Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Sa renktaşlar

Ben M-u-r-a-t C-a-n-d-e-m-i-r .. az önce bir soru sordum diye beni ba-nlayan kevaşe çocuğu lafım sana. Belliki iktidarsızlık sorunun var. Ordaki eksikliğini forumda insanları yasaklayarak kapatmaya çalışıyorsun ama senin sonunda.

Sayfa nerde diye sordum çünkü üye olmadan önce azalan artan farklılığı var yeni mesajlar birinci sayfada görünüyor. Kendine çeki düzen vermezsen seni gerçek hayatta etek giydirip ortalığa salarlar.

Bu arada transfer lazım

Bunu sil yine açacam üyelik. Sessiz sakin gecelerde gelecem geri seni ziyarete. .....

Bu adamı bilirim, bence de o maçta cidden iyi oynamıştı.

Mamadou Samassa da benim önerimdir.24 yaşında 1,90 boyunda oldukça etkili bir oyuncu.2,8 milyon gibi görünen bir bonseervisi var.Geçen sene Valenciennes'de 17 maçta 7 gol atıp bir asist yaptı.Bence çok iyi olabilecek bir eleman.

Samassa yalan olur. Marsilya, Niang'ı sattıktan sonra Samassa'yı hayatta bırakmaz, tek forvetleri Brandao ve Samassa kaldı.

Bence biri Q7'yi uyarmalı böyle gol mü atılır terbiyesiz :D

Bıraktılar valla. :) Tekrar Valeciennes'e kiraladılar bu sezon.

Onu araştırdım yalnız,2009-2010 Valenciennes'te kiralık, lequippede Marsilya'da gözüküyor, transfermarktda Valenciennesde. Anlayamadım :D Ama ilk hafta maçında Marsilya'nın oynamıştı.

Tek forvetleri kaldı bu arada,büyük sıkıntı.

Onu araştırdım yalnız,2009-2010 Valenciennes'te kiralık, lequippede Marsilya'da gözüküyor, transfermarktda Valenciennesde. Anlayamadım :D Ama ilk hafta maçında Marsilya'nın oynamıştı.

Tek forvetleri kaldı bu arada,büyük sıkıntı.

Küme düşerler bu sene. :D Ulan b.k mu var kiralıyorsunuz Valenciennes'e, başka takım mı kalmadı. Keşke biz alsaydık.

Alin size 17 yasinda sol bek zenci.. MBOLA

En fazla iki sene sonra premier ligde goruruz.

[video=youtube;3L3sMwlrq4U]https://www.youtube.com/watch?v=3L3sMwlrq4U[/video]

Lincoln ve Linderoth'u aldığımız Senede Bir Bomba Forvet Peşindeydik Ve Arouna Kone'yi çok istemiştik ama gelmek istememişti Sevilla'ya gitmişti.Sonra Ahımızı aldı ne Sakatlıktan Başına Kaldıramadı.Son durumu nedir Bilen varmı Şu anda Piyasası oldukça düştü Baros'a alternatif olarak düşünülebilir bence.

A.Kone'yi uygun fiyata alabiliriz, denenebilir hem yedekliği de sorun edebilecek konumda değil su an. Ama en buyuk sorun maaşı olacaktır. Cunku hem sakat hem de sorunlu bir oyuncu oldugu için Kone-G.Saray birlikteliği uzun vadeli olmayacaktır.

Yani adamı alacaksın, oyuncu gelirken yuksek maaş isteyecek cunku Sevilla'dan yuksek bir maaş alıyor. Peki Kone ile 3 yılık yuksek miktarlı bir anlaşma yapılır mı? Bu riske girilir mi ? Ben girmezdim, cunku hadi ilk yıl verim aldın, sonra 2.nonda vakasına donusup, ya sakat ya formsuz olacak. Bu sefer bonservissiz satmaya kalksan bile gitmeyecek cunku maaşı bırakmaz istemeyecek al başına belayı. Heinz da Lukunku da Nonda da Linde de hep boyle oldu.

Onemli olan gelecek yabancıya yuksek maaş vermemek ki ileride tutmazsa gitmemek için diretmesin. Biz de inadina dusuk bonservis, yuksek maaş ve yaşlı oyuncu peşindeyiz. Akıllı kulupler yuksek bonservisi de olsa dusuk maaş, genç oyuncu peşinde. A sınıf takımlar hariç, G.Saray A sınıf mı? Hayır c sınıf.

Elediğimiz OFK belgrad takımının forveti N.Milic'i alabiliriz. Uzun boylu olmasına ragmen oldukça kıvrak, teknik, hızlı bir oyuncu. Gelecek vaad eden bir isim Ulkesinn Alt yaş milli takım oyuncusu aynı zamanda. 1m eurocivarına alınabilir. 1990 dogumlu, sizin yere goge sıgdıramadıgınız Anıl'dan Sultan'dan cok daha iyi, en azından gercek oyuncu, cocuk değil.

H.Berlin'in Kolombiyalı forveti Adrian Ramos da dusunulebilir. 24 yasında 1.85 gecen sezon iyi oynadı Berlin'de ama satacaklarını sanmam. 1.5m euroya almışlardı. 2m euroya kadar alınabilirse kesinlikle faydalı olur.

Alexandre Lacazette Lyon alt yapısında oynuyor.Bu yıl a takıma çıktı.Forvet ve forvetin sağ tarafında oynayabiliyor.Çok süratli, birebirde etkili, oyun zekası yüksek ve yaşına göre fizik kapasiteside baya iyi.

Ismaila NDiaye bu çocuktada iş var.

Mehdi Carcela Gonzalez bu çocukta iş var.

Ya Anderlecht yada Standard Liege takımında oynuyor olması lazım.Sanırım genç de bir oyuncu.Tunusludur muhtemelen.İzlemedim ama skor bazında fena sayılmayacak bir oyuncu olduğunu biliyorum.

Alexandre Lacazette Lyon alt yapısında oynuyor.Bu yıl a takıma çıktı.Forvet ve forvetin sağ tarafında oynayabiliyor.Çok süratli, birebirde etkili, oyun zekası yüksek ve yaşına göre fizik kapasiteside baya iyi.

Ismaila NDiaye bu çocuktada iş var.

Aga Lyon alt yapısından oyuncu alınabilir mi allah aşkına.:)

Shikabala kesnlkle bu oyuncuyu görmek isterim..Genc yetenek...Geleceği parlak..Bonserviside cok uygun..

Buda videosu:

[video=youtube;QPAU-icWsK8]https://www.youtube.com/watch?v=QPAU-icWsK8[/video]

Geri
Üst Alt