Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Hayalini kurduğum adam Alexis Sanchez...

Başkan Aslantepe'ye bir bomba transferle girelim,Arda'nın bu sezon sonu takımdan ayrılacağını düşünürsek,onun yerini benim gözümde ancak bu adam doldurur,ne yapıp ne edip bu adamı cimbomlu yapmamız gerek gerçekten inanılmaz bir yetenek..

Bonservisi 20 bile olsa farketmez her türlü çıkartırız bu parayı.

Hayalini kurduğum adam Alexis Sanchez...

Başkan Aslantepe'ye bir bomba transferle girelim,Arda'nın bu sezon sonu takımdan ayrılacağını düşünürsek,onun yerini benim gözümde ancak bu adam doldurur,ne yapıp ne edip bu adamı cimbomlu yapmamız gerek gerçekten inanılmaz bir yetenek..

Bonservisi 20 bile olsa farketmez her türlü çıkartırız bu parayı.

20 milyon €'ya sıfırdan takım kurar ve şampiyonluğa oynarız.

Yasin Pehlivan

Veli Kavlar

bunlar 100 % gelmeli gelecek acisindan...

devre arasi:

20-22 yas arasi genc hizli bir santrafor, maliyeti de en fazla 2-3 milyon euro olacak..

sezon sonu:

ala bilirsek, Hamit Altintop

bu isimleri aldik mi Galatasaray hem ligde hem Avrupa da buyuk is yapabilir....

Hamit-Nuri-Gökhan bunlar gelmez,gelmeyecek de.

Selçuk İnan(Trabzonspor)

Volkan Şen(Bursaspor)

alınmalı.Arda satılmalı eğer 12-15 Milyon Euro ve peşin bir teklif gelirse.Türk rotasyonu çok güçsüz.Defansa çok kaliteli bir oyuncu daha alınmalı.Servet gerekirse elden çıkarılmalı.Ömer Toprak izlenip performansına göre kadroya katılmalı.Şu 3 hamle ve alınabilecek çok kaliteli bir orta saha oyuncusu daha bile bizi eksiksiz bir takım yapar.Tabi Ufuk'da şansını iyi kullanırsa.

Ben sıradan oyuncu istemiyorum ben gerçek anlamda mükemmel bir oyuncu transferi bekliyorum..

Daha oyuncuların transfer ücretleri düzenli bir şekilde ödenemezken ''Alexis Sanches''.

Bence transfer Önerilerinin adı ''MANTIKLI transfer önerileri'' diye değiştirilsin.

Hamit Altıntop,Halil Altıntop,Micheal Bradley,Murat Ceylan,Nizamettin Çalışkan

Kasımpaşalı Şahin Aygüneş 19 yaşındaymış yeni öğrendim. Ben 23-24 zannediyordum. Daha dikkatli izlemek lazım.

Şahin Aygüneş bence bu ligin en iyi plasecisidir.Geçen sezon çok sık takip etme şansı buldum.Hatta forumda ilk ben önermişimdir diye iddialı bir cümle bile kurabilirim.:):)

Hugo Rodallega'yı 1-2 sene sonra ahlar vahlar çekerek izleyeceğiz ve o gün çok geç olacak.

Şahin Aygüneş'i burada çok önerdim, çok beğendiğim bir santrfor. Tam bir son vuruş ustası Şahin.

Emmanuel emenike bizde çok gol atar

Wigan 6 - 8 yiyiyor ama çok sağlam topçuları var ; Hugo Rodallega , Victor Moses , Charles N'Zogbia , James McCarty vs. bu adamları izlemesi lazım bizim transfer komitesi çünkü ikna etmek pekte zor olmayacaktır.

Alan patrİck , stanley okoro , tİnga (ponte preta) , sherman cardenas , gary medel , rafael toloİ ..

Wigan 6 - 8 yiyiyor ama çok sağlam topçuları var ; Hugo Rodallega , Victor Moses , Charles N'Zogbia , James McCarty vs. bu adamları izlemesi lazım bizim transfer komitesi çünkü ikna etmek pekte zor olmayacaktır.

aynen rodallega victor moses'da çok genç n'zogbia n'castle da parlamıştı çok kaliteli hepsi ..

Hugo Rodallega'yı 1-2 sene sonra ahlar vahlar çekerek izleyeceğiz ve o gün çok geç olacak.

Rodallega'yı alamayız zaten,kendisi gelmek istemez İngiltere'de bile birçok isteyeni çıkar gitmeye kalksa. Wigan da zaten 7-8'den aşağı bırakmaz Valencia'yı parlatıp 15 küsüre satmışken.

Geri
Üst Alt