Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Besiktas Holosko'yu Burak Yılmaz+Koray Avcı+ 5 milyon Euro'ya almıstı, bizden en az 10-15 milyon isterler ve o kadarına degmez...

Zaten adamın performansı zirve yapmış ayrıca Türkiyede büyük takımlar birbirlerine böyle futbolcu vermez Holosko da sözleşmesi bitince kendi yeni bir takım bulur.

Gençlerbirliği'nden Soner Aydoğdu. Bu sene izleyebildiğim tüm maçlarında döktürdü. Çok çok zeki bir oyuncu. Takıma kazandırırsak Lincoln'ü yedekleyebilmiş oluruz.

Soner'i ben coktandir yaziyorum, ayrica kendisi Fenerbahcelidir :rolleyes:

Ama cok iyi transfer olabilir.

Holoskoya felan gerek yok Nilmarı alalım süper bi topcu

Kaleci:

Jaroslav Drobny(Hertha Berlin)

Carlos Kameni(Espanyol)-sözleşmesi bitiyor-

Defans:

Bilica-Eren Güngör düşünülebilir...

Sağ Açık:

Banel Nicolita(Steaua Bükreş):Maliyetinin de pek sorun olacağını düşünmüyorum,alınması halinde nokta atışı bir transfer olacağını düşünüyorum.

diego mario buonanotte.lakabı bücür.orta sahanın beyni.yeni messi.geçen sezon da konuşulmuştu ama alamadılar.bu sezon çok zor.avrupa klüpleri istiyor.

Galatasarayımız bildiğiniz üzere Hoffenheimlı Andreas Beck ile prensip anlaşmasına vardı.Sadece resmiyete dökülmesi kaldı işin ancak size gerçekten alınabilecek harika bir öneri..

# Obasi # Hoffenheim 1899 #

TaeKwTOndnQ.jpg

Bu futbolcuda ısrarım devam ediyo sizin görüşleriniz nasl ?

Çok fazla kulubün listesinde olduğunu sanmıyorum renkdaş.Takas yoluna gidilebilir belkide.Gerçekten Essien

-Appiah tarzı bir oyuncu.

neyi çok fazla? 10 milyon €'dan fazla isteyeceğine eminim Hoffenheim'ın. o kadar da eder zaten. pazarlık falan yapsak anca 10 milyon € sınırında bişeyler olur. hadi diyelim 9 milyon €.

bir de adam forvet olmasına rağmen Essien, Appiah falan demişsin?! :rolleyes: bu tarzda oynayan forvet aklına gelmedi mi nedir?

Bu sene Ba ve İbisevic arkasında oynadı çoğunlukla Hoffenheimın bi çok maçını izledim orta sahada oynadı.En son Bayern münih maçında forvet de sayılmaz ama forvete yakın bişey oynadı. :cool:

Obasi Üçlü'nün sağındaydı. Demba sola yakın. Vedad en ilerde..

Adamlar 3 forvetle oynuyordu. Obasi ne zaman ortasahada oynamis?

Obasi sag acık oynayabilir ama transferi cok zor.

Eren Derdiyok harika olurdu tamda forvet ihtiyacımız varken

yaw arkadaşlar ben geçen sene u-19 şampiyonasında bi oyuncu izlemiştim Savio Nsereko diye çok beğenmiştim bi bilgisi olan var mı?

Danijel Aleksic vardi oda son zamanlar pek ses getirmiyor.

Sekou Cisse defalarca önermiştik burda ama ben bir daha önerim. 6 + 2 için çok iyi bir oyuncu olur. Nonda, Ümit Karan gibi adamlara yıllık 1 mio yakın para vericeğimize bu adam ilaç olur. Hız, Güç, akıl, yetenek hepsi bu adamda vede genç bir oyuncu.

Bir arkadaş yukarda Martins yazmış. Gerçekten Martins'i bende çok beğeniyorum, yetenkli ve çok hızlı bir oyuncu arkasında Lincoln gibi kaçırabilecek oyuncular olursa adam burda Kral bile olur.

1 de ortasaha için Ramires.

----Martins---Baros------

Arda--------------Kewell-

-----Topal--Ramires------

Claudio Ranieri

Bir iddia'a girmek istiyorum, Ranieri su anda istifa etti Juventus'ta.

Turk medya'sinda 1 hafta icinde Ranieri sesleri gelmezse, birdaha transfer dedikodularina bakmicam.

Ama aslinda super olur, Claudio Ranieri.

Taşınmıştır."Mantıklı Transfer Önerileri"

Geri
Üst Alt