Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Volkan Demirel'in alınması çok faydalı olur. Bonservisi elinde ayrıca Daum ile arasının pek iyi olduğuda söylenemez.

Birçok kişinin Volkan'ı sevmediğini tahmin edebiliyorum ama alınması muhtemel Leo Franco'dan daha iyi bir kaleci olduğunu düşünüyorum üstelik yabancı kontenjanı işgal etmeyecek. Leo'yu elden çıkarmak istesek zorlanabiliriz ama Volkan'ın yaşıda uygun piyasası da iyi.

Bir diğer kaleci adayım hemen hepinizin tahmin edebileceği Kameni. Malum onunda bonservisi elinde

Valla ben de dün düşündüm maçı izlerken. Ama çok zor .Gelse çok iyi olur hem kontejyanda yer sağlanır

Bende düşünmdüm desem inanırmısın...Açıkcası Volkanıu beğeniyorum avrupa standartlarında bir kaleci...

Ama volanın bize geleceğini tahmin etmiyorum zaten yaptığı çirkefliklerden de anlaşılabiliyor...

Ayrıca Galatasaray traftarının da onu kabul edeceğini sanmıyorum.Fb maçında hata falan olursa bilemiyorum neler olur:confused:

AMA PROFESYÖNELCE DÜŞÜNÜLDÜĞÜNDE GERÇEKTEN ÇOK İYİ BİR KALECİ...:007:

Ben aklimdan geciriyorum hep. Volkan ya bizde adam olursa? Avrupa'da cogu takimda as kaleci olabilecek bir oyuncu. Valdes'den ile arasinda pek fark göremiyorum desem yalan olmaz.

Volkan Demirel'in alınması çok faydalı olur. Bonservisi elinde ayrıca Daum ile arasının pek iyi olduğuda söylenemez.

Birçok kişinin Volkan'ı sevmediğini tahmin edebiliyorum ama alınması muhtemel Leo Franco'dan daha iyi bir kaleci olduğunu düşünüyorum üstelik yabancı kontenjanı işgal etmeyecek. Leo'yu elden çıkarmak istesek zorlanabiliriz ama Volkan'ın yaşıda uygun piyasası da iyi.

Bir diğer kaleci adayım hemen hepinizin tahmin edebileceği Kameni. Malum onunda bonservisi elinde

Bilsekki o kazmadan bir buffon çıkacak yinede alınmaz,üstüne senelik 5 milyon verseler yine alınmaz,eger alınırsa ilk maçta samiyendeki yerimi bir koli yumurta ile almasam adam deilim...

Volkan'a kaldık mı ya :S O geleceğine Fırat'ı koyarız kaleye daha makbul. Herşey yetenek değil malesef. Bize adam lazım adam. Soytarıların Yeri belli. Dursun durduğu yerde.

Rijkaard ın oynatacağı sisteme göre en güzel kadro şöyle olurdu heralde.

----------------leo franco---------------

a.dereli---servet--e.aşık---h.balta

--------linderoth-----m.topal-------

-----kewell-----ö.hurmacı----arda

-----------------baroş-------------------

bu tarz bir kadro ile hem defansı sağlama almış oluruz hem hücum gücümüz yüksek olur diye düşünüyorum.Tabi bu benim düşüncem :))

Aykut & Orkun gidip, Ufuk gelsin de...

S.Pauli'den Deniz Herber alınmalı, hem takımın en golcu oyuncusu hem de on libero forvet arkası :)

Koln'den Taner Yalçın'da gelecek vaad eden yıldız adayı. Daum fb'ye aldırır ya...

Fabricio Coloccini hakkında ne düşünüyorsunuz? Küme düşen Newcastle'dan koparabilir miyiz acaba? :)

Fabricio Coloccini hakkında ne düşünüyorsunuz? Küme düşen Newcastle'dan koparabilir miyiz acaba? :)

kesinlikle alınması gerekn oyuncuların başında geliyor ben cok begeniyorum şahsen zaten kendi kurdugum kadroda servetin yanına koydum kendisini. Bir uzunun yanına bi savaşcı kısa lazım :) Kısa dediysek defansa göre kısa :D

Siz iyimisiniz :eek::eek: volkan demirel den bahsediyoruz bize her macta hareket yapan vs.... biraz mantikli transfer onerin lutfen

Bilsekki o kazmadan bir buffon çıkacak yinede alınmaz,üstüne senelik 5 milyon verseler yine alınmaz,eger alınırsa ilk maçta samiyendeki yerimi bir koli yumurta ile almasam adam deilim...

