Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Jorge Andrade'nin kontrati fesh edilmis. Juventus'de oynuyor ve mayis ayina kadar sakat. Bilmem iyi transfer olur mu ama, bana mantiksiz gelmiyo aslinda.

Andrade, Portekizli oyuncu.. Portekiz milli takimda 50 mac oynamis ve 3 gol atmis.

Jorge Andrade'nin kontrati fesh edilmis. Juventus'de oynuyor ve mayis ayina kadar sakat. Bilmem iyi transfer olur mu ama, bana mantiksiz gelmiyo aslinda.

Andrade, Portekizli oyuncu.. Portekiz milli takimda 50 mac oynamis ve 3 gol atmis.

2 senedir dizinden sakat. diz yani sonuçta. bir çok futbolcu bu sebeple futbolu bıraktı.

Sağ bek için benim tavsiyem Eskişehirspor'lu Koray Arslan..1983 doğumlu..Ama bence çok iyi bir bek..Hem defansı hem ofansı iyi..Bence değerlendirilebilir..Bonserviside yüksek değildir..

Sag bek'e iyi bir yedek lazım..Çünkü seneye UGUR UÇAR geliyor !!!..ne bilim arkdasın dedigi igib ugurayedek koray arslan alınabilir..

Forvete Bruno Mezenga, Orta sahaya çıkma bir orta saha olabilir Avrupa'nın eskilerinden bir ön libero, defansa Thiago Heleno, kaleye Cassio Ramos bunlar genç yetenekler hepsinin ortak yanları Brezilya'lı olmaları genç milli takımlarında forma giyen ve başarılı olanlarıda var.Heleno'ya 1-2 milyon Euro verirseniz kulübün tapusunu alırsınız, Mezenga 1-1,5 milyon Euro, Cassio 800.000 Euroya bağlanır.Tez konusu olmak isteyen yöneticilerimize duyurulur :D

Forvete Theofanis Gekas. Su an bonservisi Bayer Leverkusen'de, ama Portsmouth'da kiralik oynuyor. Sezon sonu sozlesmesi bitiyor. 2006-2007 sezonunda Bundesliga'da gol krali olmustu. Leverkusen'de formda olan Rolfes ve Kiessling'in arasinda forma bulmasi zor gorunuyor.

ruud_van_nistelrooy.jpg

Madem konusu açıldı resmide yakışır!

Bursasporlu Mustafa Sarp alınmalı bence.Hem galatasaraylı hem çok koşan bir futbolcu.

Seneye Ayhan'ın yada Topal'ın alternatifi olabilir

Bursasporlu Mustafa Sarp alınmalı bence.Hem galatasaraylı hem çok koşan bir futbolcu.

Seneye Ayhan'ın yada Topal'ın alternatifi olabilir

Ne yazık alındı 29 yaşında bir genç yetenek olan Mustafa Sarp.Galatasaray'da millet dünya yıldızı izlemek isterken yönetim gidip Mustafa Sarp ile anlaşıyor.Bursa maçlarında izledim teknikten bi'haber...

Pizarro'yu cok isterim...eger ruud yalan ise...

kafa toplari, hirsi, mücadelesi, uyumu, top hakimiyeti...herseyi mükemmel...

sezon sonu chelsea'e dönüyor ve chelsea herhalde satmaktan yana...

Pizarro'yu cok isterim...eger ruud yalan ise...

kafa toplari, hirsi, mücadelesi, uyumu, top hakimiyeti...herseyi mükemmel...

sezon sonu chelsea'e dönüyor ve chelsea herhalde satmaktan yana...

Allah göstermesin, sen hiç Werder Bremen'in maçlarını izlemiyorsun. Herif resmen Gökhan Ünal gibi bomboş pozisyonları bile kaçırıyor.

1. Ruuuuuuuudddd ^^

2. Grafite

3. Dzeko

4. R. Oliviera

5. Crespo

Geri
Üst Alt