S. Serhat Türkel
Cezalı
Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri
en sorunsuz bölgeye transfer mi istiyorsun?
Michel Bastos süper olur.
en sorunsuz bölgeye transfer mi istiyorsun?

Michel Bastos süper olur.

),daha kendini yeniden kanıtlama pesinde kosan oyunculara yönelmeliyiz.Sezon sonu( Arda,Mehmet Topal)ikilisinden birini satıp forvete Keirrison alınabilir(Tabi dediğim satma olayı sadece yine onlar kadar genç eksik mevkilere oyuncu takviyesi yapacak sekilde olmalı).Mesela Mehmet Topal satılıp yerine Bonservissiz Maniche ikna edilebilir bizi en az 2 sene kurtarır.Lincoln'u Rus pazarına sunup burdan gelecek 5 M euro gibi bir parayla üsütne biraz daha eklenip Deco ikna edilebilirse alınabilir.Yerlilerden kaleye Ufuk Ceylan,Orta sahaya Sezer Öztürk,Defansa Eren Güngör alınıp, Ümit Karan,Aydın,Emre Aşık,Mehmet Güven,Ferdi,Aykut,Orkun gibi ismler gönderilirse hem isim kalabalığından uzak bir kadromuz olur hem de 3 kulvarda da yarısabilecek düzeyde.LUCA TONIbayern VFB den gomez i aliyor ve toni de satilcak deniyor
böyle bi firsati degerlendirmek lazim tam bize lazim olan bi oyuncu ve bonservisi de pek problem olmaz !!!!
Basacaksın parayı Srna yı alıp getireceksin
Sanırım parada sökmez
Luca Toni de aynı şekilde.Keşke basıp da alabilecek paramız olsa.

------------Leo Franco-------------
Uğur*--Onyewu--Servet--HakanB--
-------------M.Topal---------------
--------Deco--------NuriS----------
--Arda----------------------Kewell--
-------------Baros------------------
* Uğur sakatlığı düzelmeyeceği yönünde yorumlar gördüğüm için oraya bir * işareti koydum, eğer ki Uğur'un durumu futbol oynamasına müsait değilse oraya kesinlikle Belletti alınmalıdır.
Leo Franco - 29 Mayıs 1977 doğumlu Arjantin'li kaleci. Artık kesin anlaştığımız yönünde haberlerden dolayı kaleci olarak yazdım ancak kesinlikle tamamen güvenemiyorum.
Onyewu - 13 Mayıs 1982 doğumlu Amerikalı oyuncu. 1.93 boyunda ve çok sağlam bir görüntü çiziyor. Kaya gibi stoper dediğimiz şey bu arkadaş oluyor. ŞL ön elemelerinde L'pool'a kök söktüren S.Liege'nin savunma oyuncusu..
Deco - Takım en çok görmek istediğim futbolcu. Gerçekten inanılmaz bir oyuncu onu anlatmaya gerek yok, herkes tanıyor zaten Chelsea yedek ve bize gelebileceğine inanıyorum.
Nuri Şahin - Türkiye'nin en büyük gelecek vaadeden oyuncularından. İki yönlü bir oyunncu ve inanılmaz tekniği ile kendini gösteriyor. Bir türlü beklenilen patlamayı yapamadı ama bence bu yanlış klüpte olduğundan olabilir.
- Yedekler -
Ufuk Ceylan
Fırat Kocaoğlu
Sabri Sarıoğlu
Emre Güngör
Emre Aşık
Serkan Kurtuluş
Semih Kaya
Alparslan Erdem
Ferhat Öztorun
Murat Akça
Aydın Yılmaz
Barış Özbek
Ayhan Akman
Gökhan Öztürk
Zafer Yelen
Ö.Özcan
Sercan Yıldırım
Sekou Cisse
Saidou falan geçtim. Ceyhun Gülselam nasıl adam.Mehmet Topal'ın yedeği rahatlıkla olabilir bence.
Ceyhun Gülselam çok büyük bir yetenek olduğunu tek maçta ispat etti. Mehmet Topal'ın yedeği demişim, ayıp olmuş ancak. Mehmet Topal kadar iyi bence.ya biraz mantikli oneri sunun ne luca tonisi dalgami geciyon