Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Kevin Boateng 09.jpg

Öncelikle Gs'mize Orta sahada pas yüzdesi yüksek , çabuk düşünen ve mücadele gücü yüksek adam şart. Bunlardan biri Cana diğer ise Cana gibi bir adam olmalı.

Adnan Polatın " bazılarını satmadan adam alınmaz" ve " 5 futbolcu daha alacağız" sözlerinden anlıyorum ki elano ya güle güle diyoruz.

4-3-3 sistemli gs nin

3 orta sahasında 2 si yabancı olursa 1 tane ofansif olarak kesinlikle emre çolak oynatılmalı ki o çocuğun arkasını toparlayan 2 tane dmc olduğunda o da kendini geliştirip pasörlüğe soyunsun.

ileri üçlü arda -baroş ve bir kanat oyuncusu (emerton gelebilir, hazard gelebilir, krasic gelebilir)

defansta ise sol bek sıkıntımız yok, balta ve çağlar var

sağ bek sabri ve ali turan var

stoperde neill servet gökhan zan var.

defansa transfer yapılacağını sanmam. Bence bir pasör alınacak ve emre çolak onun yedeği olarak yetiştirileceki. Ama her koşulda elano satılacak

iyi bir pasör lazim kesinlikle.

Charles N'Zogbia Fmde süperdi.Real Madrid almıştı zorla benden o oyuncuyu :)

Farias yerine aynı takımdan W.Renteria'yı alırdım. Straasbourg'da oynadıgı donemde sıkca kanal A'dan maç ozetlerini izleme sansım oldu. Bir sezon sonra Braga ile UEFA Kupası'nda basarılı maçlar cıkardı. Aslen driblingi, hızı olan tipik 2. forvet iken, 1.86'lık boyunu, atletik kabiliyeti sayesinde, iyi bir sıçrama becerisiyle birleştirebilmesi cabası. Son vurusları vasat olsa da, toplamda yeterli kaliteye sahip biri. Hem Baros'u yedekleyebilecek hem de yeri geldiginde sag forvet-acık gibi cizgide oynayabilecek biri Renteria. 85 dogumlu ve oldukca cuzi bir miktara bonservisi alınabilir.

Yine bir baska santfor adayım J.Altidore. Tam anlamıyla TSL için yaratılımış bir santfor bence. Dunya Kupası sonrası Villerreal satar mı baska konu tabi.

edit: forumdamı sorun var bendemi anlamadım... :confused:

ilk önerim Sylvain Marveaux ligimizde iş yapabilecek bir oyuncu su an bonservisi 9 mlyn euro civarında ama seneye sözleşmesi biteceği için rennes elden ucuza çıkarabilir..Bna göre pinodan daha isabetli bir transfer olur..

2. önerim ise Fahid Ben Khalfallah caen in steve saividan lı döneminde gözüme çarpmıştı valbuena tipinde her iki kanadıda etkili kullanıyor...

Son önerim ise Sami Allagui 2 seneder alman 2. liginde istikrarlı bir görüntü çiziyor ilk çıkışını 2 sezon önce yapmıştı ama kimse devamını beklemiyordu bu senede aynı grafiği devam ettirerek hem milli takımda düzenli forma giyme şansını yakaladı hemde kendini ispatladı bonservis bedeli 1 mlyn euro civarında..

Dünya Kupası'nda 2 maçını izledim.Nijeryalı Lukman Haruna oyunu çift yönlü iyi oynayan bir oyuncu orta sahaya alınırsa mükemmel olur.

Bende Lukman Haruna'yı hiç begenemedim, seyrettğim maçlarda. Bu yaşta başaka oyuncuları kesip ilk 11 oynuyorsa birsey vardır derdik ama. TD'leri Lars L. Dunya Kupasından 1 ay once gelmiş diye hatırlıyorum.

2002'de de yıldız adayları Victor Agali'ydi. K.Erciyes'te oynayan forvet. Afrolar belli olmaz cok zigzaglı kariyerleri olabiliyor.

Cana ve pinonun geldgini varsayıyorum.

Kewell kabul etmemiş teklifi herhalde yani 3 transfer daha yapıcaz diye gözüküyor.

Ortasaha------------------> Kallström,Kacar,Boateng

Yedek Forvet--------------> Bruno Mezenga(ordusporda oynamıstı) Piatti(almeira) Martin Fenin ari

Öbür Takviyeyi tam nereye düşünülüyor bilmiyorum ama scoutgsye göre ön libero düşünülüyormus.

Ön Libero------------------>Annan,Sunny(valenciadaydı en son) tiote

Cana'nın önüne Schaars-De Zeuw ikilisi ne güzel olurdu ama özellikle De Zeuw hayalden öteye geçmez sanırım, Ajax futbolcu satmaya hiç de sıcak bakmıyor şimdilik.

cana'nın yanına biri alınacaksa van bommel derim ölümüne çatışma seyredelim her maç. :)

Geri
Üst Alt