Transfer Önerileri (ARŞİV)

İşte fırsat.... Madson Formagini Caridade

Nome:

Madson Formagini Caridade

Natural de:

Volta Redonda (RJ)

Nascimento:

21/05/1986

Altura:

1,58m

Peso:

68Kg

Jogos:

97

Gols:

18

Clubes:

Volta Redonda-RJ (2003-2005), Duque de Caxias-RJ (2007-2008) e Vasco da Gama (2005-2006/2008)

Títulos:

Campeonato Paulista 2010 (Santos FC)

video

https://www.vtunnel.com/index.php/1010110A/9248932a0b2b9445f85a2306080d3cd52b7bf897c11334cf8728ec2ae05c88fd06f37441c53e26f217299

İki yıldır alınmasını istediğim ender futbolculardan biri. Adını herkesin duyması herkesin onu tanıyıp izlemesi içinde konu açtım. Saygılar

Ekli dosyalar

• id_36707_Madson-(2)ficha.webp
    id_36707_Madson-(2)ficha.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 74
Cevap: İşte fırsat.... Madson Formagini Caridade

harbiden nokta transfer diye buna derim bu ne lan 1.58 boy bizim ligte birinin ayağının altında kalır bu kesin:D

Niye bunu transfer önerileri topicine yazmadınız da hakkında yeni bir konu açtınız orayı anlayamadım.

Yazın serinletir kışın içimizi ısıtır öyle bir fırsat bu.

Hiç izlemedim. Scout bölümüne taşıyabilirler.

Neden buraya konu olarak açtıgımıda açıkladım. Herkesin Madsonu tanımasını istiyorum. Bu Madson konusunda ben çok iddalıyım tam iki yıldır yazmadığım görüşmedigim yer kalmadı, okadar iddalıyım yani. saygılar

egemen le luganoyla falan 2li mücadeleye girdiğini düşünemiyorum abooow:D

1.58 boy çok ufak ama roberto carlosta 1.59 idi :D

Vallaha Emre,Okan bunun yanında basketçi gibi kalırlar.Bilmiyorum belki çok yeteneklidir belki felaket tekniği vardır ama bizim ligde öyle olmuyor işte.Omzu koydular mı yörüngeni şaşırıyorsun.

Tamam boy ile ilgili fikirlerinize saygım var ama bi izleyin. Sadece izleyin çünkü vücud boyuna göre inanılmaz kuvvetli, ikili mücadelelerde inanınki çok ama çok güçlü,agresif, hırslı, kaptırtıgı topun peşinden koşan bir tip. Ben ona Pitbull diyorum ;)

Vallaha Emre,Okan bunun yanında basketçi gibi kalırlar.Bilmiyorum belki çok yeteneklidir belki felaket tekniği vardır ama bizim ligde öyle olmuyor işte.Omzu koydular mı yörüngeni şaşırıyorsun.

Cevap: Transfer Önerileri

Önerilerinizi bu topici yapın diğer bölüm transfer haberleri için

Konular birleştirildi

Hugo Rodallega ve Victor Moses muhteşem olur beyler.

Bu takıma en az 3 transfer lazım kaleye ruffier orta sahaya bradley yedek forvet olarak da altidore

önlemler alınmazsa boşa geçen bir sezon olacak durum onu gosteriyor korkarım ki ortada ne adnanlar kalır ne de sistem adamı rijkaard. 5 sene oncesi gibi vizyonsuz ve prestijsiz bir takım oluruz,bu sene bu yönetim son şansı iyi kullanmalı.

ofk belgradta oynayan Nemanja Milic cok saglam adam +2 ye boyle genc yabancı alınması lazım serveti gecmedigi pozisyon yoktu serveti gectigi icin degil ayagında top tutusu oyun zekası baya iyidi. boyu kilosu felanda fena degil

Geri
Üst Alt