Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Sabri'den iyi değil mi ? :)

Sabri bana göre sağ bek de değil. Dikkat edin, yediğimiz gollerin neredeyse yarısı Sabri'nin bölgesinden...

Giourkas Seitaridis şu an boşta, A. Madrid serbest bıraktı. Çok sağlam, oyunun her iki kısmında da etkili, tecrübeli bir sağbek. Yaşı da 28 falandı sanırım...

bencede çok iyi bir transfer olur bonservisininde olmaması avantaj!!! aynı takımdan çek urfalusi de listemizde zaten bu 2 isim alınırsa leo francoyuda aldık zaten şöyle bir defans oluşturulabilir...

leo franco

seitaridis urfalusi servet hakan

ujfalusi gerçekten müthiş bir transfer olur sağ bekte oynatırsın ortadada oynatırsın. ayrıca sercan ı kaçırmamamız lazım. Takas olur peşin para olur o adamı alalım :D

franco zuculini alinabilirse super olur...:D

ujfalusi gerçekten müthiş bir transfer olur sağ bekte oynatırsın ortadada oynatırsın. ayrıca sercan ı kaçırmamamız lazım. Takas olur peşin para olur o adamı alalım :D

Ujfalusi ve Servet'in beraber oynadığı bir savunma hattın düşünmek bile istemiyorum...

benim alınmasını en çok istediğim adamlar valenciadan miguel ve pablo hernandez kesinlikle galatasarayı uçururlar

Defansın ortasına hızlı,çabuk,iyi markaj özelliği olan oyunu okuyabilen bir libero,Mustafa Sarp dısında Linderoth iyilesemiyorsa bir yabancı ön libero sağ kanada Özer Hurmacı veya yabancı bir transfer defasnın sağına Valencia'dan Miguel veya Hoffenheim'den Andreas Beck,forvete Salzburg'dan Marc Janko veya İnternacional'den Nilmar alınabilirse teknik patron da Gerrard Houillier olursa takım uçar diye düsünüyorum.Tabi kaleye'de Leo Franco alınmamıssa onun yerine Ochoa+Ufuk Ceylan veya Boruc+Ufuk alınabilir.

Forvete iki sene once ilgilenip H.Berlin'e kaptırdıgımız A.Lima alınabilir. H.Berlin S.Paulo'ya kiralamıştı, buyuk ihtimal satmaya sıcak bakar. 2m euroya alınır. 1985 dogumlu 1.85m boyunda.

Stopere Brann'dan Azar Karadas alınabilir. Hem stoper hem hedef santfor oynayabilir. 1m euroya alınır. Turk vatandası. Tutmazsa zararı olmaz.

Forvete iki sene once ilgilenip H.Berlin'e kaptırdıgımız A.Lima alınabilir. H.Berlin S.Paulo'ya kiralamıştı, buyuk ihtimal satmaya sıcak bakar. 2m euroya alınır. 1985 dogumlu 1.85m boyunda.

Stopere Brann'dan Azar Karadas alınabilir. Hem stoper hem hedef santfor oynayabilir. 1m euroya alınır. Turk vatandası. Tutmazsa zararı olmaz.

hem stoper, hem hedef santrafor bambaşkaymış. :f68.gif:

John O'Shea diyorum, 4.5 milyon euro transfermarkt'a göre. kendisini alamasak da bu tip bir adam lazım bize. sağbek solbek stober önlibero her pozisyonda oynayabiliyor, hiç birinde mükemmel değil ama 3,5'tan 4 yapıyor her bölgede işini. bize bu tip adam lazım.

John O'Shea diyorum, 4.5 milyon euro transfermarkt'a göre. kendisini alamasak da bu tip bir adam lazım bize. sağbek solbek stober önlibero her pozisyonda oynayabiliyor, hiç birinde mükemmel değil ama 3,5'tan 4 yapıyor her bölgede işini. bize bu tip adam lazım.

John O'Shea mükemmel bir transfer olur. ancak zannetmiyorum ki Ferguson onu bıraksın. joker oyuncu çünkü ve oldukça faydalı oldu bu sezon.

İspanyada Real Betis küme düştü.Achille Emana'y ne yapıp edip almamız lazım.Bu sene sadece Emana'ya bonservis parası verip, diğer transferleri kontratı bitenlerle ve takaslarla yapabiliriz.

İspanyada Real Betis küme düştü.Achille Emana'y ne yapıp edip almamız lazım.Bu sene sadece Emana'ya bonservis parası verip, diğer transferleri kontratı bitenlerle ve takaslarla yapabiliriz.

Kesinlikle müthiş olur.Hem böyle bir transfer olsa oyunkurucu takıntısı olmadan oynayabiliriz.Elmanderle birlikte Toulouse u şampiyonlar ligine taşıyan adamdı...Betise 6mio civarında bir paraya gitti,betis küme düştü...Yani 7-8 gibi bişeye biz alabiliriz oyuncuyu ikna etmekte çok zor olmaz ama gel gör ki bizim yönetim almaz daha öncede gündemimize gelmişti...

Geri
Üst Alt