Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Emenike bence fizik açısından cidden çok güçlü, ama hantal, ağır bir tip.Nondavari bir oyuncu.Karabük onun için en iyi kulüp.

Emenike'nin bizde oynayabilmesi için;

-Gol vuruşlarını düzeltmesi

-Bencilliğini yok etmesi

-Oyun zekasını geliştirmesi

gerekir.

Daha oyuncuların transfer ücretleri düzenli bir şekilde ödenemezken ''Alexis Sanches''.

Bence transfer Önerilerinin adı ''MANTIKLI transfer önerileri'' diye değiştirilsin.

Aslantepe'ye geçeceğimizden bahsetmiştim lafı :D Anlayan arkadaşım.

Mladen Petric

Nuri Şahin

Hamit

Roland Juhasz ile 4-3-1-2

Andy Carroll denen elemanı hatrick yaptığı Villa maçında seyrettim.Sonraki maçta da golünü yazmış.Şu anda sanırım 3 mçta 4 golü var.89 doğumlu, 1,93 boy var.Geçen sene Championshipte 35 maçta 17 gol atmış,istatistikleri çok iyi, fiziği mükemmel.Transfermarkt göre 2,5 milyon değeri var ama 5-6 milyon gibi bir rakama gelebileeği kanısındayım.Bence müthiş transfer olur.

Andy Carroll denen elemanı hatrick yaptığı Villa maçında seyrettim.Sonraki maçta da golünü yazmış.Şu anda sanırım 3 mçta 4 golü var.89 doğumlu, 1,93 boy var.Geçen sene Championshipte 35 maçta 17 gol atmış,istatistikleri çok iyi, fiziği mükemmel.Transfermarkt göre 2,5 milyon değeri var ama 5-6 milyon gibi bir rakama gelebileeği kanısındayım.Bence müthiş transfer olur.

EPL'den en dandirik İngiliz futbolcuyu almak bile zordur,ama hakkaten kaliteli bir oyuncu Carroll.

Aslında çok çok genç oluşu bu transferin önündeki en büyük engeldir.Kim 21 yaşında geleceği varken Türkiyeye gelmeyi ister ki?Lakin çok çok kaliteli adam.Bobby Zamora da olur:):):)

Aslında çok çok genç oluşu bu transferin önündeki en büyük engeldir.Kim 21 yaşında geleceği varken Türkiyeye gelmeyi ister ki?Lakin çok çok kaliteli adam.Bobby Zamora da olur:):):)

Zamora zor hocam,Fulham bırakmaz.Benim favori adamım West Ham'dan Carlton Cole o tipte bir santraforumuz olsa süper olurdu.

Carlton Cole, Andy Carroll ve Bobby Zamora gibi isimlerden bahsedilmesi başlı başına sistemden vazgeçilmesi anlamındadır.Çünkü gelen hiçbir oyuncuyu yedek bırakma lüksümüz yok.Belki çift forvete dönüldüğü zaman bu isimlerden birisi düşünülebilir.Bu arada Mert, Westham'ın kadrosunda çok fazla forvet var, cidden düşünülebilir, ikna edilebilir.

Baros kadar kaliteli bir santrafor almak lüks olur.Yedek kalmayı kabul edecek yerli genç kaliteli bir adam lazım.TSL'den alınabilecek adamlar olarak :

Mustafa Pektemek

İskender Alın

Tevfik Köse

Sercan Kaya

Şahin Aygüneş

gibi adamlar lazım.Bu adamların birini almak zor değil.Özellikle Sercan Kaya'ya dikkat 2 senedir takip ediyorum onu Bucaspor'da oynuyor.Sol açıkta oynayabilen bir isim,yeni bir Sercan geliyor..

Seçme şansım olsa bir tek Şahin Aygüneş'i seçerim.Gerçekten Baros'u yedekleyecek yerli futbolcular içinde yetenek-maliyet babında bulunmaz hint kumaşıdır.Ayrıca tam bir son vuruş,bitiriş ustasıdır.

Verdiğin link açılmadı ama geçen sene sanırsam 6 gol atmıştı, bu gollerin hepsini teker teker izledim sadece birisi hariç geriye kalan bütün gollerde bir ustalık var.görmemek için âmâ olmak gerekir.

Mehmet Ekici diye bir cocuk var Nürnberg'de. 20 yasinda ve Bayern alt yapisindan yetisme. 2-3 kere macini izledim cok begendim, ofansin heryerinde oynayabilen bir adam. Gelecek icin cok iyi bir yatirim olabilir.

Mehmet Ekici - Spielerprofil - transfermarkt.de

Tek isteğim Mesut gibi o da Alman milli takımını seçmesin.Ayrıca Ömer Toprak, İlkay Gündoğan, Mehmet Ekici vs bu tip gurbetçi futbolcularımız Anadolu topçularından dah iyi oluyorlar.Yerli oyuncu tercihlerini bence gurbetçi futbolcularımızdan yana yapmalıyız.

Andre Ayew, Gabriel Obertan,Yohan Mollo, İlkay Gündoğan, Ömer Toprak, Mehmet Ekici şu isimler bize kaça patlar acaba?

Seçme şansım olsa bir tek Şahin Aygüneş'i seçerim.Gerçekten Baros'u yedekleyecek yerli futbolcular içinde yetenek-maliyet babında bulunmaz hint kumaşıdır.Ayrıca tam bir son vuruş,bitiriş ustasıdır.

Gerçekten Şahin çok iyi bir oyuncu.Dribling yeteneği çok iyi,hızlı ve en önemlisi yaşı 19.Bence devre arasında girişimlerde bulunulmalı.

Devre arasında yapılması muhtemel operasyonda,

Şahin Aygüneş

Sezer Öztürk

Murat Ceylan

Volkan Şen /imkansıza yakın/

gibi yerli kalitesini artıracak ve takım içindeki rekabeti artıracak oyuncuların alınması şart denebilir.Artık bu takımın iskelet oyuncularının yerli oyunculardan kurulması gerektiğinin kafalara girmesi lazım.

Geri
Üst Alt