Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

kayseriden eren göngör

sivastan abdurrahman dereli

bursadan volkan şen

antepten murat bunlardan biri bile alsak çok iyi olur ama uçuk para isteyecekleri kesin

cok fazla izleme sansim olmadi ama kendisi bu sekilde biliniyor renkdas yani yeni drogba benzetmesi ile, kalitesini tartisamam cunku cok dikkatli izleme sansim olmadi, umarim gelecek isim baros tan kaliteli olur dedigin gibi..

Hepimizin isteği öle adaş :D Haldun aga yapsa yine bi süpriz.

sponsorlarımızdan ülker bir futbolcunun transfer ücretini karşılayacak şeklinde bir haber duymuştum.Bu doğru mu?Doğruysa kimi getirebilir bunlar?

Obinna 'yi getirip Nondayi elden cikarmak cok guzel olurdu mesela.

en son bir haber de okumustum Rijkaard Hoca Nonda dan yararlanacagini soylemis zaten sozlesme yenilenen Nonda gitmek de sorun cikaracaktir..

Bu yıldızlar kulüp arıyor!

Bu sezon İngiltere Premier Lig'den düşen Newcastle United kaosa sürükleniyor.

Kulübün içerisinde bulunduğu ekonomik krizden bunalan Mike Ashley, Newcastle United'ı önce 400 milyon pounda satışa çıkardı ancak talip çıkmayınca fiyatı 100 milyon pounda çekmek zorunda kalmıştı.

Şu ana kadar Newcastle United'a satınalma konusunda herhangi bir teklif gelmezken, takımda bulunan yıldız futbolcular da geleceklerini sorgulamaya başladı.

Özellikle Obefimi Martins ve Alan Smith ikilisi Newcastle United'dan ayrılmak istediklerini her fırsatta söylerken, diğer oyuncuların da kendilerine kulüp aramaya başladıkları ifade edildi.

Pek mantıklı olmayacak maliyet nedeniyle ama Emana+Snejder+Guddi+Dos Santos+Neill=3 sene üst üste sampiyonluk.Birde Lincoln,lind,nonda,carrusca giderse çok iyi olur.Ama bizim bilete milli piyango vurması lazım.

Bu yıldızlar kulüp arıyor!

Bu sezon İngiltere Premier Lig'den düşen Newcastle United kaosa sürükleniyor.

Kulübün içerisinde bulunduğu ekonomik krizden bunalan Mike Ashley, Newcastle United'ı önce 400 milyon pounda satışa çıkardı ancak talip çıkmayınca fiyatı 100 milyon pounda çekmek zorunda kalmıştı.

Şu ana kadar Newcastle United'a satınalma konusunda herhangi bir teklif gelmezken, takımda bulunan yıldız futbolcular da geleceklerini sorgulamaya başladı.

Özellikle Obefimi Martins ve Alan Smith ikilisi Newcastle United'dan ayrılmak istediklerini her fırsatta söylerken, diğer oyuncuların da kendilerine kulüp aramaya başladıkları ifade edildi.

ben mesaji aldim renkdas:f68.gif:

Eger forvet tarzı oyuncu alınacaksa benim tercih sıram :

3) Moussa Dembélé (AZ)

Çok güçlü, hızlı, tekniği iyi ve dribling yeteneği çok yüksek. Bir forvette olması gereken her özelliği bünyesinde barındırıyor. Bitiriciliğini biraz geliştirirse, Avrupa'nın en önemli santraforlarından biri haline gelebilir.

2) Ibrahim Afellay (PSV)

Müthiş bir çalım yeteneği var. Topla birlikte çok hızlı, tekniği çok yüksek ve etkili paslar atıyor. Bu sezon gol sayısını da arttırdı. Şimdiden PSV'nin ve Hollanda Milli Takımı'nın yıldızlarından biri.

1) Luis Suarez (Ajax)

Muhtemelen şu an Hollanda Ligi'nin en iyi oyuncusu. Asistleriyle ve golleriyle Ajax'a hayat veriyor. Tekniği, driblingi, bitiriciliği ve kararlılığı üst seviyede. Hayalindeki lig olan La Liga'ya transfer olması olası.

Bir de defans için öneri:

Dirk Marcellis (PSV)

Hollanda'nın en yetenekli genç savunmacısı. Çok soğukkanlı ve sağlam bir oyun ortaya koyuyor. Jaap Stam'ın veliahtı olarak gösterilen Marcellis, iki yıldır PSV defansında banko oynuyor.

Eger forvet tarzı oyuncu alınacaksa benim tercih sıram :

3) Moussa Dembélé (AZ)

Çok güçlü, hızlı, tekniği iyi ve dribling yeteneği çok yüksek. Bir forvette olması gereken her özelliği bünyesinde barındırıyor. Bitiriciliğini biraz geliştirirse, Avrupa'nın en önemli santraforlarından biri haline gelebilir.

