Benden size birkaç transfer önerisi...Bu adamların hepsi çok kaliteli ve uzun zamandır takip ettiğim adamlar..Kesinlikle düşünülmesi lazım..
Slobodan Rajkovic : 2007 yılından beri bonservisi Chelsea'de.Şuanda 21 yaşında..Daha 18 yaşındayken OFK Belgrade dan 5.2Milyon Euro 'ya Chelsea'ye geldi..Çok kaliteli bi stoper..Sırasıyla PSV,Twente ve Vitesse ye kiraladı Chelsea onu..Bir iki yıl içersinde onu yeni Vidic olarak izleyebiliriz..Fener'in Stoch'a yaptığı gibi sezon sonunda bizde bi Chelsea operasyonu yapmalıyız..Transfermarkt'a göre 3milyon € bi bonservisi var..Geçen sezon 15-20 maç yapmış ama oynadığı 2-3 maçı izledim..Sağlam adam..Özellikle Neil'in yaşlandığını düşünürsek..
Balasz Dzsudzsak : Müthiş bir adam bu..23 yaşında..İstatistikleri harika..Hızı ve sol ayağı inanılmaz..PSV de oynuyor..Arda Turan'ın seneye ayrılacağını düşünürsek onun yerini fazlasıyla doldurcaktır..Ancak bonservisi biraz pahalı ve birçok takım peşinde bu Macar'ın..
Sejad Salihovic : Dzsudzsak'ın olmaması durumunda yönelebileceğimiz müthiş bir solak..25 yaşında orta sahanın ortasında da görev yapabiliyor..Bosnalı olmasıda Misimovic ile olusturacağı uyumdan dolayı kaymaklı ekmek kadayıfı misali olur..Kullandığı frikikler %90 gol oluyor..İstatistikleri desen harika..Hoffenheim'ın değişmez oyuncusu...5-6 Milyon € ya alınabilir..
Rasmus Elm : 22 yaşında Az Alkmaar da oynuyor..Çok iyi bir orta saha..3 sezondur takımının banko oyuncusu...Everton ve Liverpool gibi kulüplerin peşinde olduğu söyleniyor..İngiliz basını İsveçin yeni Beckham'ı diyor onun için..Alınırsa güzel olur..
Roy Beerens : 22 yaşında..Heerenveen forması giyiyor..Sağ açıkta ve - forvet mevkiinde görev yapabiliyor..Birkaç maçını izledim ve iyi bir oyuncu..Alınmasa bile izlemeye alınmalı..Gol atma özelliğinin dışında asist özelliğiyle dikkat çekiyor..
Michael Bradley : Banko oyuncu..Tutmama gibi bir şansı yok..Tam bir görev adamı..Box2box a alınabilecek nadir oyunculardan..M.Gladbach' da oynamakla birlikte ABD takımının değişmez ismi..23 yaşında..Şuanki ihtiyacı göz önünde bulundurursak benim favorim..
İlkay Gündogan : 19 yaşındaki bu türk çocuğunu çıplak gözle izleme fırsatı buldum...Çok iyi bir orta saha Fc Nürnberg forması giyiyor...Playmaker özelliği var..Daha 19 yaşında olmasına rağmen son 3 sezonda 73 maçta 28gol 4 asisti bulunuyor..Dikkatle izlenmeli..
Andre Schürrle : 19 yaşında..Mainz forması giyiyor..Kaliteli bir forvet..Gecen hafta Wolfsburg'a karşı güzel bir golde attı..Hızlı ve son vuruşları iyi..1-2 sezon içersinde Bayern Münihde görebiliriz...Son 3 sezonda 91 maç - 33 gol...
Andrea Poli : Son olarak tam bir orta saha oyuncusu önericem size...20 yaşındaki bu genç Sampdoria'da forma giyiyor..Çok kaliteli ve sert bi futbolcu..Alınması halinde tam bi gelecek transfer etmiş oluruz..Şahet bu adam son iki sezonda toplam 70den fazla maça çıkmış...
Evet arkadaşlar benden bukadar...Yorumlarınızı bekliyorum...

)