Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

------------Leo Franco-------------

Uğur*--Onyewu--Servet--HakanB--

-------------M.Topal---------------

--------Deco--------NuriS----------

--Arda----------------------Kewell--

-------------Baros------------------

* Uğur sakatlığı düzelmeyeceği yönünde yorumlar gördüğüm için oraya bir * işareti koydum, eğer ki Uğur'un durumu futbol oynamasına müsait değilse oraya kesinlikle Belletti alınmalıdır.

Leo Franco - 29 Mayıs 1977 doğumlu Arjantin'li kaleci. Artık kesin anlaştığımız yönünde haberlerden dolayı kaleci olarak yazdım ancak kesinlikle tamamen güvenemiyorum.

Onyewu - 13 Mayıs 1982 doğumlu Amerikalı oyuncu. 1.93 boyunda ve çok sağlam bir görüntü çiziyor. Kaya gibi stoper dediğimiz şey bu arkadaş oluyor. ŞL ön elemelerinde L'pool'a kök söktüren S.Liege'nin savunma oyuncusu..

Deco - Takım en çok görmek istediğim futbolcu. Gerçekten inanılmaz bir oyuncu onu anlatmaya gerek yok, herkes tanıyor zaten Chelsea yedek ve bize gelebileceğine inanıyorum.

Nuri Şahin - Türkiye'nin en büyük gelecek vaadeden oyuncularından. İki yönlü bir oyunncu ve inanılmaz tekniği ile kendini gösteriyor. Bir türlü beklenilen patlamayı yapamadı ama bence bu yanlış klüpte olduğundan olabilir.

- Yedekler -

Ufuk Ceylan

Fırat Kocaoğlu

Sabri Sarıoğlu

Emre Güngör

Emre Aşık

Serkan Kurtuluş

Semih Kaya

Alparslan Erdem

Ferhat Öztorun

Murat Akça

Aydın Yılmaz

Barış Özbek

Ayhan Akman

Gökhan Öztürk

Zafer Yelen

Ö.Özcan

Sercan Yıldırım

Sekou Cisse

Onyewu - Deco - Nuri. Keşke olsa ama zor..

--------------

T.Direktör olarak bence Villarreal'in hocası Pellegrini düşünülmeli. Yıllardır, diğer rakiplerine göre kısıtlı kadrosuyla müthiş işler yapıyor. ŞL'de yarı final da cabası. Riquelme penaltıyı atsa belkide Şampiyonlar Ligi şampiyonuydu o kadroyla.. Seneye ayrılacağı söyleniyor Villarreal'den. Biraz zorlarsak belki kaparız bu sene..

lincoln ü satıp.. yerine.....Deco

Ü.Karan ı yollayıp.............Pizarro

Defansa.........................Bilica

Kaleye........................... Leo Franko

Sağ Açığa Altay dan......... Şehmus

başkada bişeye gerek yok.

sarbiden kurtulmak(en mantıklı transfer önerisi)

Stewart Downing !

Düşmüş M'boro'dan koparılabilir. Harika transfer olur.. 84 doğumlu henüz..

ELDEN DÜŞME GERRARD

İngiltere Premier Liginden düşmemesi için çok ama çok büyük mucizelere ihtiyacı olan Tuncay Şanlı'nın takımı Middelsbourg'un ön liberosu Garry O'Neil'den bahsediyorum..

Benim izlediğim her maçında beni büyülemeyi başaran bir oyuncu O'Neil ve eğer alınabilirse mükemmel bir transfer olur. 2 yıl önce Portsmouth F.C'dan 5 Milyon Eura'ya alındı. Ve küme düşünce ellerinde tutamayacakları için yakın bir paraya alınabilir.

Yeni Gerrard olarak görüyorum. Ve orta sahada basmadık yer bırakmıyor..

A6D14894-90B5-4587-12A0B83CA00F77D0.jpg

O adam balon ya=)Çakma Alanzinho

ne balonu hiç izlememişsin bu adamı heralde balon olduğu için mi tottenham bu yaşta dünyanın parasını verdi sana bişey söyleyeyim bu adam bize gelsin takımı uçurur

gary o'neill süper ötesi olur benim izlediğim tüm middlesbrough maçlarında en sivrilen adam hem ortada hem sağda oynayabiliyor kondisyonu yüksek ama bırakacaklarını sanmam

Maniche Midfield (ZM), 31 Years - maniche aslında pek istemiyorum ama yinede iyi bir maniche günü kurtarabilir...

Georgios Seitaridis - Atl madrid serbest bırakmış, bu forumda defalarca adı geçti..

Defense (RV), 27 Years

Jorge Andrade, 30.05.2009 - iyi futbolcuur ama buyuk sakatlık gecirdi, ama iyilesmis..

Defense (IV), 31 Years

Stephen Appiah Stephen Appiah-Gana milli takımı maçlarında iyi oynamış diye duydum

Midfield (ZM), 28 Years

sözleşmesi biten 4 futbolcu...Bedava, Bonservis falan odemeyecegiz 1 senelik anlaşma yapılsa iyi olur gibi...

bunlar hemen alınsın demiyorum ama ekonomik sıkıntıdaki külübümüz için günü kurtarak iyi secenekler gibi duruyor..

Djibril Cisse, kewellin iyi arkadasi. cok buyuk sakatlar gecerdi ama Baros & Cisse iyi bir ikili olur.

Bu sene Sunderlandde oynadi, 11 golu var. Marseille satmak istiyor.

Geri
Üst Alt