2) Ibrahim Afellay (PSV)

Müthiş bir çalım yeteneği var. Topla birlikte çok hızlı, tekniği çok yüksek ve etkili paslar atıyor. Bu sezon gol sayısını da arttırdı. Şimdiden PSV'nin ve Hollanda Milli Takımı'nın yıldızlarından biri.

1) Luis Suarez (Ajax)

Muhtemelen şu an Hollanda Ligi'nin en iyi oyuncusu. Asistleriyle ve golleriyle Ajax'a hayat veriyor. Tekniği, driblingi, bitiriciliği ve kararlılığı üst seviyede. Hayalindeki lig olan La Liga'ya transfer olması olası.

renkdas cok dogru isimler tespit etmissin, ama bunlarin listemizde yer aldigini sanmiyorum, belki Hollanda li oldugu icin Afellay i dusunmustur Rijkaard Hoca miz ama digerlerini sanmiyorum..

Hepsi Hollanda liginden, belki Rijkaard faktöründen ;)

renkdas cok dogru isimler tespit etmissin, ama bunlarin listemizde yer aldigini sanmiyorum, belki Hollanda li oldugu icin Afellay i dusunmustur Rijkaard Hoca miz ama digerlerini sanmiyorum..

Renktaş 10 oyunculuk bir liste var Hollanda liginden. Bunları tek konu olarak yazsam mı aceba, kararsız kaldım

(buarada belirtme ihtiyacı duydum liste duyum falan değil. sadece kendi begendiğim oyuncular)

Dembele Chealse yolunda 20 m euro

Oyleymis üstad, ne yapalım kısmet :

Chelsea'nin yeni yıldızı!

Kaka Leite transferinden hüsranla ayrılan Chelsea, AZ Alkmaar'ın yıldız futbolcusu Moussa Dembele'yi kadrosuna katıyor.

Belçikalı futbolcu için 18 milyon avro'yu gözden çıkaran Chelsea'nin bir kaç gün içerisinde bu transferi sonuçlandırması bekleniyor. Sevilla ve Juventus'un da kadrosuna katmak istediği Dembele ise Chelsea'ye transfer olmaya daha sıcak bakıyor.

Kariyerine Belçika'nın Germinal Beerschot takımında başlayan Dembele, 2005-2006 sezonunda Willem II'de forma giydi ve 2006 yılında AZ Alkmaar'a transfer oldu.

AZ Alkmaar forması altında 89 maçta 20 gole imza atan genç oyuncu, takımının bu sezon kazandığı Hollanda Ligi şampiyonluğunda büyük bir pay sahibi oldu.

13.06.2009

Kaynak : Sporx.com

chelsea bunu yapiyor en az 15-20 m.euro lara aliyor boyle genc yetenekleri birkac kez saha da goruyoruz Dembele i de farkli bir son beklemiyor bence, bu tur genc oyuncular biraz mantikli olsa ya da iyi menajer tercihi yapsalar, daha fazla hatta sakatlik olmadigi taktirde surekli ilk 11 de oynabilecekleri takimlara gelirler, boylece gelisim surecleri hizlanir.. o yuzden Dos Santos- Babel gibi dogruluk payi ne kadar dogrudur bilinmez Emanuelson gibi isimler bizi heyecanlandiriyor, bu tur oyuncular buyuk takimlara gittikleri taktirde cok buyuk ihtimalle yedek kaliyorlar, ama bizim takimizda ilk 11 in degismez oyunculari olacaktir, peki bu bizim buyuk takim olmadigimimizi mi gosterir , elbette hayir bu bir transfer politikasidir buyuklugumuze buyukluk katacak bir politika, taktir edersinsiniz ki bahsi gecen Chelsea nin veya Liverpool un bize gore derin ve daha yildiz oyuncularla kurulu kadrolari var..

ozetle keske butcemiz el verdigi surece gelisme potansiyeli olan kaliteli gencleri kadromuza katip elimizdeki genc kardeslerimizle kaynastirip gelecege daha parlak bakmamizi saglayacak bir kadro kurabilsek uzun vadede tabi ki..

Renktaş 10 oyunculuk bir liste var Hollanda liginden. Bunları tek konu olarak yazsam mı aceba, kararsız kaldım

(buarada belirtme ihtiyacı duydum liste duyum falan değil. sadece kendi begendiğim oyuncular)

bence tek konu olarak yazip paylasman guzel olur renkdas zaten duyum degil sadece bilgilendirme amaci oldugunu da belirtmissin..

Geri
Üst Alt