Transfer Önerileri (ARŞİV)

var işte arkadaşım 2. ligde bruno mezenga ordusporda kiralık deyim yerindeyse at gbi bi sanrafor 20 yaşında şut atabilen fuleli aynı zamanda hava toplarında fena olmayan bir futbolcu son maçta 4 gol attı toplamdada 14 golu var bank asya 1. ligde zaman kaybetmeden alınmalı...bonservisi en fzla 1mlyn euro tabiki smdilik..ordusporun satın alma önceliği var ama braz daha fazla para verip oyuncuyu alabiliriz...flemengodayken genç takımlarda oynadı ama düzenli forma giymek için bank asyaya geldi..adriano ya benzeyen fizik gücü ve enerjisi var kısacası riske grilip genç yabancı alınacaksa fırsat bu fırsat...

Teşekkürler bilgilendirmen için kardeşim.

Anlattığın kadar iyi bir topçuya benziyor..

Umarız yönetimimiz de kendisini izler ya da izlemiştir.

Maliyeti de ucuz..

Hem Lincoln'le de iyi anlaşır..

Suarez 20 miljon arkadaslar, zaten okadar da iyi degil. Hollanda liginde herkes gol krali olabiliyor ayni kezman gibi.

Aslında transfere ihtiyacımız yok. Ancak Baros'un yanına uzun boylu, kafa hakimiyeti olan, seri ve çabuk genç - diri bir santrafor da fena olmaz yani ..

Ha var mı öyle biri ?

Belki Afrika kökenli biri çıkabilir..

Hugo Almeida

söylentilere göre, 1 milyon €'ya Betis yolundaymış. tam saydıkların özelliklerde bir adam.

yok ya ne 1 milyonu Almeida en az 5 milyon eder. Kaynak fazla saglam degil zaten, bir ispanyol gazete yazmis 1milyon euro ya gelebilir diye.

Hugo Almeida

söylentilere göre, 1 milyon €'ya Betis yolundaymış. tam saydıkların özelliklerde bir adam.

evet almeida da olabilir ama bekleneni hala veremediği için soru işaretleri olabilir...ama 1 mlyn euro çok cüzii bir bonservis bedeli risk almaya değer ama dediğim gbi bruno mezenga göz ardı edilmemeli ben ordulu değilim ama sırf o adam için ordunun maçlarını takip edioyorum..ve gördüm ki ordulular resmen tapıyorlar adama cafercan ın kirada oldugu senede hşiç dolmayan ordu stadı smdi tıklım tıklım...ayrıca bank asya gibi fizik mücadelenin üst düzey olduğu bir ligde bu kdr istikrarlı gol atmak zordur..bakınız özgürcan da fena değil ama bruno kdr olamadı..

Devre arası Nonda ve Ümit Karan gönderilip, Hugo Almeida (1-2 mio € ), M.Batdal ( En fazla 1 mio €), M.Yıldız yeterlidir kanımca. :)

evet almeida da olabilir ama bekleneni hala veremediği için soru işaretleri olabilir...ama 1 mlyn euro çok cüzii bir bonservis bedeli risk almaya değer ama dediğim gbi bruno mezenga göz ardı edilmemeli ben ordulu değilim ama sırf o adam için ordunun maçlarını takip edioyorum..ve gördüm ki ordulular resmen tapıyorlar adama cafercan ın kirada oldugu senede hşiç dolmayan ordu stadı smdi tıklım tıklım...ayrıca bank asya gibi fizik mücadelenin üst düzey olduğu bir ligde bu kdr istikrarlı gol atmak zordur..bakınız özgürcan da fena değil ama bruno kdr olamadı..

Harbi bu adamı çok övdüler bende takımda görmek isterdim.

15 Maç, 14 Gol Yuh !

Niye arkadaşım fenere gtse daha mı iyi...ayrıca aradığımız tipte kapanan takımlara karşı ilerde top tutabilecek hava topu alabilecek fizikte...

Yok be kardeşim. Nereye giiderse gitsin M.Yıldız. O büyük takım oyuncusu değil. Hele ki G.Saray gibi en büyüğün hiç..

ya tamam bu adamı avrupada kullanamazsın ama TSL de çok iş yapar hem asıl sanraforunu dinlendirirsin, zamanı gelince hava topu almak için kullanırsn,kimi zaman oyunu tutmak için..

Zaten bitirici vuruşları cok iyi olmadığı için çok ön planda duramaz...ama bu adama gdiptedevre arası 2-3 mlyn euro vereni sorgulamak gerekir...

Forvette iki yabancı varken üçüncüyü almak lüks olur. Oyunun iki yönünü oynayabilen bir sağ kanat veya sağ bek alsak daha iyi olur.Valencialı miguel sağ bek için iyi bir isim.

Forvette iki yabancı varken üçüncüyü almak lüks olur. Oyunun iki yönünü oynayabilen bir sağ kanat veya sağ bek alsak daha iyi olur.Valencialı miguel sağ bek için iyi bir isim.

ben nondanın yolcu olacağını düşünerek yazdm keza ümit karanda dubai ye gderse..santrafor sıkıntısı çekebiliriz...

ayrıca miguel i almak bizi ekonomik olarak zor durumda bırakır... onun yerine başka alternatiflere bakılabilir.. ama senin dediğin özelliklerde hem iki yönlü oynayan hemde iki mevkiide oynayan bir oyuncunu ortalama kalitede bile olsa ucuz olmayacağını düşünüyorum...

Miguel benim de tuttuğum bir adam ama geçenlerde izlediğim Barcelona maçında çok kötüydü. pas vermeyi falan unutmuş bir haldeydi.

Geri
Üst Alt