baros un yanina da Luis Suárez bu adami izledim agzim acik kaldi

Gecen Ajax-Marsilya macini izledim ve Ajax takiminda super genc oyuncular var, 10 numarasi Miralem Sulejmani super yetenek 20 yasinda harika oyuncu, lincoln u gonderip bu oyuncuyu mutlaka bizim takim da gormek isterim

Bu 2 adamın toplam bonservis degeri 50 mn € cok mantıklı:D

ajax sulejmani i da yani 16mio € aldi gerisini sen düsün

Geri
Üst Alt