Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Ceyhun Gülselam'ı bende defalarca yazmıştım. Çok kaliteli bir oyuncu.

ne dalgasi ya ?

neresi mantikli degil bayern gomezi aldi bu saaten den sonra luca toni ya italian orta sinif bi takima gider yada bizim gibi bi takima gider!!!bonservisi bile fazla degil dir bayern onu 2sene önce 11mio a aldi !!!

önce bi düsün ondan sonra yaz...!!!

laf olsun diye bana laf atma

18 milyon avroya transfer edildi luca bayerne

ayrica suan ronaldinho-luca toni takasi gundemde milan ac italyanin ankaragucu demi? goruyoruz kim daha mantikli konusuyor

Ceyhun Gülselam'ı bende defalarca yazmıştım. Çok kaliteli bir oyuncu.

Galatasaray'da ikinci gurbetçi harekâtı başladı... Sezon başında Almanya 2. Ligi temsilcisi Rot-Weiss Essen’den Serkan Çalık ile Barış Özbek’i transfer eden Sarı-Kırmızılılar, özellikle Barış’tan beklenenin çok üstünde verim alınca, rotayı yeniden gurbete çevirdi. Cim Bom’un bu kez hedefinde Unterhaching forması giyen Ümit Milli stoperimiz Ceyhun Gülselam ve Dortmund’un sağ kanadında görev yapan Mehmet Akgün var.

Maliyeti çok düşük

Ceyhun Gülselam, 20 yaşında ve 1.92 boyunda. Güçlü fiziğiyle dikkat çeken genç yetenek, hava hakimiyetinin yanı sıra top tekniğiyle de beğeni topluyor. Bu oyuncunun Aslan’a maliyeti, Barış ve Serkan’ınki kadar az olacak. Hedefteki diğer isim; Mehmet Akgün, Dortmund’un hem as hem de 2. takımında oynuyor. 21 yaşında ve 1.79 boyundaki Akgün’ün sözleşmesinin sezon sonunda biteceği dile getirildi.

Yabancı stoper arayışı

Yönetimin transfer harekâtı, gurbetçi oyuncularla sınırlı değil. Bouzid ve Servet’in, performanslarıyla güven vermemesi, Kalli’nin de raporuyla, idarecileri yabancı stoper arayışına itti. Kadroyu gençlerle takviye edecek olan Sarı-Kırmızılılar, Song’un yanına tecrübeli bir savunma oyuncusu transfer etmeyi hedefliyor. Carrusca’nın da gönderilmesiyle boşalacak yabancı kontenjanı bu şekilde değerlendirilecek.

16.10.2007

Fotomaç'da söylemişti;)

.................1......................

2..........3...........4............5

...6..............7...............8...

.........10...............11..........

...................9....................

1 leo (Rubinho )

2 seidalidis (Carlos Diogo - Andreas Beck )

3 lucas neil (Andreas Wolf - Papa Gueye )

4 servet

5 hakan balta

6 mehmet topuz

7 mehtmet topal

8 maniche

10 arda turan

11 rosicky

9 milan baros

......................................................................................................

İlk hedef sözleşmesi biten ve bonservisi elinde olan -eğer herhangi bir sakatlık problemi yoksa- Rosicky olmalı, ardından da Özer Hurmacı için girişimler yapılmalıdır.

Kaleci konusunda Galatasaray son 10 yıldır bir sıkıntı yaşamıyor, neredeyse transfer ettiğimiz tüm kaleciler kaliteli idi. Ama artık kaleyi Türk kalecilere teslim etmeliyiz diye düşünüyorum. Aykut, Steaua maçında henüz bu olgunlukta olmadığını ve stresli atmosferleri kaldıramayacağını belli etti, keza Orkun da aynı şekilde, çok dengesiz davranıyor..

Bu konuda önerim Fatih Terim'in milli takıma da aldığı ve Vestel Manisa'nın Süper Lig'e çıkmasında başrol oynayan Ufuk Ceylan'dır..

Nonda ve Linderoth muhtemelen sezon sonunda gönderilecek. Diğer yabancı için de muhakkak hava toplarına hakim ve markajı iyi olan bir stoper alınmalıdır.

Sezon ortasında gerçekleşmeyen Mehmet Yıldız transferi sözleşmesi sona ereceği için bitirilirse çok güzel olur. Baros'un yanına yakışır.

Kuranyi'yi düşünmenin anlamı yok, kulübün maddi durumu o kadar maliyetli kontratlar yapacak durumda değil.

Ufuk Ceylan, Özer, Mehmet Yıldız, Rosicky ve kaliteli bir defans takviyesi ile eksiğimiz kalmaz.

Tabi hepsinden önemlisi, en az 3 yıl çalışabilecek; taktik ve motivasyon becerisi yüksek bir teknik direktör bulabilmek.

rosicky bosa mi çıkıyor bu sezon sonunda?

Bence öyle çok büyük transferlere gerek yok...

Altyapıdan kiralık olarak yolladığımız oyuncuları kullanmayı öğrenmeliyiz...

Yıllardır altyapımız iyi diye övünürüz ama şuana kadar sadece bir yıldız oyuncu çıkarabildik o da tabiyki Arda Turan

Transfer olarak yabancı çabuk bir stoper bir sağbek alınmalı kaleci zaten belli leo franco gibi gözüküyo. Bunun dışında büyük transferlere gerek yok diye düşünüyorum.

Bir de gidecek oyuncular var bence :Lincoln, Linderoth, Yaser, Mehmet Güven ve Ümit Karan gitmeli.

