Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Teknik direktormu ariyoz?

RALF RANGNICK

Hoffenheim teknik direktoru, Lincoln'ile birlikte Schalke'de teknik direktorluk yapti. Lincoln burada en iyi sezonu gecirdi.

Bursa'dan sonra Milli takıma gider :)

Ertugrul Saglam iyide gelmezki. Bursa onu birakmaz. Hem Canerinde dedigi gibi giderse bu saatten sonra milli takima gider :)

Ralf Rangnick gelirse kesin UEFA'i aliriz. Adam Hoffenheim'da inanilmaz basarilar'a imza atiyor.

Lincoln ve Rangnick= basari.

Ralf Rangnick gelirse kesin UEFA'i aliriz. Adam Hoffenheim'da inanilmaz basarilar'a imza atiyor.

Lincoln ve Rangnick= basari.

Katılıyorum.Lincoln yılın futbolcusu olduğunda hocası Ragnick idi.Çok iyi anlaşacaklarına eminim.Sadece Lincoln için gelsin demiyorum tabiiki.Hoffenheim gibi bir takımı nerelere taşıdığı ortada.;)

Rangnick gelsin ama Lincoln gitsin. :P

Gaby Mudingayi - Bologna - ön libero

Angelo Palombo - Sampdoria - Ön libero

Hoffenheim yeni sezon icin belki Klinsmann ile devam edecemis. Rangnick Galatasaray'a bi gelse varya!

UEFA Kupasini, TSL bizim oldu demektir. Lincoln iyi oynasa GS'da, aliriz UEFA'yi.

Jonathan Pitroipa

yas : 22

takim : hamburg

sag kanat ve forvet oynayabiliyor

müthis hizli birisi ve teknigi de cok iyi nonda nin yerini alinabilcek bi oyuncu

gercekten super birisi. sağ kanadi koridora çevirecek kpasitede.bonservisi ne kadardir bilmiorm. ama takımı hamburgsa bize 10 mio dan aşşaği sallamaz.:Dkeşke gelse yhaa..

Yeni ON numaramiz bu cocuk olmali

Gelecegin yildizi en fazla 5 milyon euroya aliriz

Issiar Dia alinsin 21 yasinda 10 numara super bi oyuncu ben 2006 dan beri takip ediyorum

isteyen izlesin

https://www.youtube.com/watch?v=t8fvVY4PM7E&feature=related

78123_NANCY_DIA_150209.jpg

bence forvete wolfsburglu Grafite,ve stopere sivaslı Bilica alınmalı.t.direktör olarak ta Mircea Lucescu alınmalı.orta sahamız bu sene gayet iyi, ama Maniche de takımda görmek isterim.

https://www.transfermarkt.co.uk/en/spieler/5876/adriano/default/2008/leistungsdaten.html

adriano serbest kalmış, inter sozlesme imzalamamış... tam aradıgımız forvet, belki anlaşılabilir. Kewell gibi gelse Baros-Adriano iyi bir 2li olmazmı...

--------------Leo Franco(transfer)------------

orhan şam---servet----emre g.---hakan balta-

-----------------M.topal---------------------

Arda-----------Lincoln--------------Kewell---

---------Baros------Adriano------------------

Adriano futbolu birakacak duruma geldi haberin yoksa, daha karar vermemis ama yinede en fazla 2-3 sene oynar.

adriano'nun ölüsü bile 15-20 gol atar TSL de... bedavaya gelecek zaten Bonservis ödemeyecegiz...adriano nun durumunu biliyorum ama daha 27 yaşında 3-5 sene daha oynar büyük ihtimalle Brezilya Külülplernden birine gider gibime geliyo ama bonservissiz bir 27 yaşındaki adriano kulaga hos geliyor...

Ama söyle bir durum var. Adam cokmüs herseyi ile.

Ama Flamengo'ya gidecek gibi.

Geri
Üst Alt