Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

hayir 11mio 18 degil ;) !!!ben bundesliga i hep takip ediyorum yalan söylemeye gerek yok!

hemi onu ac milan istemistir olabilir kewell i de roma almisti baya....:D:D:Dben demiyorum ila bize gelsin diye ...ama gelse müthis olur ama bende biliyorum zor oldunu

kac milyon euro ozaman

bugun aciklama yapildi luca bayernin en iyi golcusudur diye italyaya gitmesi soz konusu olamaz dediler

10 numara (oyun kurucu) nakamura celtic!!! sezon sonu serbest kalıyor zamanında haginin başımızdayken istediği adam hızlı teknik ve frikik ustası...

Nakamura,Juninholar gecti artik.

Ben istemem acikcasi.

buyuk takim ondan bu sene gorduk ne yapabildiler avrupada bide podolski gitti kolne

kime sorarsan sor mantikli bir oneri degil luca transferi

hadi be ...ruud mantikli ama luca degil`?ila hakli cikmak icin sacma lafar kulanip durma...kewell,jardel,popescu,meira gibi oyuncular gelebiliyorsa bize toni de mantikli ama gelmek istemese o baska!

hem bayern nezaman aciklama yapmis bu sezon toni bizim en iyi golcümüz diye?:D:D:D

Ridvan Simsek (Sag Bek, Karsiyaka)

Cok yetenekli cocuk alsak, iyi olur.

Zaten Karsiyaka bir kac oyuncu satmasi lazim.

fener ve bjk almadan biz alalim.

hadi be ...ruud mantikli ama luca degil`?ila hakli cikmak icin sacma lafar kulanip durma...kewell,jardel,popescu,meira gibi oyuncular gelebiliyorsa bize toni de mantikli ama gelmek istemese o baska!

hem bayern nezaman aciklama yapmis bu sezon toni bizim en iyi golcümüz diye?:D:D:D

evet ruud toniden daha mantikli kime sorarsan sor

Depuis l'arrivée au Bayern de Mario Gomez, on aurait pu penser à un départ de l'attaquant Luca Toni. Mais Franz Beckenbauer met les choses au clair concernant l'international italien, il restera en Bavière:

"J'ai entendu certaines rumeurs au sujet de Luca Toni. Il restera au Bayern Munich. Nous avons besoin de lui, c'est notre meilleur buteur

Jeudi 28 Mai 2009

https://www.topmercato.com/4221,1/bayern-beckenbauer-veut-garder-toni.html

".

Turkce Meilleur Buteur En iyi golcu demek

burda toni hakkinda bazi asilsiz haberler duydum toni Bayernde kalacak ona ihtiyacimiz var cunku o bizim en iyi golcumuz

Kimin Hakli oldunu goruyoruz

Saint Etienne den Gomis

Takımı büyük ihtimal küme düşecek.

Süper transfer olur.

6461_B_gomis001b.jpg
1415bgomis002b.jpg
704259_w2.jpg
gomis.jpg
gomis-saintetienne-futbolistannet.jpg
bafetimbi-gomis-190.jpg
Bafetimbi_Gomis.jpg
BafetimbiGomis_905061.jpg

Gomis cook zor, ama keske alabilsekte formasini alsam :D

Nancy den İssiar Dia

Birbaşka süper isim

610x.jpg
483193_mediumsquare.jpg
https://images.maxifoot.com/dia-2.jpg
610x.jpg
610x.jpg
img.385104_t.jpg
610x.jpg
19.jpg

Newcastle: Bassong, Coloccini, Martins

M'Boro: Alves, Wheater, Arca

WBA: Zuiverloon, Carson

Barelona alexander Hleb.Takimdan ayrilacagini acikladi belki alinabilir.

evet ruud toniden daha mantikli kime sorarsan sor

Depuis l'arrivée au Bayern de Mario Gomez, on aurait pu penser à un départ de l'attaquant Luca Toni. Mais Franz Beckenbauer met les choses au clair concernant l'international italien, il restera en Bavière:

"J'ai entendu certaines rumeurs au sujet de Luca Toni. Il restera au Bayern Munich. Nous avons besoin de lui, c'est notre meilleur buteur

Jeudi 28 Mai 2009

https://www.topmercato.com/4221,1/bayern-beckenbauer-veut-garder-toni.html

".

Turkce Meilleur Buteur En iyi golcu demek

burda toni hakkinda bazi asilsiz haberler duydum toni Bayernde kalacak ona ihtiyacimiz var cunku o bizim en iyi golcumuz

Kimin Hakli oldunu goruyoruz

evet ben hakliyim ama yeter senle s*** yarisi yapmaya gerek yok

Geri
Üst Alt