.................1......................

2..........3...........4............5

...6..............7...............8...

.........10...............11..........

...................9....................

1 leo (Rubinho )

2 seidalidis (Carlos Diogo - Andreas Beck )

3 lucas neil (Andreas Wolf - Papa Gueye )

4 servet

5 hakan balta

6 mehmet topuz

7 mehtmet topal

8 maniche

10 arda turan

11 rosicky

9 milan baros

......................................................................................................

Çok doğru bir mantık.Yönetimin transfere ayıracağı maksimum para 10 milyon avroymuş.Yani bedava gelecek yıldızlara yönelebilip alma ihtimalimiz yüksek.

örneğin : leo franco,neill,maniche,rosicky...

parayı yatıracağımız oyuncular da andreas beck gibi genç adamlar olur.

sevetin yanına puyolu alabilsek barcada yedek genellikle 31 yasında alabilirsek muhteşem olur hırslı savaşcı forması için herşeyi yapan biri puyol.

1.Sessegnon benim favori 10 numaramdır.Bolservis ücreti biraz tuzlu ama Lincoln'ü satarsak üstüne para eklersek bence iyi bir transfer olabilir.

kesinlikle sessegnon ve ya nancy nin 10 numarası alınmalıdır.1 sene veya 2 sene içerisinde on numaralı sistemden vazgeçmek imkansız olduğuna göre...aslında bu on numaralı sistemlere tamamıyla karşıyım ama bunu değiştirmek kökten bir sistem düzenlemesine girmek olacağı için en azından yavaş yavaş koşan pres yapan birazda olsa defans yapmayı becerebilen 10 numaralara yönelmeliyiz.

Sanırım yeni TD mizin Le Guen oldugu kesinlesti gibi bişey. Mantıklı transfer önerilerinde birazda Le Guen in Fransa dan getirebilecegi oyuncuları irdeleyebilirmiyiz. Bize yeni Nonda lar kazandırabilirmi ? Bunlar kimler olabilir ? Biraz scout cılık oynayalım :D

(. Le Guen bir model aslında. Eğer Fransız bir teknik direktörle çalışıyorsunuz gelecek vaadeden Fransa altyapısında genç yabancılara yönelmesi lazım Galatasaray’ın. Böylece bir sistem ve ticari bir model yaratmak mümkün olur. Galatasaray’ın iskeleti sağlam. Sadece bazı eksiklikleri var. Bunlar, kale, iki bek, bir stoper, orta saha, sağ kanat ve sontrfor. Toplam yedi-dokuz nokta transferle çok derin bir kadro kurulabilir. Sevgilerimle. MŞ)

Le Guen gelirken Sessegnon´u getirse...

Lincoln´´n 10 kere cebinden cikarir...

Fiyati nedir bilmiyorum tabi...Vardir biseyler:D

18 milyon avroya transfer edildi luca bayerne

ayrica suan ronaldinho-luca toni takasi gundemde milan ac italyanin ankaragucu demi? goruyoruz kim daha mantikli konusuyor

hayir 11mio 18 degil ;) !!!ben bundesliga i hep takip ediyorum yalan söylemeye gerek yok!

hemi onu ac milan istemistir olabilir kewell i de roma almisti baya....:D:D:Dben demiyorum ila bize gelsin diye ...ama gelse müthis olur ama bende biliyorum zor oldunu

Tanburacı'dan Kalli röportajı

Sporx'in sevilen yazarlarından Osman Tanburacı, Galatasaray'ın tartışmalı adamı Kalli ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. İşte Osman Tanburacı'nın izlenimleri ve Kalli'nin söyledikleri...(Bugün gerçekleşen röportaj)

Transfer notları

Daha doğrusu benim tavsiyelerim;

Futbolcular

Oguchi Onjewu 1982 doğumlu, Nijerya asıllı Amerikalı futbolcu. Stoper. Oynadığı kulüpler Metz, 2007 Newcastle (kiralık) şu an Belçika şampiyonu Standard Liege ve bedelsiz serbest.

https://www.ktunnel.com/index.php/1...76826e37fcc30c082be3541d5aef14f260c206dd17205

Bu stoper Mükemmel.194 boyu var.Ve acayip savaşçı.

Steven Defour 1988 doğumlu Belçikalı milli futbolcu, 19 yaşında Altın Ayakkabı Ödüllü forvet, Standard Liege’de. Atletico Madrid, Marseille ve Middlesbrough’nun transfer listesinde. (4-5milyon euro civarında)

Espinoza 1982 doğumlu Ekvatorlu kaleci, (bedelsiz serbest)

Teknik direktörler

Co Adriaanse
, AZ Alkmaar’ı yaratan adam... Alt yapıya düşkün ve de çok başarılı.

Lazslo Bölöni, Belcika şampiyonu Standard Liege’in hocası. Lucescu’nun kopyası, sıradan bir takımla Everton’a, Liverpool’a kök söktürdü.

28.05.2009

Oguchi Onjewu 'u gözüm tuttu.Steven Defour Fm oynayıp bilmeyen yoktur herhalde.Gelecek vaat eden yetenekli bir oyuncu.

Steven Defour'u 4-5 milyona kim alıyor? :2aloh1: piyasası en az 12-13 milyon € civarında.

ayrıca Lazslo Bölöni değil Standard Liege'i Standard Liege yapan adam. Michel Preud'homme, Gent'in şimdiki teknik direktörü.

Geri
Üst Alt