Transfer Önerileri (ARŞİV)

Ya benim görüşüme göre eğer kaleciyle karşı karşıya gol atamıyorsan,adam gibi pas yapmayı bilmiyorsan, bir sağ açık olmasına rağmen zar-zor adam geçiyorsan KAZMA dır.

Ya benim görüşüme göre eğer kaleciyle karşı karşıya gol atamıyorsan,adam gibi pas yapmayı bilmiyorsan, bir sağ açık olmasına rağmen zar-zor adam geçiyorsan KAZMA dır.

o zaman ümit karanda kazmadır...bence ortalama üstü bi türk oyuncusu oyunu okuyan hızlı ve dikine oynayabilen AÇIK ALANDA rahat adam geçen ama oyun sıkışıncada isabetli ortalar açabilen bir futbolcudur bu yaştan snra kendini geliştirmesi pek mümkün değildir ama ardanın ayrılması veya kanat oyuncusu problemi yaşandığında türkiyede alınabilecek 3-4 kanat oyuncusundan biridir..tabiki bna göre..ayrıca defasın sağında ve orta sahanır ortasındada oynayabilir..

Gökhan Emreciksin, Özer Hurmacı Musa Aydın'ı alıcağına bu adamlardan birini al daha iyi..

Tabiki herkesin kendi görüşü saygı duyuyorum.

Ümit Karan konusuna gelince zaten o teknikse bende Ronaldinho'yum. Sırtında top tutmakla teknik olunmuyo.. Kaleci ile karşı karşıya Örn : Bordeux,Denizlispor,Leverkusen maçında tekniği açıkca görülmüştür.

gökhan konusunda aynı fikirdeyiz ama ben özeri oyun kurucu olarak düşünürüm mesela kanatta engin baytar,burhan eşer,gökhan ve musa olabilir..ayrıca sağ bek demişken sivaslı abdurrahmanın da sözleşmesi bitiyor sanırım uğur beklenilen performansla dönmezse yedek olarak alınabilir...yada bilica olur ofansı zayıf olsada defansif olarak cok iyi..

Morgan De Sanctis,Aykut Erçetin,Onur Recep Kıvrık.

Sabri,Uğur Uçar ( ? ),SerkanK,Meira,Ali Turan,CeyhunG,EmreG,HakanB,AlparslanE.

ÖzerH,,Lincoln,M.Topal,M.Güven,Linderoth,AyhanA,AydınY,BarışÖ,Kewell,FerdiE

Baros,YaserY,Crouch,M.Batdal,M.Yıldız.

_______De Sanctis_________

Sabri___Meira__EmreG_HakanB

Özer_M.Topal_Linderoth_Kewell

______Lincoln___Crouch( Baros)___

Morgan De Sanctis,Aykut Erçetin,Onur Recep Kıvrık.

Sabri,Uğur Uçar ( ? ),SerkanK,Meira,Ali Turan,CeyhunG,EmreG,HakanB,AlparslanE.

ÖzerH,,Lincoln,M.Topal,M.Güven,Linderoth,AyhanA,AydınY,BarışÖ,Kewell,FerdiE

Baros,YaserY,Crouch,M.Batdal,M.Yıldız.

_______De Sanctis_________

Sabri___Meira__EmreG_HakanB

Özer_M.Topal_Linderoth_Kewell

______Lincoln___Crouch( Baros)___

Forvet Alınmasına Ayrıca

Bu kadar Masraflı Bir Transfer Şuan Yapılmasına Karşıyım

Hemde : Peter CroUCH iÇİN ....

Hugo Almeida transferi yatar, W.Bremen'le Avrupa maçı oynadı UEFA'da oynatamayız. Aldıgımız yabancıyı UEFA'da oynatamadıktan sonra transfer yapmanın anlamı kalır mı??

M.Yıldız sozlesme uzatmış. Bu şu demek satsalar bile yuksek fiyat cekecekler. Acıkcası M.Yıldız'ın asla o kadar yuksek bir parayı riske etmezdim. Gule gule M.Yıldız...

Nonda'yı satıp, A.Paranenense'den PEDRO OLDONİ'yi kiralayabiliriz. 85 dogumlu, 1.91m boyunda, Atletico'nun en iyi forveti.

Ozer Hurmacı'yı M.Gokcek F.bahçe'ye verecekmiş. Gule gule O.Hurmacı...

Zafer Yelen alınabilir. Trabzon 800bin euroya anlaşmıştı.

Umit karan'ı gonderip, MEVLUT'u alalım.

Umit, Nonda out, MEVLUT OLDONİ in... Biri pivot santrfor öteki hızlı, atletik sag forvette oynayabilecek biri...

----------Baros/Oldoni---------

Kewell/Arda---Lincoln---Mevlut/Aydın

----------Linde----Ayhan--------

Hakan---Meira---Servet---Sabri/Ebondo

-------------Morgan---------------

Hugo Almeida transferi yatar, W.Bremen'le Avrupa maçı oynadı UEFA'da oynatamayız. Aldıgımız yabancıyı UEFA'da oynatamadıktan sonra transfer yapmanın anlamı kalır mı??

M.Yıldız sozlesme uzatmış. Bu şu demek satsalar bile yuksek fiyat cekecekler. Acıkcası M.Yıldız'ın asla o kadar yuksek bir parayı riske etmezdim. Gule gule M.Yıldız...

Nonda'yı satıp, A.Paranenense'den PEDRO OLDONİ'yi kiralayabiliriz. 85 dogumlu, 1.91m boyunda, Atletico'nun en iyi forveti.

Umit, Nonda out, MEVLUT OLDONİ in... Biri pivot santrfor öteki hızlı, atletik sag forvette oynayabilecek biri...

-----Baros/Oldoni-----

Kewell--Lincoln--Mevlut

----Linde--Ayhan----

Hakan-Meira-Servet-Sabri/Ebondo

Takımı Komple Yenileyelim :D :p :o

Mevlut ve Ebondo alınacak, Oldoni kiralanacak.

TOPU TOPU 3 transfer yahu :) ustelik biri yarım sezon kiralanacak... Umit ve Nonda'yı satarsak en az 3m euro gelir...

-----Baros/Oldoni-----

Kewell--Lincoln--Mevlut

----Linde---Ayhan----

Hakan--Meira--Servet--Sabri/Ebondo

------- Morgan----------

Uefa'da oynamadı ama. ben mi yanlış biliyorum, Uefa/CL'de oynamayan diğer turnuvada oynayabiliyor. Real Madrid'in Huntelaar'ı transfer etmesi gibi mesela.

Serhat o dedigin kuralı tam bulamadım. Eskiden kupa adı farketmiyordu. O sezon Avrupa kupalarının herhangi birinde oynayan, aynı sezon başka bir takım formasıyla oynayamıyordu. Ama degişmiş olabilir. UEFA'nın sitesinde bilgi bulamadım, araştıralım... Kesin bilgi bulursanız yazın lutfen...

Milan'dan Thiago Silva'yi kiralayalim derim

Marcelo Moreno : Schachtjor Donezk

cok iyi golcü jardel e benzetiyorum onu biraz.

donezk de pek varlik göseremedi ama bizde belki patlama

yapabilir.

yasi genc ve bizde iyi gelismeler yapabilir.

YouTube - Marcelo Moreno

Geri
Üst Alt