Volkan'a kaldık mı ya :S O geleceğine Fırat'ı koyarız kaleye daha makbul. Herşey yetenek değil malesef. Bize adam lazım adam. Soytarıların Yeri belli. Dursun durduğu yerde.

Milli takımımız için oynarken bu tarz hareketleri aklınıza geliyormuydu? Şahsen benim gelmiyordu, gelmezde. Çünkü desteklediğim takım için oynuyordu. Son maçta bende tribündeydim haliyle bende sinirlendim ama maç içerisindeki gerilimden dolayı bir harekettir deyip geçtim, öylede yapılması gerekir.

Volkan Galatasaray'a gelir veya gelmez takıldığım nokta orası değil, takıldığım nokta tüm stat Volkan'ın yedi ceddini kalaylarken, hem maçın hem küfürlerin yaratmış olduğu gerilimden dolayı sergilemiş olduğu hareketler nedeniyle milli futbolcularımıza kin beslemek.

Cenke gitmiyoruz ya altı üstü futbol. Benim için kriter takıma katkı sağlayıp sağlamayacağıdır.

Ayrıca belirtmek isterim eğer illa kin beslenecek ise hem kulübün parasını yiyip hem deplasmana gitmeyen hem de kırmızı kart görebilmek adına önce bayrak direği söküp hakem es geçince kasti olarak topu elle tutanlara kin duyulmalı.

Coloccini hayal. Aslında bizim yoneticiler işten anlasa, Milan onu gozden cıkardıgında musteri aradı. Villereal bizi UEFA'da elerken bize karsı Olimpiyat stadında oynamıştı. O zaman kiralıktı orada. Sadece ve Sadece 3m euro bonservise Deportivo'ya satıldı. O zaman alacaktık ama nerde...

Daha önce yazılmış olabilir belki ama bilmiyorum yinede.Toulouse'lu Andre-Pierre Gignac bomba transfer olurdu.

Milli takımımız için oynarken bu tarz hareketleri aklınıza geliyormuydu? Şahsen benim gelmiyordu, gelmezde. Çünkü desteklediğim takım için oynuyordu. Son maçta bende tribündeydim haliyle bende sinirlendim ama maç içerisindeki gerilimden dolayı bir harekettir deyip geçtim, öylede yapılması gerekir.

Volkan Galatasaray'a gelir veya gelmez takıldığım nokta orası değil, takıldığım nokta tüm stat Volkan'ın yedi ceddini kalaylarken, hem maçın hem küfürlerin yaratmış olduğu gerilimden dolayı sergilemiş olduğu hareketler nedeniyle milli futbolcularımıza kin beslemek.

Cenke gitmiyoruz ya altı üstü futbol. Benim için kriter takıma katkı sağlayıp sağlamayacağıdır.

Ayrıca belirtmek isterim eğer illa kin beslenecek ise hem kulübün parasını yiyip hem deplasmana gitmeyen hem de kırmızı kart görebilmek adına önce bayrak direği söküp hakem es geçince kasti olarak topu elle tutanlara kin duyulmalı.

Ben milli maclarda kin beslemiyorum hatta her kurtarisinda afferim kocum diyom:D

ama ligde o kocum kelimesi cikamiyor elimde degil o forma altinda gorunce:D

Bir anti-lincoln daha:)

Evertondan Fellaini'yi takımda görmek isterdim. Çok beğendiğim bir oyuncu ve bence en çok ihtiyacımız olan mevkide oynuyor.

# Aydın Karabulut

Turkcell Süper Lig'de sezon biter bitmez transfer çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş, Ankarasporlu Erhan Güven'i renklerine bağladı. Başkent ekibinin geçen sezon başında Gençlerbirliği'nden transfer ettiği deneyimli savunma oyuncusuna karşılık Beşiktaş'ın Ankaraspor'a, Aydın Karabulut'u bonservisiyle verdiği bildirildi.

Kaynak : AA

Yöneticiler umarım Aydın için bir hamle yapar. Gerçekten çok kaliteli bir isim.

Cevap: # Aydın Karabulut

Gerçekten Kumaşı olan bir oyuncu şaşırdım görünce bonservisiyle vermişler :S

Cevap: # Aydın Karabulut

Aydın Karabulut ve Ankaraspor? Üzüldüm. Umarım bize gelir. Gerçekten çok kaliteli bir oyuncu. Rijkaard sever bu tür oyuncuları:)

Geri
Üst Alt