Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

maliyeti düşünüldüğünde bana göre halil altıntop o kadar büyütülecek bir adam değil

aydına zaten uzun zamandır güveniyoruz ama o kendine güvenmiyor belli ki.

özgürcanı bu sene göreceğiz bakalım.

yönetim bu sene çok iyi düşünmeli bence sonuçta daha tamamlanmamış bir stadın localarının satışından gelen parayla transfer yapacaklar.yani geleceğin parasını bugün için harcıyacaklar.onun için iyi bir td bulup çok az transfer yapmak zorundalar

maliyeti düşünüldüğünde bana göre halil altıntop o kadar büyütülecek bir adam değil

aydına zaten uzun zamandır güveniyoruz ama o kendine güvenmiyor belli ki.

özgürcanı bu sene göreceğiz bakalım.

yönetim bu sene çok iyi düşünmeli bence sonuçta daha tamamlanmamış bir stadın localarının satışından gelen parayla transfer yapacaklar.yani geleceğin parasını bugün için harcıyacaklar.onun için iyi bir td bulup çok az transfer yapmak zorundalar

stattan gelen parayla şirketleri birleştireceklerini açıklamıştı Yiğit Şardan.

Birazcık , ufak bi haber ihtimalim vardı. Oradan çıkardığım haber yolunda,

İbrahim Kaş'ın Galatasaray yolunda olduğu söyleniyor. Pek emin değilim.Kesin gelecek diyemem.

İspanyada hoca geldiğine göre Emana ve Kameni yle ilgileniriz inşallah ...

Lincoln yerine DANİEL PRANJIC alınabilir. Bayern ilgileniyor..

------------Leo-----

Uğur----Neill---Servet--H.Balta

-----------M.Topal---------

-----Emana--------Pranjic------

Arda-----------------------Kewell

------------Baros-----------------

Coach : Frank Rijkaard

Lincoln yerine DANİEL PRANJIC alınabilir. Bayern ilgileniyor..

Lincoln'ün yerine? Pranjiç Sol Kanat oyuncusu,ya sol açık ya sol bek oynayabiliyor ve o bölgelerde transfere ithiyaçımız yok.Artı Heerenven oyuncuları iyi paraya satmayı biliyor zaten oyuncu Bayern'le anlaştı,mantıklı bir öneri değil bence.

beyler dagoberto hakkında bi bilgisi olan var mi yani galatasarayimiza katkisi olabilir mi??

İlk önce Eren Güngör , Nuri Şahin ve Özer Hurmacı alınmalı.

Lincoln'ün yerine? Pranjiç Sol Kanat oyuncusu,ya sol açık ya sol bek oynayabiliyor ve o bölgelerde transfere ithiyaçımız yok.Artı Heerenven oyuncuları iyi paraya satmayı biliyor zaten oyuncu Bayern'le anlaştı,mantıklı bir öneri değil bence.

Pranjc forvet arkası da oynayabiliyor arkadaşım. Resmi olarak Bayern'e gitmedi daha ama yakınmış, almamız biraz zor malesef...

Bu forumda zamanında önerdiğim Pranjic Bayern'e, Felipe Melo Fiorentina'ya gitti. Milli takımda da oynuyor. Zapata ve Michel Bastos'u da yakında büyük bir kulüpte görürüz..

Pranjc forvet arkası da oynayabiliyor arkadaşım. Resmi olarak Bayern'e gitmedi daha ama yakınmış, almamız biraz zor malesef...

Bu forumda zamanında önerdiğim Pranjic Bayern'e, Felipe Melo Fiorentina'ya gitti. Milli takımda da oynuyor. Zapata ve Michel Bastos'u da yakında büyük bir kulüpte görürüz..

hahaha. forumun yeniden açılışı 2008 sonu. yıldızı parlamadan önermişsin sağol. :asd:

Valencia'dan miguel mükemmel olur

arkadaşım dediğin gibi defansın sağına alınabilse mükemmel olur ama maliyeti nedir ve verirler mi bilinmez.

çen sene de adı ortalıklar da çok dolaştı ama sonradan balon haber çıkmıştı.

defansa Cacapa,lucas neill yada radoslav kovac üçlüsünden ibiri kaleyede kameni harika olur hemde bonservis bedelleri yok serbest futbolcular

hocam açıkçası maliyetini bilmiyorum miguel'in ama çok sağlam bi bek ve zeki bi adam olduğu kesin bence şartlar zorlanırsa alınabilir.sakatlıktan sonra uğur'u görmedik ve nasıl döneceği belli değil bu bölgeden sezon boyunca ne kadar sıkıntı çektğimiz hatırlanırsa bence bu adam için şartlar zorlanabilir.hayırlısı olsun:=))

Yok, alınamaz Miguel falan, imkansız.

Valencia maddi sıkıntı içinde ama Miguel takımdan ayrılacaksa mutlaka EPL'den La Liga'dan veya Serie A'dan güçlü talipleri olacaktır. Galatasaray onun 157. tercihi falan olur en fazla...

Fazla uzaklara gitmeye gerek yok renktaşlar , Lincoln'ü yolcu edip yerine Tabatayı alabiliriz.Defansa Eren Güngör ü alabiliriz.

--------------Leo Franco ? --------------

--UğurU-----Servet----Onyewu---HakanB--

--------------Topal----------------------

------****----------*****-------------

---Kewell---------Baros---------Arda----

* yerine Vaart,Deco,Emana,Nuri...

Diego Cavalieri

Lucas Neill

A.Emana

R.Oliveira ya da Rolando Bianchi alınmalı...

hahaha. forumun yeniden açılışı 2008 sonu. yıldızı parlamadan önermişsin sağol. :asd:

Yeniden açılışında önerdiğimi kim söyledi arkadaşım. Kaç senedir var bu forum. Ben önerdiğimde Racing'de oynuyordu Melo, Pranjic'i de Hırvatistan'ın solbekinde görüp beğenmiştim.. Neyin peşindesin anlamadım..

Geri
Üst Alt