Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Fark...

Emre GSliydide sonra para yüzünden FBli oldu...aynisi Topuz icin gecerli.

Ama Lugano FBli degilki...adam yabanci,ve FBde sadece parasini kazaniyodu.

Derbylerde kendini atmospherden dolayi kaptiriyodu.

Bence her takima böyle bir piskopat lazim...

Sizi bilmiyomda,ama benim fikrimi soran olsa,hemen alin derim!

Bonservisi elinde olan,ve olmasa bile 10 Milyondan asaga bu kalitede adam bulamayiz!

fikrine saygı duyarım renkdaş belki haklısın bu tür oyuncular genelde sadece kendi taraftarı tarafından sevilir ama benim fikrimi sorarsan eğer lugano'nun isminin bile galatasaray ile anılması saçma. geçen sezon derbiden sonra konuşulanları bir düşün a.polat böyle bir adamı bu olaylardan sonra galatasaray'a getirir mi hiç sanmıyorum?

fikrine saygı duyarım renkdaş belki haklısın bu tür oyuncular genelde sadece kendi taraftarı tarafından sevilir ama benim fikrimi sorarsan eğer lugano'nun isminin bile galatasaray ile anılması saçma. geçen sezon derbiden sonra konuşulanları bir düşün a.polat böyle bir adamı bu olaylardan sonra galatasaray'a getirir mi hiç sanmıyorum?

Benim tek bildigim.

Adnan Polat Avrupada kupa kaldirmak istiyo,ve bu fiyata daha iyi bir stoper bulamayacagini kendiside biliyodur!

Ayrica Derbyde olanlar Futbolun icinde hep olan seyler.

Tam hatirlayamiyorum,ama Kewell Leedsdeyken,bize karsi oynanan macta bir haraket yapmamismidi?!Yada benmi yaniliyorum?

Yane demek istedigim...Futbolda olan seyler bunlar ve fazla üzerinde durulmamali,sonucta Lugano GSli degil,FBli degil.Adam sadece Ekmek parasini kazanmak istiyo!

Benim tek bildigim.

Adnan Polat Avrupada kupa kaldirmak istiyo,ve bu fiyata daha iyi bir stoper bulamayacagini kendiside biliyodur!

Ayrica Derbyde olanlar Futbolun icinde hep olan seyler.

Tam hatirlayamiyorum,ama Kewell Leedsdeyken,bize karsi oynanan macta bir haraket yapmamismidi?!Yada benmi yaniliyorum?

Yane demek istedigim...Futbolda olan seyler bunlar ve fazla üzerinde durulmamali,sonucta Lugano GSli degil,FBli degil.Adam sadece Ekmek parasini kazanmak istiyo!

dediğim gibi fikrine saygı duyuyorum eminim kabul eden de etmeyen de olacaktır ama ben lugano'ya pek sıcak bakmıyorum bu da benim fikrim ;)

Gökhan Zan geldi tamam onu kaldırdık ama yönetimden bekliyorum Lugano gibi bi delilik yapabilirler. Renkdaşlar üzülerek söylüyorum. Korkunn:D

lugana iyi oldugu kadar da dengesiz bi oyuncu gelirse iyide olur kotude bilemiyorum valla ama kaliteli bi defans dogru olan bu

O kadar da değil artık

:ka10::ka10::ka10::ka10::ka10::ka10::ka10::ka10::ka10::ka10::ka10::ka10::ka10::ka10::ka10::ka10::ka10::ka10::ka10::ka10::ka10::ka10::ka10::ka10:

Zuculini 4.5 milyon euro'ya Hoffenheim'a gitti. Güya 10-20 milyondu fiyatı.. 18 yaşında geleceğin yıldızı.. Biz niye göremeyiz böyle adamları...

lugano nun gelmesi imkansız olamaz olmamalı.

fb den adam alacaksak orda mutlu olmayan kazımı alabiliriz milli takımla oynadıgımız maclarda cok begenmiştim zatenn sag acık sorunu var tam oraya olurdu ama oda cok zor bi istesek 10 milyon € cekerler :S

Hıncal Uluç Fotomaç'ta, Servet satılırsa çok büyük transferlerin yapılacağı duyumunu, bilgisini geçmiş.

Bu Onyewu fener ile anlaşacakmış sanırım, böyle birşeyin olmasını istemem açıkçası.

Benim önerim asamoah gyan... geçen sene rennes e büyük umutlarlar transfer oldu ama hiç oynayamadı 4 mlyn euro gbi bir bonservis ücretiyle alınabilir sanırım...Gerektiğinde kanatlardada oynayabilecek güçlü ve driblingi olan bir oyuncu kendisi...yorumlarınızı yazarsanız sevinirim..

Lugano olayi yatmis.Adam son anda Villareallen anlasmis.

Bugün fotomaçta grafite alınacak haberi vardı hergün farklı bir oyuncu söylüyorlar ne kadar doğru bilinmez ama grafite gelirse çok iyi olur

Lugano olayi yatmis.Adam son anda Villareallen anlasmis.

valla ne yalan söyliyim ben baştan beri çok gerçekçi bulmamıştım lugano transferini hepimize hayırlı olsun adam gitti sonunda türkiyeden. :)

neill'i alalım en az lugano'nun türkiyede yaptığı kadar iş yapar ben o adama çok güveniyorum; sert,yırtıcı, lider, tecrübeli, ... daha ne olsun. ayrıca kendisi rakip takım taraftarları tarafından pek sevilmese de (lugano örneği) kendi takım taraftarının gönlünü her zaman çalmayı bilmiştir. ;)

Lugano fener'in defansini tek basina tasiyordu Edu olmasina ragmen.

Alinmaliydi.

leo franco,lucas neill, gökhan zan, volkan şen, babel hepsi ihtiyaç duyulan bölgelere yapılmış doğru transferler bence yönetimi tebrik etmek lazım

Geri
Üst Alt